Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Αρμένιος φοιτητής που συγκλόνισε το ΑΠΘ ! "Θα πολεμήσουμε στο πλευρό της Ελλάδας για Μακεδονία, Θράκη και Κύπρο" !

«ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ...


ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»...!!!

ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΞΕΣΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΥ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ ΣΤΟ ΑΠΘ...!!

Η ένσταση των Αρμένιων φοιτητών, ήταν εναντίον διοργανωτών εκδήλωσης με προσκεκλημένο ιστορικό που έγραψε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ (Μουσουλμανικός θύλακας αναμεσα στην Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν), για το οποίο χύθηκε πολύ αίμα στην Αρμενία, δεν ανηκει στην Αρμενία, αλλά στο Αζερμπαϊτζάν. Μάλιστα, η Τουρκία διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις με την Αρμενία και δήλωσε ότι στηρίζει το Αζερμπαϊτζάν στη διεκδίκηση του αιματοβαμμένου "Ορεινού Καραμπάχ".

 Για να καταλάβουμε, είναι σαν να λέει ένας καθηγητής σε ελληνικό κοινό, ότι η Θράκη, επειδή ζουν χιλιάδες Μουσουλμάνοι κι επειδή υπάρχει και η "ανατολική Θράκη" των Τούρκων, δεν πρέπει να ανήκει στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία !

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης, απολογήθηκε ότι δεν "στηρίζει αυτή τη θέση", αλλά ότι απλώς "παραθέτει βιβλιογραφία". Μόνο που η βιβλιογραφία του, συμπτωματικά εκφράζει τις τουρκικές επιδιώξεις !
Να σημειώσουμε ότι το Αζερμπαϊτζαν είναι μια πάμφτωχη χώρα με άκρως διεφθαρμένους πολιτικούς, που ξεπούλησαν τα πλούσια κοιτάσματα φυσικού αερίου της χώρας τους σε Αμερικανούς (αγωγός socar).

Το επεισόδιο έγινε στην παρουσίαση της μελέτης του Αζέρου ιστορικού και διπλωμάτη Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, με τίτλο "ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 1918-1920"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...