Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Πώς γίνεται η παραπληροφόρηση στην Ελλάδα, γιά ''επιτυχίες'' υπουργών της, στα ταξίδια τους στις ΗΠΑ

Με αφορμή το ''τουριστικό ταξίδι'' του υπουργού Οικονομίας-Ανάπτυξης

Πώς γίνεται η παραπληροφόρηση στην Ελλάδα, γιά ''επιτυχίες'' υπουργών της, στα ταξίδια τους στις ΗΠΑ
Στις 20 και 21 Ιουνίου 2017, αρκετά ΜΜΕ στην Ελλάδα μετάδωσαν την ''είδηση'' ότι ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, ''συναντήθηκε στην Ουάσιγκτον με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ''. Σχετικό δελτίο τύπου αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου. Οι αποδέκτες της είδησης, φυσικό είναι να νομίζουν ότι ο Αμερικανός υπουργός δέχτηκε στο υπουργείο του τον 'Ελληνας υπουργό. Αλλά, η αλήθεια, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. ΔΕΝ δέχτηκε ο κ. Ρoςς, τον κ. Παπαδημητρίου. Τα είπαν στο περιθώριο ''Συνέδριου γιά προσέλκυση επενδύσεων στις ΗΠΑ'' (SelectUSA Investment), που έγινε στην Πολιτεία Μέρυλαντ (18-20 Ιουνίου '17), κοντά στην Ουάσιγκτον.
Σημειώνουμε ότι, τον κ. Παπαδημητρίου, δεν τον δέχτηκε ο ομόλογός του των Οικονομικών των ΗΠΑ, επειδή είχε ''άλλες υποχρεώσεις''.
Κατά τα υπόλοιπα, χάρη στα παραπληροφορούντα ΜΜΕ Ελλάδας, που ''καταπίνουν αμάσητο'' ότι τους ''σερβίρουν'', ένα ακόμα τουριστικό ταξίδι 'Ελληνα υπουργού στις ΗΠΑ, θα παρουσιαστεί ως ''μεγάλη επιτυχία'' γιά...''προσέλκυση επενδύσεων''. Δηλ., το γνωστό παραμύθι.
Aνακοινώθηκε, επίσης, ότι ''ο υπουργός μίλησε στην Παγκόσμια Τράπεζα'' στην Ουάσιγκτον. Ναι, στο κτίριό της, σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι...'Ελληνες εργαζόμενοι στην Τράπεζα.

.....................

Τεράστια επιτυχία: Η Ελλάδα θα κάνει επενδύσεις στις...ΗΠΑ!!!
Ο υπουργός Οικονομίας-Ανάπτυξης της Ελλάδας Δημ. Παπαδημητρίου, συμμετείχε στην ''σύνοδο Κορυφής'' στην Ουάσιγκτον, με το όνομα ''SelectUSA Investment''. Η σύνοδος, σκοπό έχει να προσελκύσει επενδύσεις στις ΗΠΑ. Δεν ανακοινώθηκε πόσα δισ. από το ''περίσσευμα του πλούτου'' της θα επενδύσει η Ελλάδα στις ΗΠΑ

.....................

- ''Eπιτυχία'' του υφυπ. Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ: Κατάφερε να ενώσει...εναντίον του, την Ομογένεια ΗΠΑ, η οποία έχει πειστεί ότι στο υπουργείο του Κοτζιά, το υπ. Εξωφρενικών (γνωστό και ως Εξωτερικών), έχουν μαζευτεί όλοι οι ''φευγάτοι''

- Ο λαός της Ελλάδας πληρώνει γιά τα συχνά τουριστικά ταξίδια και λοιπά ''καραγκιοζιλίκια'' στην Β. Αμερική του αστείου-γραφικού δήμαρχου, πρόεδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, που δίνει και...χορηγίες σε ελληνικά ΜΜΕ Νέας Υόρκης (χρήματα της ΚΕΔΕ), με αντάλλαγμα ''προσκλήσεις (σε εκδηλώσεις)''.

.....................

''Βασιλικότεροι των βασιλέων'' οι...''κροίσοι Ομογενείς'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας''
Θυμάστε τους ''κροίσους'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'', που τους κουβάλησε ο Μπίλης (Κλίντον) στην Αθήνα καλοκαίρι 2012; Που ΜΜΕ (Καθημερινή, 'Εθνος κ.ά.) τους πρόβαλαν ως ''σωτήρες της Ελλάδας''; Τους ''κροίσους'' που κάνουν ''χλιδάτα'' δείπνα στην Νέα Υόρκη με την παρουσία πρωθυπουργών, υπουργών, πολιτικών, διπλωματών και λοιπών ''μαϊντανών'' από Ελλάδα; Οι ''κροίσοι'' που ''δεν δίνουν μία'' και μαζεύουν δωρεές από Ομογενείς και μη, μέσω διαδίκτυου, γιά να βοηθήσουν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα;
Τώρα, οι ''κροίσοι'' δεν κρύβονται, αφού οι περισσότεροι είναι βασιλόφρονες, γι' αυτό έκαναν Οργάνωση. Και στις 18 Ιουνίου '17, ανακοίνωσαν επίσημα ότι διορίζουν την ''πριγκίπισσα Τατιάνα'' σύζυγο του ''πρίγκιπα Νικόλαου'', ως ''παγκόσμια πρέσβειρα της Οργάνωσης''!!! Μάλιστα τονίζουν στην ανακοίνωση, ότι, ''η πρέσβειρα-πριγκίπισσα θα ενώσει την ελληνική Διασπορά''.

..................................

www.kalami.us | www.kalami.news

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.