Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

SOS ! ΣΟΚ ! ΣΟΚάρα ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ! Τα LIDL παραποίησαν την ελληνική σημαία !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ !


SOS! SOS! Σοκ , πολύ σοκ και τεράστιο σοκ ...ταυτόχρονα!!! Σοκαριστείτε! Τα Lidl , μετά την Ελληνική Σημαία .... τόλμησαν και παραποίησαν και την Αμερικανική Σημαία.
Αν με την Ελλάδα τους πέρασε ...
με τους παντοδύναμους Αμερικανούς κανείς δεν παίζει.
Ξεκινάει σε λίγο ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι πυρηνικές κεφαλές που βρίσκονται στο Ramstein της Γερμανίας στρέφονται προς το Βερολίνο .
Το Lidl και οι Γερμανοί θα λάβουν ένα καλό μάθημα ώστε να μάθουν να σέβονται τα ιερά σύμβολα των άλλων χωρών.
Περισσότερα νέα για τον 3ο ΠΠ ... δεν έχει....
Σφυρίξατε λήξη του συναγερμού.


Δεν μας αρκεί η προπαγάνδα του συστήματος έχουμε και τους πράκτορες του «πατριωτικού» χώρου, τους γνήσιους Ελλαδέμπορους ... που κάνουν λεφτά εκμεταλλευόμενοι την ανίατη βλακεία των αναγνωστών τους.
Βλακεία που μεθοδικά , με την παροχή δοσολογημένης προπαγάνδας μετατρέπουν σε ρατσισμό.
Τελευταία εφεύρεση των κλόουν της παραπληροφόρησης του internet ... η δήθεν παραποιημένη Ελληνική Σημαία σε προϊόντα του Lidl.

Τα Lidl πάντα χρησιμοποιούσαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την Ελληνική Σημαία διότι είναι το πιο αναγνωρίσιμο σήμα στην Ελλάδα , δεν χρειάζεται να καταβάλλουν πνευματικά δικαιώματα και αυξάνει τις πωλήσεις ειδικά μετά το 2010 που καταλάβαμε ότι πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική Οικονομία. Θα ήταν γελοίο από πλευράς marketing να παραποιήσει την Ελληνική Σημαία με κάτι άλλο ΜΗ αναγνωρίσιμο ...κάτι που θα μείωνε τις πωλήσεις άμεσα. Ακόμα και η πιο ανεπαίσθητη αλλαγή στη σήμανση, αλλάζει τη συμπεριφορά των πελατών. Σκεφτείτε για παράδειγμα ένα ψυγείο με κουτάκια κοκοκόλας που αντί για κόκκινα είναι κίτρινα κι ένα ψυγείο με κλασικά κόκκινα κουτάκια. Μαντέψτε ποιο ψυγείο θα αδειάσει πρώτο και ποιο δεν θα αδειάσει ποτέ. Ο κόσμος από ανασφάλεια πηγαίνει στα πιο αναγνωρίσιμα προϊόντα κι αν γραφίστας τολμήσει να παραποιήσει κατ'ελάχιστο λογότυπο μεγάλης εταιρίας ... θα δει τον χάρο με τα μάτια του. Τόσο αυστηρά είναι τα θέματα με τη σήμανση, με τα λογότυπα και τα χρώματα.

Στις διαφημίσεις του Lidl υπάρχουν εκατοντάδες Ελληνικές Σημαίες παντού.

Ακόμα και στο επίμαχο προϊόν που φέρει τις γαλάζιες γραμμές ....υπάρχει κάτω η σήμανση ότι πρόκειται γα Ελληνικό Προϊόν με κανονική την Ελληνική Σημαία.

Η βλακώδης ανακάλυψη ... φυσικά χρησιμοποιήθηκε για να φέρει πελατεία στα γνωστά blogs ...Ο blogger δεν μπήκε στον κόπο να δει προσεκτικά τι ακριβώς απεικονίζουν οι γαλάζιες γραμμές.
Το σχέδιο βρίσκεται επάνω σε ένα εικονικό γραμματόσημο και φέρει σφραγίδα που δεν έχει τα στοιχεία των ΕΛΤΑ αλλά αναφέρει «Μία Ελλάδα Γεύσεις». Με λίγα λόγια ο «αθεόφοβος» παραποίησε ακόμα και το σήμα και των ΕΛΤΑ! Πωπωπωπωπω!

Ας προσγειωθούμε τώρα... .

Κανείς και τίποτα δεν απαγορεύει σε οποιονδήποτε να τραβήξει 1-2-3-4-5-6-7 γραμμές που να θυμίζουν Ελλάδα. Στο συγκεκριμένο γραφιστικό οι γραμμές είναι 4 και δεν έχει καν το σχήμα σημαίας ώστε να ισχυριστεί κάποιος ότι παραποίησε σκόπιμα τον σχεδιασμό της σημαίας...
4 γραμμές που αναπαριστούν το γαλανόλευκο και τέλος.
Το αν θα το εκλάβει κανείς ως κομμάτι της Ελληνικής σημαίας ή της Βαυαρικής Μοναρχίας , ή της Σημαίας Αργεντινής ο γραφίστας το αφήνει στη φαντασία του πελάτη.
Και προσέξτε τώρα την ηλιθιότητα.

Γράφει από κάτω ο blogger-φωστήρας ή και πράκτορας:
«Έθεσαν βέτο οι Μουσουλμάνοι για τον σταυρό»
Ποιος; Πού; Πότε ρε γελοίε ;
Έριξε την τοξική του προπαγάνδα ο Χριστιανέμπορος ... κι όποιος τσιμπήσει.

Οι ακόμα πιο ηλίθιοι συμπολίτες μας, αναγνώστες των γελοίων bloggers ...εννοείται εκλαμβάνουν τα ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΛΗΘΗ , κι ας μην έχουν πηγή και υπογραφή. Αρκεί να ταιριάζουν με τον διεστραμμένο τους εγκέφαλο.
Δεν ζητούν πηγή για το δήθεν βέτο. Το εκλαμβάνουν ως πραγματικό γεγονός και σχολιάζουν ... :
«Στα τσακίδια οι Μουσουλμάνοι αν δεν τους αρέσει η σημαία μας» ...

Κι αυτή η γελοία απάντηση στο γελοίο και ψεύτικο θέμα του βέτο ... λαμβάνει 103 "like".
Ώρες-ώρες μου έρχεται να δώσω συγχαρητήρια στους τυράννους μας ...για το πώς κατάφεραν να χαλιναγωγήσουν , να μαντρώσουν και να εκμεταλλεύονται τόσο αποτελεσματικά τόσους πολλούς ηλίθιους.
Την ευκαιρία να μαζέψει κλικ από ηλίθιους εκμεταλλεύτηκε κι ο κάτοχος των «ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ» ... κι από αυτό, 783 φωστήρες έσπευσαν να κοινοποιήσουν τον «εφιάλτη» της παραποίησης της σημαίας μας...
Τώρα ....το κατά πόσο τη σημαία την επέλεξε ο λαός ή οι ξένοι τοκογλύφοι «Πατέρες του Έθνους» ... θα το αναλύσουμε κάποια άλλη στιγμή.

Λες κι ο ηλίθιος που φέρει περήφανα την Ελληνική Σημαία ...παύει να είναι ηλίθιος κι επικίνδυνος για τη Δημόσια Ασφάλεια και την Ελλάδα ...

Σ.Σ.