Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΕΦΕΤΕΙΟ: Δυό φορές ισόβια, χωρίς ελαφρυντικά, στο κάθαρμα που σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη

Το θυμάστε αυτό το πρεζόνι; Σκότωσε την κοπέλα στα κοιμητήρια και μισή ώρα μετά, κάμερες τον εντόπισαν σε μαγαζί στην Ομόνοια, όπου πήγε -με τα αίματα στα ρούχα!- να πουλήσει το κινητό της για να πάρει τα "20άρικο" της δόσης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι δικαστές, δεν αναγνώρισαν ως ελαφρυντικό το... γεγονός ότι "ήταν σε ψυχικό βρασμό λόγω στερητικού συνδρόμου". Αρκετά με τα στερητικά σύνδρομα των πρεζονιών, που έχουν σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη για τα 20 ευρώ της γαμωδόσης τους! Κάποτε πρέπει να καταλάβουν ότι η απόφασή τους να ξεφύγουν απ΄τις δυσκολίες της ζωής με την "παραμύθα", θα τους οδηγήσουν σε φόνο και δεν θα υπάρχουν ελαφρυντικά. Φυσικά το πρεζόνι δεν κατάλαβε τίποτε, απ΄τα "ισόβια", καθώς ο καμένος εγκέφαλος κάθε πρεζονιού, νοιάζεται μόνο πως θα βρει τη δόση του. 
 

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τη δολοφονία της 32χρονου τον Οκτώβριο του 2017 στο Β/ Νεκροταφείο.

Μάλιστα οι δικαστές είπαν όχι στο αίτημα για την αναγνώριση ελαφρυντικού που ζήτησε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη χειροκρότησαν την πρόταση της εισαγγελέως ενώ νωρίτερα ζήτησαν από το δικαστήριο την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης όπως πρωτοδίκως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου