Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Το αποφάσισε ο Μητσοτάκης για τον Πιερρακάκη !

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής:

 Την κλωνοποίηση του Κυριάκου Πιερρακάκη φέρεται να μελετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα από το Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο πρωθυπουργός έχει έρθει σε επαφή με γνωστά ινστιτούτα γενετικής του εξωτερικού που ειδικεύονται στην κλωνοποίηση, προκειμένου να ρωτήσει αν υπάρχει η τεχνολογία να κλωνοποιηθεί ο υπουργός ώστε σε έναν μελλοντικό ανασχηματισμό να τοποθετηθεί σε όλα τα υπουργικά πόστα.

Όπως αναφέρουν κύκλοι αλλά και τετράγωνα κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η αποτελεσματικότητα του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που πολλοί πιστεύουν ότι έχει ταξιδέψει από το μέλλον, δηλαδή κάτι σαν Τερμινέιτορ της γραφειοκρατίας, θα του επιτρέψει να αντικαταστήσει το σημερινό κυβερνητικό σχήμα με 18 Κυριάκους Πιερρακάκηδες.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του πρωθυπουργού, η παρουσία 18 Πιερρακάκδηων θα εγγυηθεί ότι η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει στην κυβέρνηση τουλάχιστον μέχρι το 2050, ημερομηνία κατά την οποία θα μπορούν να αντικατασταθούν με ρομποτικούς Κυριάκους Πιερρακάκηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου