Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Επιδημιολόγοι προειδοποιούν: Σταματήστε τον παραλογισμό!

Στη Γερμανία τα ΜΜΕ τιμούν το ρόλο τους και παρουσιάζουν όλες τις απόψεις. Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ ΞΕΦΤΙΛΊΖΟΝΤΑΙ καθημερινά, επειδή είναι λιγούρια. Πουλάνε και τη μάνα τους για ένα πενηντάρικο. Είναι ξεφτίλες, γλείφτες, λιγούρια, αναξιοπρεπείς, ως άνθρωποι (έτσι είναι ΚΑΙ στην προσωπική τους ζωή, όχι μόνο στην εργασία τους. Αν έχεις αξιοπρέπεια, τα βροντάς και φεύγεις, όταν σου ζητάνε να φτύνεις τις αξίες της δουλειάς σου και να γίνεσαι τσατσά και λεκανατζού του αφεντικού). Άσχετα από το ποιός έχει δίκιο (δεν το ξέρει κανείς μας, μπορεί η κυρία στο βίντεο να έχει άδικο!), ο δημοσιογράφος οφείλει να παρουσιάζει ΟΛΕΣ τις απόψεις, του αρέσουν, δεν του αρέσουν, συμφωνεί, δεν συμφωνεί. Το βίντεο είναι απο το RTL κι όχι κάποιο περιθωριακό κανάλι. 

8 σχόλια:

  1. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε όταν λέμε ότι οι υποχόνδριοι βρήκαν την ευκαιρία να βγουν από τις τρύπες τους δεν έχουμε άδικο.
    Μάσκες και στον ύπνο μην κολλήσετε και σε κάνα όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο οι υποχόνδριοι, αλλά και οι δοσίλογοι, οι καταδότες, οι διαδρομιστές, οι ψιθυριστές, οι συκοφάντες, οι διαβολείς, τα γλοιώδη ανθρωπάρια που παρέχουν αυτοβούλως και αυτοκλήτως υπηρεσίες ρουφιανιάς, συχνά με το αζημίωτο, με ανυπολόγιστη ζημία στην βορβορώδη ψυχή τους βέβαια.

      Διαγραφή
    2. Μπαίνω στον φούρνο πριν μερικές μέρες και μου λέει ένας μπάρμπας.
      - Νεαρέ γιατί δεν φοράς μάσκα;
      - Μην ανησυχείς δεν φοβάμαι να μην κολλήσω
      - Ναι αλλά υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι.
      - Εσύ φοράς μάσκα, οπότε τι ανησυχείς;
      - Όλοι πρέπει να φοράμε, μου λέει
      - Ε κάνε μου μήνυση .. άντε πρωί πρωί

      Διαγραφή
  3. Έψαξα αλλά δεν βρήκα αν τα ΜΜΕ στην Γερμανία πληρώθηκαν για να προσφέρουν προπαγάνδα και τρομοκρατία 24/24 όπως στην Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 25.000 νεκροί το 17/18, το γραφεί και στο RKI αυτό, γράφει επίσης το πόσοι ήταν άρρωστοι τότε, πόσοι ήταν στις ΜΕΘ τότε αλλά αυτό που δεν μπόρεσα να βρω ήταν το ΠΟΣΟΙ από εμάς ανησυχήσαμε σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε να επιβάλουμε λοκνταουν, ίσως ο λόγος που δεν έγινε αυτό τελικά ήταν γιατί το χαζοκούτι δεν μας είχε ενημερώσει τότε.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμερικανός Υπουργός Δικαιοσύνης:
    «Μόνο η δουλεία ήταν χειρότερη από τα lockdown κατά του κορωνοϊού»
    Ως τη «χειρότερη καταπάτηση ατομικών ελευθεριών στην ιστορία των ΗΠΑ» με εξαίρεση τη «δουλεία» χαρακτήρισε τα μέτρα περιορισμού κατά της πανδημίας του κορωνοϊού που λαμβάνουν κυβερνήτες αμερικανικών Πολιτειών ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή