Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Κλείστε τον ΕΦΚΑ ! Βομβαρδίστε τον ! Απολύστε τους ΟΛΟΥΣ !

Μέχρι και ο νέος Διοικητής του ΕΦΚΑ Παναγιώτης Δουφεξής αγανάκτησε με το κηφηναριό, που δεν σηκώνει ποτέ -ΠΟΤΕ!- τηλέφωνο, κλείνει εικονικά ραντεβού για να μην δέχεται κόσμο, τώρα που με πρόσχημα την πανδημία (ακόμη;) κι έχει κλειστές τις πόρτες των υπηρεσιών στον κόσμο, ενώ ...στα e-mail δεν απαντά κανείς !

Η πλάκα είναι ότι οι τεμπελχανάδες λένε στον κόσμο "γίναμε ηλεκτρονική υπηρεσία, σκανάρτε, στείλτε e-mail, κλείστε ηλεκτρονικό ραντεβου" και στα e-mail δεν απαντά κανείς! Ούτε τα διαβάζουν!

Είναι ολοφάνερο ότι ο ΕΦΚΑ χρειάζεται γκρέμισμα, μετάταξη στα πλαίσια της κινητικότητας, όλων όσων βαριούνται να δουλέψουν και πρόσληψη 2-3 χιλιάδων νέων υπαλλήλων, ορεξάτων για δουλειά.

Και φυσικά, κομάντος να εισβάλουν στις υπηρεσίες σπάζοντας την πόρτα, να εφορμούν στη σαπιοκοιλιά υπάλληλο, που χτυπάει δίπλα της το τηλέφωνο και δεν το σηκώνει ΠΟΤΕ. Άρπαγμα απ΄το γιακά και πέταμα με τις κλωτσιές από την περιουσία του έλληνα φορολογούμενου.

Αρκετά τράβηξε το ανέκδοτο με τις υπαλλήλους που δεν σηκώνουν ΚΑΝΕΝΑ τηλέφωνο και δεν απαντάνε σε ΚΑΝΕΝΑ e-mail.

Δεν μπορούν να δουλέψουν άλλοι οι άνθρωποι, κουράστηκαν! Αλλάξτε τους ! Μη έχοντας κόσμο στο κεφάλι τους να τους πιέζει, πίσω από κλειστές πόρτες ..έπεσε κατακόρυφα η απόδοση. Δεν πάει άλλο!

Μην κάνετε νέο τηλεφωνικό κέντρο, δεν θα τα σηκώνουν ούτε εκεί !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου