Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Τραγική η κατάσταση στην Κεραμωτή Καβάλας: Ατελείωτες ουρές για Θάσο

Τουλάχιστον τραγική και επικίνδυνη είναι η εικόνα στην Κεραμωτή Καβάλας, απ' όπου φεύγουν τα πλοία για Θάσο. Ενώ σε ολόκληρο τον νομό έχει σημάνει συναγερμός μετά την ....αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, γίνεται ο κακός χαμός από το πρωί του Σαββάτου (1/8) και μέχρι αυτή την ώρα, με τεράστιες ουρές αυτοκινήτων, καθυστερήσεις, εκνευρισμό, διαπληκτισμούς και απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες ανθρώπους, τη στιγμή, δε, που δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας! 

 Σύμφωνα με το xanthi2.gr και όπως επιβεβαιώνουν και καβαλιώτικα Μέσα, από τα ήδη μειωμένα δρομολόγια εκτελούνται τα μισά σε σχέση με όσα αναφέρονται επισήμως για προφανείς λόγους, με αποτέλεσμα οι εκδρομείς να φτάνουν στην Κεραμωτή και να αναχωρούν μετά από τουλάχιστον 1,5 ώρα στο καλό σενάριο και 2,5 στο χειρότερο! 

 Παρατηρείται, δε, πλημμελής έλεγχος θερμομέτρησης, αλλά και περιορισμένη χρήση μάσκας και ανύπαρκτη τήρηση αποστάσεων. Τα πλοία, δε, είναι... φούρνοι, λόγω του κακού κλιματισμού τους, ενώ τα ειδικά έντυπα για την υγεία των επιβατών, Ελλήνων και αλλοδαπών, δεν συλλέγονται από κανέναν. Το xanthi2.gr, μάλιστα, τονίζει πως είναι ελάχιστη η παρουσία Λιμενικών για τη ρύθμιση της κατάστασης, ενώ γίνονται ακόμη και επιλογές «γνωστών» για τις διαθέσιμες θέσεις ΙΧ από τους υπεύθυνους των δρομολογίων.

8 σχόλια:

  1. (δαιμόνιο του) open και του σκά(ε)ι (και πλαντάζει) βγες αμέσως από το Makpress!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη φοράτε μάσκες. Κάνουν κακό και προξενούν πολλά προβλήματα. Πες και εσύ καλέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός ο τσιοδρας ; Τα είπε προ καιρού αλλά εξελίχθηκε από τότε η επιστήμη στις μασκες, έχουν ιονιστή και φίλτρα καθαρισμού

      Διαγραφή
    2. Τα μακό που φτιάχνουν τις μάσκες τα έχουν όλα αυτά;

      Διαγραφή
  3. Να δείτε, που όσο πλησιάζουμε τον 15Αύγουστο, θα αυξάνονται τα κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή