Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Το πήραν χαμπάρι και στην Αθήνα, ότι οι Σκοπιανοί μας γράφουν στ΄ αρχίδια τους !

Με ευλαβική συνέπεια οι έλληνες εκφωνητές λέγανε κατά τη μετάδοση του αγώνα στον ΑΝΤ1 "Βόρεια Μακεδονία" κάθε λεπτό, επειδή "το προβλέπει η συμφωνία". Με την ίδια ευλαβική συνέπεια, η κρατική τηλεόραση των Σκοπίων, που μετέδιδε τον αγώνα, δεν είπε ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά "Βόρεια Μακεδονία" (Σεβέρνα Μακεντόνια), αλλά....μόνο νέτα σκέτα "Μακεδονία" και στα παπάρια τους η συμφωνία. 

Εμείς.... τα λέμε συνεχώς , τώρα άρχισαν να παίρνουν χαμπάρι και τα sites της Αθήνας, ότι οι Σκοπιανοί μας γράφουν στ' αρχίδια τους. (https://www.capital.gr/diethni/3552520/b-makedonia-apokalei-makedonia-tin-ethniki-omada-tis-xoras-i-kratiki-tileorasi)


Και μια εξήγηση:

Κι επειδή χρησιμοποιούμε την κακόηχη λέξη "αρχίδια", να εξηγήσουμε, ότι δεν μας αρέσει, ρίχνει το επίπεδο του makpress, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να δείξουμε στο κράτος των Αθηνών, αλλά και στους βουλευτές της ΝΔ Θεσσαλονίκης,  πόσο πολύ μας αγνοούν οι Σκοπιανοί -κι εμάς και την συμφωνία- μπας και ξυπνήσει κανείς....

Ζητούμε συγνώμη λοιπόν, αλλά δεν πάει άλλο αυτή η ύπνωση των ελλήνων, απέναντι στις τόσο περιφρονητικές συμπεριφορές των Σκοπιανών και στην τόσο γελοία εμμονή, εμείς να τους αποκαλούμε "Βόρεια Μακεδονία" για να δείξουμε ότι σεβόμαστε τη συμφωνία, ενώ αυτοί τσαλαπατάνε τη συμφωνία.

Κάποτε, πρέπει να μας εξηγήσει ο κύριος Μητσοτάκης, τι φοβάται τόσο πολύ, ώστε να καταγγείλει αυτή την προσβλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών. Θα του κόψει τη στήριξη η Αμερική; Να μας το πει, να ξέρουμε ποιοί είναι οι φίλοι και ποιοί οι εχθροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου