Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Σάλος στην ακαδημαϊκή κοινότητα των ΗΠΑ - Απέσυραν άρθρο της Genevieve Briand του Παν. John Hopkins

....που αναζητούσε απάντηση στο "μα, γιατί από τότε που άρχισε ο κορωνοϊός, δεν πεθαίνει κανείς από καρδιά;"

"Κάνοντας σύγκριση μεταξύ των στοιχείων των θανάτων ανά αιτία μεταξύ 2018 (χρονιά χωρίς covid) και 2020 (χρονιά με covid), σε συνδυασμό με την αύξηση του πληθυσμού, πρόσεξε πως αντί να υπάρχει η αναμενόμενη αύξηση των θανάτων από όλες τις αιτίες, υπήρχε μια αξιοσημείωτη μείωση των θανάτων και απ’ τα καρδιακά και από οποιαδήποτε άλλη αιτία – εκτός του covid! Και σα να μην έφτανε αυτό, η συνολική μείωση των θανάτων από όλες τις άλλες αιτίες ήταν ίση με τους θανάτους που αποδίδονταν στον καινουργιοφερμένο covid"

 Και η περίφημη "ελευθερία της έρευνας"; Το θέμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να "εκλαϊκευθεί" με πιασάρικους τίτλους και σύντομα κειμενάκια. Το άρθρο αποσύρθηκε, η ερευνήτρια "στριμώχθηκε" άγρια, κάποιοι ζητούν να μη λογοκρίνονται τέτοιες έρευνες...χαμός...


Περισσότερα:

16 σχόλια:

  1. Λογικά από το 2021 θα είναι η χρονιά που θα γίνουμε όλοι αθάνατοι μιας και με το εμβόλιο θα σβήσει ο ιός αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προφανές. Το συνάχι του κολοκυθοϊού δεν μπορεί να λογίζεται υπεύθυνο για κάθε θάνατο. Μαγειρεμένα είναι τα νούμερα για τα δήθεν θύματά του. ΔΕΝ υπάρχει καμμιά πανδημία. Δεν είναι γιατρός αλλά κτήνος όποιος π.χ. έχει νεκρό στα χέρια του από ανεύρυσμα ή έμφραγμα, και πριν συντάξει το πιστοποιητικό θανάτου ψάχνει μήπως είχε βρεθεί και «θετικός» σε κολοκυθοϊτέστ ο μακαρίτης.

    Η αλήθεια θα λάμψει ό,τι και να κάνουν οι νεοταξίτες. Να δούμε πού θα κρυφτούν τα ασυνείδητα σανοφάγα βώδια που παίρνουν τόσο κόσμο στον λαιμό τους, ειδικά τα πτυχιούχα τοιαύτα.

    Κακούργοι, αποβράσματα, ψεύτες, μορμολύκεια της κορωνοαπάτης, νομίζετε ότι με απειλές, με λογοκρισία και με πληρωμένη προπαγάνδα θα περνάει μονίμως η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ σας; Είστε γελασμένοι. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ελεύθερη γνώμη την πάτησε το τρένο.
    Ποιος το περίμενε ότι η πρόοδος του 21ου αιώνα θα μας επιφύλασσε τέτοιες οπισθοδρομήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κάνει την εξής έρευνα τότε.
    Πώς συνδέεται η αύξηση των κρουσμάτων και θανάτων από covid στη Θεσσαλονίκη, με τέτοια άρθρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα από το ΑΧΕΠΑ την περασμένη εβδομαδα: Πάει άνθρωπος με έμφραγμα στα επείγοντα και αντί να τον βάλουν άμεσα για αντιθρομβωτική θεραπεία στην καρδιολογική μονάδα τον στέλνουν στην μονάδα covid αφενός γιατί δεν λειτουργεί η καρδιολογική πλέον και αφετέρου γιατί όλο το ΑΧΕΠΑ είναι νοσοκομείο covid. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα covid ο καρδιοπαθής έχει καταλήξει. Τα αποτελέσματα τον δείχνουν θετικό στον covid, και αιτία θανάτου μάντεψε τι γράφεται. Καθημερινά ατελείωτα παρόμοια περιστατικά από φίλους νοσηλευτές και ιατρούς στο ΑΧΕΠΑ που έχω την δυστυχία να μοιράζομαι.

      Διαγραφή
    2. Για εγκληματική αμέλεια οφείλουν να τους κατηγορήσουν οι οικείοι του.

      Διαγραφή
  5. Μα γι΄αυτό εφήυραν την λέξη κλειδί - << υποκείμενο νόσημα >>
    για όλες τις αρρώστειες από τις οποίες πεθαίνουν, για να κατοχυρωθούν νομικά,
    διότι θα πήγαιναν φυλακή, αλλά τις βαφτίζουν υιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε, σοβαρά; Πόσα ξέρεςι εσύ ρε παιδί μου!!!

      Διαγραφή
    2. Ελα τώρα δεν χρειάζεται να με θαυμάζεις τόσο πολύ, εσύ ξέρεις περισσότερα...

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλά εσύ γνωρίζεις την απόκρυφη γνώση, την μοναδική κρυφή αλήθεια και φυσικά τα όσα μας κρύβουν οι νεοταξίτες παγκόσμιοι τραπεζίτες και τα τσιράκια του συστήματος! Τι μπάζα να πιάσω εγώ μπροστά σου.
      Αλήθεια, θα μου πεις τι έγινε με τον πατριώταρο Λαγό στην Ευρωβουλή;;; Τόόόόσο πατριώτης ρε παιδί μου;

      Διαγραφή
  6. Η χαρά των ψυχικά νοσούντων
    Μπερδεύτηκε η γραβάτα με το σώβρακο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι όντως άξιο σχολιασμού ότι ποτέ δεν παραλείπεται το ότι όλοι είχαν υποκείμενο νόσημα και ότι όλοι πεθαίνουν με κορονοϊό και όχι από κορονοϊό. Δηλαδή από τη μια δεν έχουν ιδέα για το τι γίνεται και από τι πεθαίνει ο ασθενής αλλά έχουν πλήρη γνώση για να απαγορεύσουν κάθε αντίθετη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πόσοι γιατροί υπάρχουν χωρίς να έχουν περάσει ούτε απο τη πόρτα της Ιατρικής Σχολής είναι απίστευτο ....
    Είναι τελικά πολύ χαζοί όσοι φάγανε τα χρόνια τους για να σπουδάσουν ιατρική ,δεν κόβουν καμιά βόλτα απο δώ μέσα για καταλάβουν πόσα χρόνια πήγαν χαμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο προβληματισμός ο δικός μου είναι ο εξής:
    Αντί να μην επιτρέπουν την αντίθετη άποψη, δεν είναι πιο σωστό να αποστομώνουν και να καταρρίπτουν την αντίθετη άποψη προβάλλοντας αδιάσειστα ιατρικά επιχειρήματα;
    Εσείς τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα ήταν εφικτό αν είχαν δίκαιο και αν έλεγαν την αλήθεια οι κολοκυθοϊό-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Οι αριθμοί όμως τους διαψεύδουν.

      Διαγραφή