Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Γελοίο άρθρο στο site του Λάκη Λαζόπουλου

Το altsantiri το Λάκη Λαζόπουλου, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον ....
αγαπημένο του Πρωθυπουργό, που προσέλαβε τον γνωστό πλέον αγράμματο Καρανίκα ως "στρατηγικό σύμβουλο", έγραψε ένα γελοίο άρθρο - αχταρμά κι επειδή δεν είχε τι να πει, χρησιμοποίησε την ίδια γελοία μανιέρα των πυροτεχνημάτων περί "ακροδεξιάς". Μάλιστα, συνέδεσε ακόμη και τον ....Ιωάννη Μεταξά, τη Χρυσή Αυγή, τη ΝΔ, τα κανάλια, με τους σχολιαστές στα social media, που ξέσκισαν στην καζούρα τη γελοία πρόσληψη του αγράμματου τρολ, προκαλώντας ακόμη περισσότερο γέλιο. Κι όλα αυτά από έναν "σατιρικό καλλιτέχνη", που θα έπρεπε πρώτος να ξεσκίσει τον διορισμό του Καρανίκα και της αδερφής του στο δημόσιο, αντί να κάθεται να σκουπίζει τον πισινό του Τσίπρα !
Κάποιοι , προσπαθώντας να κρύψουν την κλανιά που αμόλησαν, λένε στον διπλανό τους που κλείνει τη μύτη του "γιατί κλείνεις τη μύτη σου ρε; ακροδεξιός είσαι;". Όποιος κάνει μια μαλακία, αντί να κρυφτεί στο λαγούμι του, πετάει ένα "με κατηγορούν οι ακροδεξιοί" νομίζοντας ότι θα γλιτώσει απ΄την καζούρα !

κάτι τέτοια ενοχλούν τον Λαζόπουλο, αντί να γελάει κι ο ίδιος


Το επικά γελοίο άρθρο στο altsantiri, που φυσικά έχει διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς !

Όχι στον Καρανίκα, ναι στον Μεταξά
 http://www.altsantiri.gr/parapolitika/ochi-ston-karanika-ne-ston-metaxa

Στα πρόθυρα της παράκρουσης έφτασαν οι χρήστες των social media, με «κραυγές», προσωπικές επιθέσεις, λοιδορίες, χυδαία υπονοούμενα, χρησιμοποιώντας ως «όχημα» τον Νίκο Καρανίκα και τελικό στόχο την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Η υπόθεση Καρανίκα ξεκίνησε από το διαδίκτυο, συνεχίστηκε από κοτσομπολίστικες εκπομπές και έφτασε στο σημείο να αποτελεί ένα από τα κεντρικά θέματα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Βέβαια, είχε προηγηθεί η…παρουσίαση και το…αναλυτικό ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» (ναι, της εφημερίδας που είχε «αποκαλύψει» ότι οι χρυσαυγίτες προστατεύουν τις γιαγιάδες στον Άγιο Παντελεήμονα), μέσω του οποίου ο κ. Καρανίκας κατηγορούνταν επειδή είχε εργαστεί ως σερβιτόρος.

Ίσως αν ήταν κομιστής, να είχε ο άνθρωπος μια καλύτερη αντιμετώπιση από τους συντάκτες.

Και αφού το θέμα πήρε αυτές τις διαστάσεις, ήρθε η σειρά της Νέας Δημοκρατίας (που δεν θέλει να χαρίσει τον Μεταξά στη ακροδεξιά) να πατήσει πάνω στο «κύμα» που δημιούργησαν οι άμεσοι συνεργάτες της (βλέπε κανάλια) και με σχετική ανακοίνωση να ζητά την «αποπομπή Καρανίκα από το γραφείο του πρωθυπουργού».

Μάλιστα στη ΝΔ κάνουν λόγο για «απίθανα και ανόητα που δημόσια υποστηρίζει» ο κ. Καρανίκας, ότι «εκθειάζει έργα και ημέρες της διεθνούς τρομοκρατίας» καθώς και ότι είχε χαρακτηρίσει ως «αριστούργημα τέχνης την τραγωδία των κατεστραμμένων Δίδυμων Πύργων».

Όλα τα παραπάνω μέσω αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα στην Συγγρού -που αναζητούν σχέδιο για την οικονομική επιβίωση του κόμματος- χαρακτηρίζουν την υπόθεση «πολύ σοβαρή»!

Δύο λοιπόν τα συμπεράσματα από αυτή την ανακοίνωση της ΝΔ: Είτε δεν έχουν ιδέα από την «ψυχολογία» των social media, είτε δεν έχουν κάνει ποτέ τον κόπο να ρίξουν μια ματιά σε μια σειρά αναρτήσεων από στελέχη του κόμματος όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου