Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτός είναι ο δισεκατομμυριούχος που θα πληρώσει το κόστος των προεκλογικών μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ

 Την πρόθεση του να βοηθήσει τον Αλέξη Τσίπρα να πραγματοποιήσει τις εξαγγελίες του γνωστοποίησε σήμερα ο γνωστός.... απιθανοκατομμυριούχος Σκρουτζ Μακ Ντακ, ο οποίος δήλωσε ότι θα πληρώσει ο ίδιος το σύνολο των παροχών που ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους από το θησαυροφυλάκιο του στη Λιμνούπολη, παρουσία του ανιψιού του Ντόναλντ και των Χιούη, Λιούη και Ντιούη, ο κ. Μακ Ντακ δήλωσε πως θα διαθέσει την αμύθητη περιουσία του -στην οποία κάνει καθημερινά βουτιές- προκειμένου να στηρίξει τις εξαγγελίες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσες άλλες κάνει μέχρι τις εκλογές.


Υπολογίζεται ότι η περιουσία του Μακ Ντακ ανέρχεται σε 6 απιθανικομμύρια, 7 φανταστικομμύρια, 8 πολυμυριαδομμύρια, 9 δισεκατομμύρια, 1 εκατομμύριο, 23 δολάρια και 45 σεντς. Το ποσό αυτό θεωρείται υπεραρκετό για την υλοποίηση των παροχών που αναμένεται να ανακοινώσει ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την ημέρα των εκλογών, όπως βασικό μισθό 2.000 ευρώ, τη δημιουργία 11 εκατομμυρίων ΜΕΘ, την πρόσληψη όλων των Ελλήνων στο Δημόσιο και δωρεάν φρέντο εφ’όρου ζωής για τους πολίτες.




Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό τόσο στο κόμμα της αντιπολίτευσης όσο και σε μερίδα ψηφοφόρων παρά τις επιφυλάξεις οικονομολόγων, οι οποίοι επεσήμαναν ότι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο και επιπρόσθετα είναι πάπια.

«Δε μας ενδιαφέρει αν είναι υπαρκτό πρόσωπο» είπαν κάποιοι πολίτες που μίλησαν σε δημοσιογράφους, «μας αρκεί που λέει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε.»

https://tovatraxi.com/politics/tin-prothesi-tou-na-analabei-to-kostos-ton-eksagellion-anakoinose-o-skroutz-mak-ntak/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου