Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Η πρώτη αντιπολιτευτική ανακοίνωση ΚΙΔΗΣΟ

Δεν πρωτοτύπησαν καθόλου. Χρησιμοποιούν την χιλιοειπωμένη τακτική της επικόλλησης του ταμπελακίου "ακροδεξιές" και "ρατσιστικές", μπας και ετεροπροσδιοριστούν ως το αντίθετο.
Μη σπρώχνεστε παιδιά, είναι τόσο πολλοί αυτοί που ακολουθούν το σύστημα, που κουράσατε και τους Εβραίους. Δεν θα σας ανεβάσουν ψηλά όπως ονειρεύεστε. Βαρέθηκαν τόσο γλείψιμο. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που διαγκωνίζονται για στήριξη....

Η ΕΙΔΗΣΗ: 

Χωρίς να …εκπλαγούν όπως λένε, δεδομένου του ότι πρώτοι ως κυβέρνηση είχαν ρυθμίσει νομοθετικά την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών, καλούν το Μέγαρο Μαξίμου, να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για την επίσημη θέση της κυβέρνησης, για την οποία σημειώνουν ότι οφείλει να προχωρήσει σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα και όχι να γυρίσει την χώρα πίσω σε εποχές μισαλλοδοξίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος έχει ως εξής :

Είναι αλήθεια ότι ουδεμία έκπληξη μας προκάλεσε η θέση του κ. Καμμένου σχετικά με την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Γνωστές οι ακραίες και δημαγωγικές του θέσεις σε πολλούς τομείς.

Με δεδομένο, όμως, ότι ως κυβέρνηση πρώτοι ρυθμίσαμε νομοθετικά την απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά μεταναστών που αν και γεννιούνται, ζουν, προσφέρουν στην Ελλάδα, την οποία θεωρούν πλέον πατρίδα τους, παραμένουν χωρίς ελληνική ιθαγένεια, δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιες ακροδεξιές και ρατσιστικές οπισθοδρομήσεις.

Περιμένουμε άμεσα την επίσημη θέση της κυβέρνησης, η οποία οφείλει να προχωρήσει σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα κι όχι να μας γυρίζει σε εποχές μισαλλοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου