Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Μετρό δεν θα έχουμε, αλλά θα δούμε από κοντά τον Αντόνιο Μπαντέρας

Μας ζάλισαν τα τοπικά ΜΜΕ για "αέρα Χόλιγουντ". Πώς το ΄λεγε ο Μέγας Χάρρυ Κλυνν; "Βρακί δεν έχει ο κ...ος μας, λουλούδια θέλει ο ....."

Ο Αντόνιο Μπαντέρας, η Κέιτ Μπόσγουορθ, 300 ηθοποιοί και συνεργείο, συντελεστές όλων των.... ειδικοτήτων, 1000 κομπάρσοι πιάνουν δουλειά τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.


Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, της πρώτης χολιγουντιανής παραγωγής της σύγχρονης εποχής για την πόλη ενώ δρόμοι και γνωστές τοποθεσίες θα αποτελούν ένα τεράστιο πλατό για την πολλών εκατομμυρίων δολαρίων παραγωγή.

Οπως σημείωσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος του ΕΚΟΜΕ Πάνος Κουάνης, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, όλοι οι συντελεστές θα βρίσκονται στην πόλη και η Θεσσαλονίκη θα βιώσει το πρώτο της: «φώτα, κάμερα… πάμε!».

«Θα κλείσουν πολλοί δρόμοι για τα γυρίσματα. Για έναν μήνα περίπου θα είναι όλοι στη Θεσσαλονίκη», αναφέρει ο κ. Κουάνης και προσθέτει εμφατικά ότι το «πράσινο φως» για να γίνει μια cinecitta η πόλη δόθηκε «από τη στιγμή που ηθοποιός και σκηνοθέτης… γούσταραν να έρθουν στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας τους! Οπότε και τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου