Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ........

Αναγνώστης συγκρίνει μια εξαγγελία του Α. Τσίπρα με αυτό που έκανε σήμερα ο γνωστός τραμπούκος Υπουργός Παύλος Πολάκης:


8/1/15 ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Πολύ ψηλά στην ατζέντα του προγράμματός του αλλά και στις προτεραιότητές του θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα της διαφάνειας και των ελεγκτικών μηχανισμών, καθώς σε περίπτωση που εκλεγεί, ετοιμάζεται να ενοποιήσει σε ένα ενιαίο σώμα όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, οι οποίοι θα υπάγονται απευθείας στον Πρωθυπουργό.
Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα ενδιαφέρον εγχείρημα, το οποίο φυσικά θα δούμε πώς θα δουλέψει πρακτικά. Αυτό ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του το περασμένο Σάββατο στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος.
«Το πάρτι τελείωσε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τέλος στην αναξιοπιστία, στην παρανομία, στην κακοδιοίκηση, στη διαφθορά, στην παρακμή! Και γι' αυτό είναι αναγκαία η αναδιοργάνωση και ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών. Το μήνυμά μας και ακούστε το καλά: Τήρηση της νομιμότητας παντού. Κράτος Δικαίου παντού». Επομένως, αυτό που εννοεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι σε περίπτωση που εκλεγεί, όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα βρίσκονται υπό το άγρυπνο μάτι του.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ..............(Να σημειωθεί, πάντως, ότι ενώ ο αναπληρωτής υπουργός υπέγραφε αυτή την απόφαση, οι πρωτότυποι φάκελοι νοσηλευτών Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκονταν παρανόμως στο γραφείο του.)

Ο Π. Πολάκης υπέγραψε την απόλυση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ
Ενώ ακόμη οι φάκελοι των νοσηλευτών βρίσκονται στην κατοχή του αναπληρωτή υπουργού
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16:53  4/5/2016

Ο Π. Πολάκης υπέγραψε την απόλυση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ





Υπεγράφη τη Τετάρτη 4 Μαΐου η υπουργική απόφαση με την οποία ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης αντικαθιστά τον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο.

Ο λόγος; Ο κ. Γιαννόπουλος δεν δέχθηκε να συμπράξει στις παράτυπες ενέργειες του αναπληρωτή υπουργού, ο οποίος - όπως και ο ίδιος έχει παραδεχθεί - παρενέβη στη διαδικασία διαγωνισμού για το διορισμό 500 γιατρών και νοσηλευτών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Αυτό που φαίνεται ότι εξόργισε τον αναπληρωτή υπουργό είναι ότι ο κ. Γιαννόπουλος είχε εισηγηθεί στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Κέντρου την ματαίωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού, καθώς και οι δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, σύμφωνα με τις οποίες «παρανόμως ο κ. Πολάκης πήρε τους προσωπικούς φακέλους και έβγαλε τις δικές του λίστες επιτυχόντων».

Τη θέση του κ. Γιαννόπουλου παίρνει ο κ. Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής, πρώην πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ενώ ο αναπληρωτής υπουργός υπέγραφε αυτή την απόφαση, οι πρωτότυποι φάκελοι νοσηλευτών Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκονταν παρανόμως στο γραφείο του.

ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ;;;;
ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου