Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ματθαίος Αμπατζίδης ανακοίνωσε υποψηφιότητα στο Δήμο Καλαμαριάς

 Ματθαίος Αμπατζίδης για το δήμο Καλαμαριάς: Θα διεκδικήσω τη ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου

«Διαβάζω τις τελευταίες εβδομάδες δημοσιεύματα για τις...

επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Καλαμαριάς τα οποία -ως δια μαγείας- προσπερνούν την υποψηφιότητα μου.

 

Στο βωμό της ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών και στοχεύσεων καταπατούν τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, προσπερνώντας την απόφαση μου να διεκδικήσω το δημαρχιακό θώκο, απόφαση που έχει προ πολλού γνωστοποιηθεί.

 

Ας είναι βέβαιοι όλοι αυτοί που τροφοδοτούν τα σενάρια, αυτοί που εξυφαίνουν συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν στιγματιστεί και καταδικαστεί από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, ότι είμαι εδώ, συνεπής στις αρχές και στις αξίες μου, θα διεκδικήσω τη ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου.  

 

Η οικογένεια Αμπατζίδη, γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτες, έχει την ιστορία της στην πόλη αυτή, έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να κοιτάμε τους συμπολίτες μας στα μάτια. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον τόπο μας, δε μηδενίζουμε το έργο κανενός, αλλά την ίδια ώρα, δεν ξεχνάμε. Με φθαρτά υλικά, με αυτούς που έχουν μάθει να κινούνται μόνο στο παρασκήνιο, δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε την Καλαμαριά της επόμενης ημέρας.

 

Δηλώνω παρών στο προσκλητήριο της ευθύνης για την Καλαμαριά που δικαιούμαστε, για μια Καλαμαριά ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ, για μια Καλαμαριά όπως την οραματίζονται οι πολίτες της και όχι ως «σκαλοπάτι» κάποιων για τα επόμενα πολιτικά τους βήματα. Αυτών, που επενδύουν πλέον μόνο στην καλλιέργεια δημοσίων σχέσεων, καθώς στην πράξη, στην καθημερινότητα, έχουν εγκαταλείψει την πόλη στη μιζέρια, στην εσωστρέφεια, στην υπανάπτυξη.

 

Για τους …ανησυχούντες, τους ενημερώνω πως το επόμενο χρονικό διάστημα ξεκινάει η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού μας, ανθρώπων που μοιραζόμαστε τις ανησυχίες και προβληματισμούς, ανθρώπων που θέλουν τομές και ανατροπές, που αναζητούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, την ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου, χωρίς αποκλεισμούς.

 

Η Καλαμαριά θα γίνει και πάλι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου