Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Με ποιόν πρέπει να κληρωθούν επιτέλους οι ελληνικές ομάδες για να περάσουν;

Οι ελληνικές ομάδες έχουν γνωρίσει απίστευτους αποκλεισμούς τα τελευταία χρόνια, από υποδεέστερες οικονομικά και οργανωτικά ομάδες. Για παράδειγμα, χθες η ΑΕΚ των 34,55 εκ.ευρώ, σύμφωνα με την εγκυρότερη ποδοσφαιρική ιστοσελίδα του κόσμου transfermarkt, αποκλείστηκε από το χωριό Μόσταρ των 110.000 κατοίκων, με εμπορική αξία 5,33 εκ.ευρώ. Ολόκληρη η Μόσταρ, στοιχίζει όσο δύο παίκτες της ΑΕΚ, ο Μάνταλος  με τον Γαλανόπουλο!

Ο Άρης των 16,25 εκ. ευρώ, αποκλείστηκε (άδικα -δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι- και άτυχα, έπαιξε πολύ καλά, αλλά το αποτέλεσμα μετράει), από την Αστάνα των 13,98 εκ. 

Ε, με ποιόν πρέπει να κληρωθούν οι ομάδες μας για να μην αποκλείονται από το πρώτο παιχνίδι; 

Aντε να δούμε και τον ΠΑΟΚ των 65 εκατομμυρίων, τι θα κάνει με την ερασιτεχνική ομαδούλα Μποέμιαν των 225 χιλιάδων ευρώ, η οποία ξόδεψε ΣΥΝΟΛΙΚΑ για μεταγραφές φέτος,  60 χιλιάδες ευρώ! Όσο στοιχίζουν στον ΠΑΟΚ τα κορδόνια των παπουτσιών των παικτών! Ο προπονητής της Κιθ Λονγκ, αμείβεται με 40.000 ευρώ το χρόνο, όσα παίρνει τη βδομάδα ο Λουτσέσκου. Θα ...καταφέρει να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ των 65 εκατομμυρίων, από την ομάδα του καφενέ των 225 χιλιάδων; 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου