Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Η Σκάρλετ Γιόχανσον κατέστρεψε την Ελλάδα

Οταν ήταν στην αντιπολίτευση -όλοι τους- υιοθετούσαν κάθε παλαβό αίτημα, από τον "κατώτατο μισθό στα 1.400 ευρώ", μέχρι "να στρογγυλέψουν οι γωνίες στις τυρόπιτες". Τώρα....
κατάλαβαν ότι το να ζητάς από τους δανειστές να δεσμευθείς σε χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα είναι σαν να ζητάς να βγεις με τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Το "κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέηλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον " του Τσακαλώτου ισοδυναμεί με την ομολογία "όταν ήμασταν στην αντιπολίτευση τα βλέπαμε όλα εύκολα και λέγαμε ένα κάρο μαλακίες και σας κατηγορούσαμε ότι καταστρέφατε επί 40 χρόνια τον τόπο. Τώρα που έχουμε εμείς τη μπάλα, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπαίνουν εύκολα τα γκολ. Τελικά, τα αβγά δεν τα κουρεύουν..." .

Το ξαναγράψαμε και το ξαναγράφουμε ; όχι ΔΕΝ κατέστρεψαν οι κυβερνήσεις τον τόπο. Οι αντιπολιτεύσεις τον κατέστρεψαν, ξεσηκώνοντας συνεχώς απεργίες, με απίθανα αιτήματα.

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.