Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια» λέει ο πατέρας των ανήλικων που σάπισαν στον ξύλο τον σταθμάρχη (video)


Εμ, έπεσαν σε ανθρωπάκι του Θεού και κελαηδάτε. Έπρεπε (θέμα τύχης είναι μόνο) να πέσουν σε κανένα "μούτρο" υπάλληλο συγκοινωνιών, απ΄ αυτούς που έχουν φίλους κάτι καλά άσβερκα παιδιά από την Τσετσενία, να ....αποδώσουν δικαιοσύνη, να δούμε πώς θα κελαηδούσατε τώρα. Να τρέχατε εσείς να ζητάτε προστασία απ΄την αστυνομία και να κρυβόσασταν σε βουνά και λαγκάδια, μη σας πετύχουν οι άσβερκοι. Και μετά να τρολάρουν οι γονείς των άσβερκων "τα παιδιά μας, είναι διαμάντια, δεν είναι αυτό που βλέπετε, τα ΜΜΕ τα φουσκώνουν. Ζητούν συγνώμη, αλλά τους προκάλεσαν οι άλλοι, θα παραδίνονταν στην αστυνομία, αλλά τους πρόλαβε"
Τώρα, με τη σιγουριά ότι πέσατε σε φιλήσυχο ανθρωπάκι, γνωρίζοντας ότι η δικαιοσύνη θα τους χαϊδέψει, κελαηδάτε, αντί να ζητάτε γονατιστοί συγνώμη που τα "διαμάντια" σας θα σκότωναν με κλωτσιές, για ψύλλου πήδημα, έναν πεσμένο χάμου εργαζόμενο, επειδή τους είπε να κατεβάσουν τα πόδια από τα καθίσματα ενός συρμού, περιουσία του ελληνικού λαού.


Οι ανήλικοι που χτύπησαν με απίστευτο μένος τον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας, δε μια δολοφονική επίθεση, ισχυρίζονται μέσω του συνηγόρου τους ότι εκείνος φάνηκε προκλητικός απέναντί τους.


Στα αδέρφια απαγγλέθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, καθώς αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ έχουν λάβει προθεσμία να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη. Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί ότι ένας ειδικός φρουρός της ΕΛΑΣ ο οποίος τελικά αφέθηκε ελεύθερος αλλά έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος, καθώς συμβούλευε τους νεαρούς πώς να κρυφτούν.


Οι γονείς λένε ότι τα παιδιά τους είναι… διαμάντια

Από πλευράς τους, οι γονείς των νεαρών κάνουν λόγο για παιδιά… «διαμάντια». Ο πατέρας των νεαρών μιλώντας στο Tlive ο πατέρας κάνει λόγο για… «κακιά στιγμή»:

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα τέλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα. Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται» είπε ο πατέρας τους, ενώ η μητέρα τους δήλωσε ότι «Ό,τι έγινε, έγινε» και «σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα»…

17 σχόλια:

  1. Εύχομαι από καρδιάς στον πατέρα και την μητέρα αυτών των δύο κόπρων, ο άτυχος αυτός άνθρωπος που έφαγε ξύλο χωρίς αιτία να τους ξελωκιάσει στις μηνύσεις και να του πληρώνουν για τα επόμενα χρόνια αποζημιώσεις για σωματικές βλάβες. Στα διαμαντια τους εύχομαι να τους φερθεί η κοινωνια και η ζωη με τον ιδιο τροπο με τον οποιο ευκολα ξυλοφορτωσαν εναν συμπολιτη τους. Και το ξυλο της ζωης, ποναει περισσοτερο απ το κανονικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κάνεις! Βρήκε κανείς αγαθός άνθρωπος το δίκιο του απέναντι σε χούλιγκαν που μισούν και τον εαυτό τους και παίζουν ξύλο κάθε μέρα;

      Διαγραφή
    2. σιγά μη φοβηθούν τις μηνύσεις οι οικογένειες αυτών των τραμπούκων! Το μόνο που φοβούνται είναι να μην πάρει ανάποδες το θύμα βλέποντας να τους φέρονται όλοι με το γάντι και καταφύγει σε επαγγελματίες άλλους είδους, που ξέρουν να αποδίδουν άμεσα δικαιοσύνη, αν πάρουν μερικά κατοστάρικα. Έχει κάτι τέτοιους γύρω γύρω απ΄την Ομόνοια, που στρώνουν μέσες.

      Διαγραφή
  2. Φαντάσου να μην ήταν. Θα τον είχαν σκοτώσει στο ξύλο κυριολεκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γεγονός ότι τέτοια παιδιά χρειάζονται ένα μάθημα από μερικούς ασβερκους, κατά προτίμηση Γεωργιανούς. Μετά την "επαφή" θα γινόταν τα καλύτερα παιδιά. Ο θυμός και οι τσαμπουκσδες θα γινόταν εργόχειρο και Κατηχητικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H oυσία του άρθρου είναι μία. Όταν δε σε σέβονται, πρέπει να σε φοβούνται. Να σε τρέμουν, να φοβούνται την άσκηση βίας από μέρους σου. Αλλιώς σε μεταχειρίζονται χειρότερα από σκουπίδι. Νά λοιπόν που όσοι καταδικάζουν την βία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται είναι ηλίθιοι ολκής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυλακή θα ειναι ανοησία να τα βάλει το κράτος, νομιζω θα ήταν καλύτερα να τα υποχρεώσουν για τους επόμενους 12 μήνες να "εργάζονται" μαζί με τον σταθμάρχη και φυσικά δίχως λεφτά. Ούτε ξύλο ούτε φύλακες ούτε τίποτα, εργασία και χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν έχεις δει τέτοια παιδιά από κοντά. Έχουν τόσο μίσος και τόση επιθετικότητα μέσα τους, που δεν μπορούν να κάνουν καμία δουλειά, πλην των επιθέσεων. Είναι εθισμένοι, όπως οι ναρκομανείς, στη βία, στο σπάσιμο κεφαλιών. Δεν αλλάζουν με τίποτε, ούτε με φυλακή, ούτε με κοινωνικά μέτρα, ούτε με αναμόρφωση και άλλες τρίχες, γιατί έχουν βρωμίσει την ψυχή τους από πολύ μικρά. Το μόνο πράγμα που φοβούνται, είναι και το μόνο πράγμα που θαυμάζουν : τους επαγγελματίες μπράβους, που είναι σωματικά πολύ πιο δυνατοί απ΄αυτούς. Όλους τους υπόλοιπους τους βλέπουν ως αντικείμενα ξυλοδαρμού. Το μίσος που έχουν αυτά τα παιδιά μέσα τους δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο μίσος.

      Διαγραφή
    2. Πόλυ καλησπέρα. Να μην αξιωθείς να δεις στον περίγυρο σου τέτοια "παιδιά". Ο πριν από εμένα σχολιαστής Ανώνυμος18 Ιανουαρίου 2021 - 5:53 μ.μ. έχει μεγάλο δίκιο. Πριν πάρα πολλά χρόνια, κάποιος γονιός στη Δυτική Θεσσαλονίκη έδωσε μόνος του λύση στο πρόβλημα του παιδιού του, αφού δεν μπόρεσε να βρει από αλλού βοήθεια.
      Δεν μιλάμε για ανθρώπους αλλά για κάτι άλλο.

      Διαγραφή
    3. Δεν διαφωνώ και με τους δύο σας απλά πιστεύω ότι σε κάποιες περιπτώσεις η επιλογή της φυλακής είναι καταστροφική και δεν προσφέρει τίποτα. Όλοι έχουμε γνωρίσει τέτοια λουλούδια αλλά για κάποια από αυτά υπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή
  6. Άραγε πόσο χρόνο αφιέρωσαν τα βρωμοκαναλα όταν 5-6 άπλυτοι χτυπούσαν με καδρόνια και μπουκάλια έναν μόνο του μέσα στο σχολείο;

    https://youtu.be/9vWJuY0Rw_0

    George

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό ρε George θέλει επιβεβαίωση ηλικίας ! Επιλέξτε τρόπο επαλήθευσης ηλικίας
      ΔΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ!

      Χρησιμοποιήστε μια πιστωτική κάρτα για άμεση επαλήθευση
      Δεν θα χρεωθείτε. Οποιαδήποτε προμήθεια συναλλαγής θα σας επιστραφεί πλήρως.
      Χρησιμοποιήστε το έγγραφο ταυτοποίησής σας
      Υποβάλετε μια εικόνα ενός έγκυρου εγγράφου ταυτοποίησης, όπως η άδεια οδήγησης ή το διαβατήριό σας. Μπορεί να χρειαστούν έως και 3 ημέρες για την επαλήθευση του εγγράφου ταυτοποίησης.

      Διαγραφή
    2. Πάτα άνοιγμα στην εφαρμογή YouTube.

      George

      Διαγραφή