Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Δεν είναι η εξουσία που [δια]φθείρει. Είναι οι [δι]εφθαρμένοι που τη διακονούν.

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Αφορμή για το αρθρίδιο τούτο αποτέλεσαν πολλά πράγματα. Κυρίως, όμως, αυτό που άκουσα στο ραδιόφωνο από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΚΡΗΤΙΚΟΣ, την οποίαν είχε επισκεφθεί και ο Κούλης  για να εξάρει το φιλανθρωπικό έργο της. Ανάμεσα στις εκατοντάδες των συμπατριωτών που....

σιτίζονται εκεί δωρεάν είναι και 43 οικογένειες που τους έχει κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ. Προφανώς δεν όφειλαν δεκάδες χιλιάδων ευρώ από ηλεκτροδότηση επαύλεων των βορείων ή νοτίων προαστείων. Θα ήταν [προ]αστειότητα να κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα σε [υπερ]έχοντες και [υπερ]κατέχοντες.     

             Σιγά τα ωά. Ποιός θα το θυμάται μετά από 5-6 χρόνια;

 

          Η ΠτΔ λοιπόν αρθρογραφεί. Νέα ήθη και έθιμα. Πολλοί την κατέκριναν και ορθώς.  Βρέθηκε και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος να την υμνήσει.

https://www.athensvoice.gr/politics/697115_poios-einai-o-enorhistrotis-ton-epitheseon-pros-tin-ptd

Αλλά στα Καλάβρυτα δεν πήγε η καλή μας ΠτΔ, για να τιμήσει τη μνήμη των αφανισθέντων συμπατριωτών. 

https://slpress.gr/politiki/ta-kalavryta-keintai-makran-gia-ti-proedro-sakellaropoyloy/

             Σιγά τα ωά. Ποιός θα το θυμάται μετά από 5-6 χρόνια;

 

       Βγήκε και το ΝΣΚ και απεφάνθη, ότι βάσει των στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και στις ΗΠΑ από τις παράνομες τακτικές της Novartis, μπορεί το Δημόσιο να στραφεί δικαστικώς κατά της εν λόγω εταιρείας. Ποιός το είπε αυτό; Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ήτοι ο δικηγόρος του Δημοσίου, ο οποίος δικηγόρος του Δημοσίου ουδεμίαν αστική ή ποινική ευθύνη φέρει για όσα γνωμοδοτεί.

https://ribandsea.com/articles/3665

http://www.komistes.gr/%ce

        Ενώ εγώ και κάθε άλλος δικηγόρος έχω και αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε στραβή κάνω εις βάρος πελάτη μου.

              Και άδραξε την ευκαιρία ο Πολάκης και το κώμα του, για να μας πουν,  ότι αυτή η θέση του ΝΣΚ καταρρίπτει τον μύθο περί σκευωρίας στην εν λόγω υπόθεση. Έτσι τους άρεσε, έτσι είπαν. Αν τώρα η σκευωρία αφορά τους πωλητικούς που έβαλε στο κάδρο το εν λόγω κώμα και όχι τις λοιπές πρακτικές τής Novartis, περί των οποίων το ΝΣΚ, είναι μία ανθυπολεπτομέρια. 

             Σιγά τα ωά. Ποιός θα το θυμάται μετά από 5-6 χρόνια;

  



        Αναμένω άρθρο της ΠτΔ για το κατάπτυστο πανό που ανάρτησαν τα γαϊδούρια  στο ΠΑ.ΠΕΙ. Και δηλώσεις των κωμάτων, προ πάντων δε του Πολάκη. Πανό εφάμιλλο, αν όχι χειρότερο, του ξυλοδαρμού που υπέστη ο σταθμάρχης από δύο τσογλάνια.

         Ο Πρύτανης του ΠΑ.ΠΕΙ. είπε κάτι; Κατεδίκασε το πανό και τους εμπνευστές του; Σιγά μην. Το σύνδρομο της κότας, με το μπαρδόν του Πρύτανη ήθελα να γράψω,  του Οικονομικού Πανεπιστημίου παρόν.   



Σιγά τα ωά. Ποιός θα το θυμάται μετά από 5-6 χρόνια;

 

         Και καπάκι η αποκάλυψη της Μπεκατώρου, ότι την κακοποίησε προ 22 ετών παράγοντας της Ιστιοπλοΐας. Αχ αυτοί οι παράγοντες. Περσινά ξινά σταφύλια είπαν οι μεν. Εύγε είπαν οι δε για το θάρρος να καταγγείλει την αλητεία του παράγοντα. Υποστηρίχθηκαν και ενδιάμεσες απόψεις, όπως π.χ. όλα τέλος πάντων είναι παρενόχληση; Δεν μπορεί κάποιος να φλερτάρει μία γυναίκα; Ασφαλώς και μπορεί. Όταν, όμως, φλερτάρει ως ίσος προς ίση και έχει αποδεχθεί το ενδεχόμενο να φάει χυλόπιττα. Όχι όταν την πέφτει ο κωλόγερος στο λουλούδι ή το αφεντικό στην υπάλληλο ή ο παράγοντας στην αθλήτρια. Όλως περιέργως δεν έλαβε θέση επί του θέματος ο Τσόκλης. Ίσως και να πληροφορήθηκε, ότι η Μπεκατώρου δεν του κουνήθηκε του μεγαλοπαράγοντα Αδαμόπουλου. Ευτυχώς που ο Αδαμόπουλος ήταν μέλος της ΝΔ, ώστε να ξεσπαθώσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κούλη που συνεχάρη την Μπεκατώρου για το θάρρος της, αλλά δεν ξέχεσε τον Αδαμόπουλο. Απλώς τον διέγραψε από τις τάξεις της. Αλήθεια, ρε παιδιά, τί απέγινε εκείνος ο άλλος της ΝΔ; Ο Ν. Γεωργιάδης ντε που δεν την έπεφτε σε κοράσια, αλλά σε μειράκια!

    https://www.iefimerida.gr/news/482446/nea-anakoinosi-syriza-kata-nd-gia-tin-ypothesi-toy-nikoy-georgiadi

https://www.lifo.gr/now/greece/227926/katadikastike-o-nikos-georgiadis-enoxos-gia-aselgeia-se-varos-anilikon-o-proin-voyleytis-tis-nd

           Και ο οποίος, καταδικασθείς πρωτοδίκως, την έβγαλε καθαρή στο Εφετείο λόγω παραγραφής ελέω Ποινικού Κώδικα ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.ethnos.gr/politiki/75355_nikos-georgiadis-pos-apallahthike-apo-tin-katigoria-gia-aselgeia-se-aniliko

          Άσε που είχε και περίεργες αντιλήψεις επί εθνικών θεμάτων.

             Σιγά τα ωά. Ποιός θα το θυμάται μετά από 5-6 χρόνια;

             Όπως δεν θυμάται τόσα άλλα.

http://makpress.blogspot.com/2015/09/blog-post_337.html

Σώτος 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου