Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Όπως αναμενόταν, "πούλησαν" χωρίς ίχνος συντροφικότητας τον Γιάννη Βαρουφάκη

Του ανέθεσαν να βγάλει την οικονομία από τον υφεσιακό βρόχο, γνωρίζοντας ΑΡΙΣΤΑ τις θεωρίες του. Ήταν μαζί του και μάλιστα, μετά από κάθε eurogroup επιβεβαίωνε τις μπλόφες του, στη σύνοδο ...
κορυφής ο ίδιος ο Τσίπρας. Δεν έκανε τίποτε άλλο, απ΄αυτό που του ζήτησαν και τον αποθέωναν. Πανηγύριζαν ΑΠΑΝΤΕΣ στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Γιάνης με ένα ν, που έγιναν δύο, πέταξε στα μούτρα του Σόιμπλε το ναζιστικό παρελθόν της Γερμανίας, κάτι που δεν έκανε κανένας πολιτικός σε Γερμανικό έδαφος.
Μετά κατάλαβαν αυτό που ήξερε όλος ο κόσμος, όλος ο πλανήτης, και τα 8 δισεκατομμύρια της γης, πλην 1.000 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και 100 των ΑΝΕΛ, που πίστευαν ότι οι αγορές κολοσσοί, οι χώρες γίγαντες, θα χορεύουν πεντοζάλη, επειδή ένας σαραντάχρονος χωρίς γραβάτα, από μια χώρα-σταγόνα στον πλανήτη, θα τους έπαιζε λύρα. Όταν κατάλαβαν ότι κάποτε έρχεται το λιοντάρι του γνωστού ανεκδότου, που ζητά εξηγήσεις από τον ψευτόμαγκα λαγό, ψάχνουν το εξιλαστήριο θύμα να του  φορτώσουν τις δικές τους αμαρτίες, λες και ο προσληφθείς υπάλληλος δούλευε μόνος του, χωρίς επίβλεψη !


Απάντηση στο δημοσίευμα της «Καθημερινής» περί σχεδίου υποκλοπής των φορολογικών στοιχείων των Ελλήνων έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης, έκανε λόγο για «φαντασία των δυσφημιστών του». «Ώστε, σκόπευα να χακάρω τα φορολογικά στοιχεία των Ελλήνων πολιτών; Εντυπωσιάζομαι από τη φαντασία των δυσφημιστών μου» ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σημειώνεται ότι βάσει του δημοσιεύματος, ο κ. Βαρουφακης σχεδίαζε τη δημιουργία ενός παράλληλου τραπεζικού συστήματος, μέσω της κλοπής των ΑΦΜ των Ελλήνων φορολογούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου