Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Βάλτοι και παράσιτα

20+ χρόνια λέει στην ίδια θέση το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Λογικό να νιώθουν μικροί θεοί που μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν. Μέχρι να βιάζουν. Αν ήταν ....υποχρεωτική όμως η αλλαγή (και ο έλεγχος τους) κάθε Χ χρόνια, δεν θα τολμούσαν τίποτα κακό.

Η αρρωστημένη "μονιμοποίηση" που επιτρέπεται να ισχύει από την κάθε είδους Ομοσπονδία μέχρι τις υψηλότερες πολιτικές θέσεις είναι το αβγό του φιδιού. Δημιουργεί βαλτωμένες, στάσιμες καταστάσεις, ιδανικό περιβάλλον για ανθρώπινα παράσιτα.

21 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κυρ χαριλαε τα ειπες ολα !!
      Μεστό και περιεκτικό το σχολιο σου, με λακωνικο τροπο εδωσες την πραγματικη διάσταση στην ειδηση. Χιλια ευγε και ++++ και 👍
      Δεν φτάνουν τα συμβολα στο πληκτρολόγιο για να εκφρασουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ιντερνετικη σου παρουσια.

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον είσαι σε θέση να αντιλαμβάνεσαι το νόημα συμβόλων όπως το thump up.
      Καλό αυτό.

      Διαγραφή
    3. Εννοειται. Δεν χρειάστηκε να το γραψω χιλιαδες φορες σαν κι εσενα που το χεις ψωμοτυρι κι ακομη να χαμπαριασεις οτι δεν ειναι ψιλοβροχο αυτο που πεφτει στα μουτρα σου.

      Διαγραφή
    4. Χαρούλη μην του δίνεις σημασία,
      δε ξέρει αυτός τι ογκόλιθος είσαι.
      Πες κάτι για τον Μαίανδρο, έτσι για να αλλάξουμε θέμα.

      Διαγραφή
    5. Και το :D μη το ξεχνας απο τον κυρ Χαριλαο τον κατα την ομολογια του "Χάχα"

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος17 Ιανουαρίου 2021 - 1:04 μ.μ.
      ΤΟΝ Μαίανδρο; ΤΟΝ; Αρσενικό; Απόδειξη του γεγονότος ότι ζεις σε άλλον πλανήτη!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος17 Ιανουαρίου 2021 - 11:28 π.μ.
      Τίποτα δεν εννοείται, η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, ούτε αυτό το ξέρεις;

      Διαγραφή
    8. Α, ρε Χαρίλαε...Όλους φακελωμένους τους έχεις!

      Διαγραφή
  2. Πώς το ξέρει ο αρθρογράφος ότι όντως βίασε; Έχει αποδείξεις ή απλά αναπαράγει ότι ακούει στα κανάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορούν να κάνουν ο,τι θέλουν, γράφω. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στην καταγγελία, αλλά με αφορμή την καταγγελία. Λίγο προσοχή και παραπάνω προσπάθεια να αντιλαμβανόμαστε απλά νοήματα δεν θα πείραζε.

      Διαγραφή
    2. Ναι, η αναφορά σου είναι τελείως γενικόλογη και δεν αναφέρεται σε αυτήν την υπόθεση. Ό,τι πεις... Υιοθετείς τις καταγγελίες περί βιασμού, ενώνεις και εσύ τις δυνάμεις σου με το κύμα κατακραυγής που προωθούν τα κανάλια, αλλά επειδή φοβάσαι και καμία μήνυση λόγω του ότι ο καταγγελλόμενος δεν και κάποιος κοινός θνητός, βάζεις και το "μπορούν" ώστε να είσαι καλυμμένος...

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και είναι γενική, γι αυτό αναφέρω πως συμβαίνει παντού όπου δεν υπάρχει εναλλαγή προσώπων, ακόμη και στην πολιτική. Κατά τα άλλα, χαμένα στη μετάφραση τα σχόλια σου.
      Υ.Γ.
      Να του το δείξεις, να μου κάνει μήνυση.

      Διαγραφή
  3. Φίλε θα συμφωνήσω πως όταν άνθρωποι κάθονται στις ίδιες καρέκλες για πολλά χρόνια
    αισθάνονται ακλόνητοι. Όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και με το πολιτικό σύστημα? Μπορεί
    κάποιος του πολιτικού συστήματος να εκλέγεται δήθεν από τον Ελληνικό λαό από παιδί
    μέχρι τα βαθειά του γεράματα. Γιατί συμβαίνει αυτό? Γιατί έχει βιάσει τις συνειδήσεις
    τόσων ανθρώπων όσων του χρειάζονται για την επανεκλογή, δηλαδή την νομιμοποίηση του βιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γράφω:
      "...ισχύει από την κάθε είδους Ομοσπονδία μέχρι τις υψηλότερες πολιτικές θέσεις..."

      Διαγραφή
  4. Πολύ σωστα Χάρη όσα γράφεις .
    Μπορεί όμως να βγεί η "γνωστή" κυρία και να εκφράσει τις ενστάσεις και τον θυμό της για τις καταγγελίες αυτές ,όπως είχε κάνει και σε παλιότερη ανάρτηση σχετικά με τις καταγγελίες γυναικών δημοσιογράφων του FOX και σε βάρος του Ρότζερ Έιλς.

    Peet14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 20+ χρόνια πριν έγινε η κακοποίηση της και επί 20+ δεν έβγαζε κιχ και τώρα ξαφνικά βγήκε να πει και αυτή τον πόνο της, μια μόνο λέξη χρειάζεται με περιγράψει αυτές τις περιπτώσεις, αηδία, 20+ χρόνια μετά βρήκε το θάρρος λέει, ο μάστορας αυτός σίγουρα δεν θα έπρεπε να ήταν στην θέση που ήταν επί 20+ χρόνια αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους. Αν τα έλεγε αυτά τότε ίσως ο μάστορας αυτός να μην το ξανάκανε αυτό αλλά και άλλοι σαν και αυτόν θα είχαν τον φόβο αλλά 20+ μετά είναι τελείως άκυρο αυτό που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Poly ,δεν είναι εύκολο να το πείς ,θέλει θάρρος ,πολύ θάρρος .
      Αν νομίζεις ότι όσες γυναίκες έχουν υποστεί παρόμοιες συμπεριφορές τα κοινοποιούν ,μαλλον κάνεις λάθος

      Peet14

      Διαγραφή
    2. 20+ χρόνια Peet, ούτε 1 ούτε 2 ούτε καν 10+. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά είναι η άποψη μου, μιλάμε για μια γυναίκα που είχε την δυνατότητα να τον ξεσκίσει πριν από πολλά χρόνια, δεν μιλάμε για μια γυναίκα από κανένα χωριουδάκι στο πουθενά που φοβάται και την σκιά της, θα πρέπει να σκεφτούμε και το γεγονός ότι όταν κρύβεις ένα τέτοιο γεγονός επί τόσα χρόνια μπορεί να δίνεις την δυνατότητα να κάνει το ίδιο και σε άλλα κορίτσια. 20 χρόνια μετά Peet είναι αργά.

      Διαγραφή
  6. Πολυ ,εξω απο το χορό πολλά τραγούδια λέμε .
    Εδώ μετά απο πολλά πολλά χρόνια βγήκανε στη φόρα τα ανοσιουργήματα των Καθολικών ιερέων των ΗΠΑ σε βάρος αγοριών .Αυτα τα παιδιά μεγάλωσαν ,κάνανε οικογένειες αλλά μέσα τους κουβαλούσαν όλα αυτά τα χρόνια αυτό το βάρος και φυσικά πέφτανε και στο τοίχο της συγκάλυψης της Καθολικής Εκκλησίας .Αναλογίσου πόσο θάρρος και ψυχική δύναμη θέλει να πείενας αντρας 40 ετών π.χ ότι είχε βιαστεί στα 8ή στα 10 του απο παπά .Να το πεί πρώτα απ όλα στην γυναίκα του και τα παιδιά του ,στους φίλους και συγγενείς και στο χώρο δουλειάς του .
    Κάποιος επιφανής ποδοσφαιρικός παράγοντας της πόλης μας πρίν πολλά χρόνια όταν πήγε μια κοπελλιά να πιάσει δουλειά της ζήτησε ..... Αυτό το είπε σε 2-3 ανθρώπους ,πως να το πεί παρα έξω ;
    Peet 14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Peet ακριβώς αυτό λέω και εγώ, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει ο κόσμος, 20 χρόνια μετά δεν υπάρχει αδίκημα άρα χάσιμο χρόνου η όλη ιστορία. Άκυρο το παράδειγμα με τον 40χρονο. Από την στιγμή που δεν θα δικαστεί και δεν θα έχει καμία απολύτως τιμωρία για αυτό που έκανε τότε η καταγγελία είναι άκυρη για πέρασαν πολλά χρόνια, είναι τόσο απλά τα πράγματα και πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθώ παραπάνω για κάτι που ΔΕΝ θα τιμωρηθεί ποτέ κανένας.

      Διαγραφή