Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Η κυβέρνηση θα πιέσει μέχρι θανάτου τους ανεμβολίαστους, αλλά για ποιό λόγο;

Γράφει ο Β.Π.
 Προσωπικά, έκανα ως γνωστόν το Moderna στη ΔΕΘ και μάλιστα είπα τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση του στρατού, που διαχειρίζεται το εμβολιαστικό κέντρο. Δεν αισθάνομαι όμως καθόλου ασφαλής, πλέον, καθώς πάντα είχα το φόβο της "μετάλλαξης" (το είχα γράψει από πέρυσι το Μάρτιο άλλωστε για το τι θα γίνει αν ο ιος μεταλλάσσεται συνεχώς;). Από χθες, παγκοσμίως ακούγεται μια λέξη: Μποτσουάνα. Κι επειδή είναι δύσκολη λέξη, την ονόμασαν "μετάλλαξη Ο".

Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό:

Διαβάζουμε στα συστημικά ΜΜΕ, για νέα μέτρα: 3 τεστ την εβδομάδα, 4 τεστ τη βδομάδα, βούρδουλα στους ανεμβολίαστους, μέτρα που...

και ο πιο ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν έχουν καμία σχέση με "προστασία". Και 5 τεστ την ώρα να κάνεις, μέχρι να σε δείξει το τεστ θετικό, θα ΄χεις κολλήσει όποιον έρθει σε επαφή μαζί σου. Το τεστ δεν είναι αντισύλληψη να το κάνεις τώρα και να σε "προστατεύει" για τις επόμενες 48 ή 24 ώρες! Τα τετελεσμένα καταγράφει και μάλιστα με καθυστέρηση 3-4 ημερών και με αρκετή αναξιοπιστία. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ζήσει το φαινόμενο να τους βγάζει το ένα τεστ αρνητικό, το άλλο θετικό, τα ξέρετε.

Ο σκοπός των μέτρων, ειδικά στην Ελλάδα, είναι πάαααρα πολύ συγκεκριμένος: να βάλει θηλιά στο λαιμό όσων δεν εμβολιάστηκαν (και είναι 3 εκατομμύρια και πλέον). Να εκβιάσει τους ανεμβολίαστους, να εμβολιαστούν. 

Όμως, όλοι μας έλεγαν ότι τα εμβόλια είναι εξειδικευμένα, "σκοτώνουν" έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο κορωνοϊού. Αν αυτός μεταλλάσσεται , στην καλύτερη περίπτωση δεν ξέρουμε αν τον "πιάνουν" τα εμβόλια και στη χειρότερη ...δεν τον "πιάνουν"!

Οπότε, γιατί πιέζουμε τα 3,5 εκατομμύρια να εμβολιαστούν με εμβόλια, που πιθανώς δεν καλύπτουν τη μετάλλαξη Ο; Πειράματα κάνουμε; Αφού σε 1 μήνα, θα κυριαρχήσει αυτή η μετάλλαξη και προφανώς, θα βγουν νέα εμβόλια που θα τη νικήσουν (ή ..θα προσπαθήσουν να την νικήσουν).  Γιατί πιέζουμε τον κόσμο να πάρει ένα φάρμακο, για μια ασθένεια, αφού σε λίγο θα πάσχει από άλλη;

Ώρες - ώρες μου περνάει απ΄το μυαλό, ότι απλώς θέλουν να ...ξεφορτωθούν εμβόλια που ήδη αγόρασαν! Σαν να μας λένε "ε, τα πήραμε που τα πήραμε, πηγαίν΄τε κάντε μωρέ μια δυό τρεις δόσεις και βλέπουμε. Αν βγει καινούριο, θα δούμε, θα πάρουμε κι απ΄το καινούριο και θα κάνετε κι απ΄αυτό 2-3 δόσεις και βλέπουμε".

Πώς να πεισθούν οι ανεμβολίαστοι με όλα αυτά; Με τη μονότονη φοβέρα "εμβολιαστείτε, αλλιώς θα σας στραγγαλίσουμε", δεν θα πάνε να εμβολιαστούν. Θα πάνε αν τους πείσουμε -με απτές αποδείξεις- ότι τα υπάρχοντα εμβόλια καλύπτουν τη νέα μετάλλαξη. Η φοβέρα δεν φτάνει, χρειάζεται και εμπιστοσύνη. Αλλιώς, δεν είναι ιατρική, είναι μόνο πολιτική.


Β.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου