Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Μπουτάρης: Από το "Εγώ δεν είμαι πολιτικός, θα μείνω μια θητεία και θα φύγω" στο "δεν συνδιοικώ με κανέναν, θα είμαι Δήμαρχος άλλα 20 χρόνια"

Στην πρώτη του συνέντευξή, όταν τον κάλεσαν να ασχοληθεί με το Δήμο Θεσσαλονίκης, κάπου στα 2008, ο Γιάννης Μπουτάρης, είχε δηλώσει ...
με περισσή βεβαιότητα, ότι δεν έχει σκοπό να γίνει "πολιτικός"  κι ότι επειδή τον πιέζουν κάποιοι φίλοι να αλλάξει τη ....συντηρητική Θεσσαλονίκη, θα κατέβει για μια τετραετία-πενταετία, για να ανοίξει το δρόμο για την "πρόοδο" και θα αποχωρήσει για τα κρασιά του.

Τελικά, έγινε για 2η θητεία Δήμαρχος, δήλωσε ήδη ότι θα είναι υποψήφιος και για 3η πενταετία (για 15 χρόνια δηλαδή!) και φυσικά θα είναι και για 4η , 5η 6η, μεχρι τα 120-130 μιας και έχει σιδερένια υγεία και μακάρι να έχει ο άνθρωπος και να είναι Δήμαρχος για άλλα 50 χρόνια, μέχρι τα 136, γιατί πολύ απλά ....αυτός μας αξίζει.

Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το ωραίο είναι ότι ο άνθρωπος που απεχθανοταν την "καμαρίλα" και τον πολιτικαντισμό, "καθάρισε" σαν αυγά τους ανθρώπους, που τον παρακαλούσαν να ασχοληθεί με την πολιτική και τον έφεραν στο Δήμο και πλέον δηλώνει, ότι θα παίζει μπάλα μόνος του, καθώς αυτός είναι ο "σταρ" και οι άλλοι οφείλουν να τον υπηρετούν κι όχι να θέλουν να συνδιοικούν.

Στο ενδιαφέρον αυτό θέμα για τη Θεσσαλονικη, αναφέρεται σήμερα εκτενέστατα η εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" την οποία και θα πρέπει να αγοράσετε για να διαβάσετε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ !