Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Κι όμως ! Η Ελλάδα δίνει συντάξεις σε ...Αμερικανούς απατεώνες !!!

Ασυνείδητοι Ομογενείς, ειδικά στις ΗΠΑ, έχουν ''ρημάξει'' το -χρεοκοπημένο- ελληνικό κράτος ως αποδέκτες ''συντάξεων-μαϊμού'' (ακόμα και ΤΩΡΑ) από την Ελλάδα. Πρόκειται ....
βασικά γιά εκπαιδευτικούς σε ομογενειακά σχολεία που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εργάστηκαν στην Ελλάδα, αλλά παίρνουν σύνταξη (και) από το ελληνικό κράτος ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αν και νόμος στην Ελλάδα το απαγορεύει. Την ίδια ώρα λαμβάνουν την σύνταξή τους από το αμερικάνικο κράτος, ως -φορολογηθέντες- Αμερικανοί πολίτες. Παράνομες συντάξεις λαμβάνουν και δήθεν (πρώην) ''αγρότες'' στην Ελλάδα, Ομογενείς που ζουν στις ΗΠΑ και ουδεμία σχέση είχαν με την γεωργία στην Ελλάδα. Το μεγάλο ''πλιάτσικο'' με τις συντάξεις, με ψευδή δικαιολογητικά που προωθούσαν ανεύθυνοι και ασυνείδητοι, εξαγοράσιμοι και μη, γενικοί Πρόξενοι (μαζί και ''λαμόγια'', διεφθαρμένοι ''συντονιστές Εκπαίδευσης'' στα Προξενεία) της Ελλάδας στις ΗΠΑ (βασικά σε Νέα Υόρκη, Σικάγο, Βοστώνη), έγινε την περίοδο 1997-2009. Εκτιμούμε ότι τέτοιες περιπτώσεις ΑΠΑΤΗΣ με τις συντάξεις, ήταν στις αρχές αυτής της δεκαετίας περισσότερες από 2.000.

η συνέχεια στο http://www.kalami.us/2017/quick-kountoura-taksidia.html

Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Ορους σχολιασμού πριν αναρτήσετε το σχόλιό σας. Υπεύθυνος για κάθε σχόλιο είναι ο ίδιος ο σχολιαστής και η συμμετοχή του στη συζήτηση τεκμαίρει την ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτού του όρου.