Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Επιτέλους τελείωσε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Η Δύση, όχι μόνο χάνει, αλλά υπόκειται επίσης σε εισβολή από τα πλήθη των μεταναστών από διάφορες χώρες που έχει καταστρέψει, έχοντας χρησιμοποιήσει αυτούς, ως υποκατάστατο εχθρών της, στη φανταστική μάχη της κατά της Ρωσίας.

Σε άγνοια των περισσότερων ανθρώπων, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος διεξάγεται για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου. Προηγήθηκε ο Ψυχρός Πόλεμος, ο οποίος τελείωσε όταν ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ παραδόθηκε στη Δύση, προκαλώντας τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας σε σύγχυση.


Παρά τη συνθηκολόγηση της Σοβιετικής Ένωσης, η Δύση δεν εγκατέλειψε ποτέ το σχέδιό της να καταστρέψει το Σύμφωνο της Βαρσοβίας με μέρος της πρώην ΕΣΣΔ και στη συνέχεια να κατακτήσει και να διαμελήσει τη Ρωσία.

Λόγω της απουσίας οποιασδήποτε στρατιωτικής απειλής από την Ανατολή, το ΝΑΤΟ, με το παρασιτικό δίδυμό του, την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνέχισε να επεκτείνεται προς τα ανατολικά, κατακτώντας χώρα μετά από χώρα. Έχει ήδη κατακτήσει ολόκληρο το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, καθώς και τη Μολδαβία και τις τρεις μικρές βαλτικές χώρες και τώρα επιτίθεται σε άλλα μέρη της πρώην ΕΣΣΔ: την Ουκρανία, τη Γεωργία και την Αρμενία.

η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου