Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Κατάργησε τα ελληνικά -και επίσημα- η Αρχιεπισκοπή μας στις ΗΠΑ !

Η ''ελληνική'' Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ κι επίσημα την ελληνική γλώσσα
Η ιστοσελίδα της, είναι....
από τώρα, μόνο στα αγγλικά... Επιβάλεται να έρθουν επειγόντως στις ΗΠΑ οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που υποδύονται τους πολιτικούς και υπουργούς Ελλάδας (με πρώτον τον γραφικό υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ) να ''συγχαρούν'' πάλι τον αρχιεπίσκοπο και την Αρχιεπισκοπή γιά ''όσα κάνουν για την διατήρηση της ελληνικής γλώσσας''. Το ίδιο οφείλει να πράξει και ο πρέσβης μας στις ΗΠΑ, που έδινε ''συγχαρητήρια'' το καλοκαίρι στην Κληρικολαϊκή, στην Αρχιεπισκοπή, γιά την... ''διατήρηση της ελληνικής γλώσσας''.

'Οπως είναι γνωστό, το εμπορικό παράρτημα του Βαρθολομαίου (που κάνει ''εξαιρετική δουλειά'' γιά την... Τουρκία), η Αρχιεπισκοπή μας στις ΗΠΑ, έχει καταργήσει σχεδόν σε όλες τις εκκλησίες τα ελληνικά και κλείνει ελληνικά σχολεία.

....

'Εκτακτο: 'Eντονες φήμες ότι δεν θα είναι ο υπουργός Π. Καμμένος στην παρέλαση Νέας Υόρκης. Και αν δεν είναι, το σόϊ παρέλαση-καρνάβαλο θα έχουμε; Μόνο με 'Αδωνι και Πατούλη;

www.kalami.us

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.