Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Η αριστερή ΝΔ ενέκρινε πολύ περισσότερες αιτήσεις ασύλου από τον δεξιό ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, επί κυβέρνησης ΝΔ (Α’ εξαμ. 2020) το ποσοστό εγκρίσεων των αιτήσεων ασύλου είναι πολύ υψηλότερο από ...
το αντίστοιχο ποσοστό επί κυβέρνησης του δεξιού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ (Α’ εξαμ. 2019).

Ο Κ. Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει προεκλογικά την αυστηροποίηση των ελέγχων και των διαδικασιών στην απόδοση ασύλου, για να προσεγγίσει πέραν του κεντροαριστερού χώρου, που είχε δεδομένο και κάποιους δεξιούς, αλλά τα αποτελέσματα δείχνουν το αντίθετο.


Η ΝΔ δίνει άσυλο σε πρόσφυγες με ρυθμούς 88% παραπάνω από το ακροδεξιό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και για να μην ξεχνιούνται οι ρατσιστές που ψήφισαν τον ξενοφοβικό ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουμε τι έλεγε ο σύγχρονος, liberal αριστερός, Μητσοτάκης τον Οκτώβρη του 2019:

«…Και αν η Ευρώπη, ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα έχει τη δυνατότητα να το κάνει, αλλά θα το κάνει οργανωμένα και θα το κάνει με κανόνες… Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά…».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέτρεψε στην πράξη την ξενοφοβική, ρατσιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και βάζει την Ελλάδα, μπροστάρη της διεθνιστικής αλληλεγγύης στους μουσουλμάνους πρόσφυγες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένας σύγχρονος πολιτικός, θα κάνει πράξη το όραμα της πολυπολιτισμικής Ελλάδας, φιλόξενης σε όλους τους μουσουλμάνους αδερφούς μας, χωρίς τους αποκλεισμούς που επέβαλαν οι ακροδεξιές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων υποκριτών, που δήθεν κόπτονται -στα λόγια- για τα δικαιώματα των μεταναστών, ενώ δεν δίνουν δεκάρα για αυτούς στην πράξη.

O Κυριάκος Μητσοτάκης και η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της αριστεράς που εκφράζει η ΝΔ, θα δώσει οριστικό τέλος στα ρατσιστικά, εθνικιστικά, ισλαμοφοβικά και αντιμεταναστευτικά σύνδρομα, που κυριαρχούν ακόμη σε πολιτικές δυνάμεις της δεξιάς, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή, η Ελληνική Λύση κι άλλα δεξιά κόμματα.

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι τυχαίο που ξαφνικά βγαίνουν στη φόρα όλα τα άπλυτα του ΣΥΡΙΖΑ με καλογρίτσες,παπάδες κλπ για να τον εξαφανίσουν στα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ. Αφού η νουδούλα τρώει όλο το φαΐ της, είναι καλό παιδί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμμία έκπληξη. Αυτό ήταν βέβαιο από την 1η στιγμή. Η εγκληματική συμμορία της νουΔΟΥΛΑΣ είναι 1.000.000.0000 φορές πιο μισελληνική από το τσογλανοτύσριζα. Δεν καυχιέμαι καν που το είχα προβλέψει πριν έρθει στα πράγματα το σατανιασμένο, μοσχαρομάτικο βόιδι από το hayvanard.

    Να τα βλέπουν αυτά όσοι πατριώτες από τα lidl εμπιστεύτηκαν τους γαλάζιους γαμψωμυτόδουλους λαθρολάγνους προδότες! Και όσοι τους υπεστήριζαν προεκλογικώς, να βγάλουν τον σκασμό! Να μην εκφέρουν ξανά γνώμη και να μην μιλάνε για στοιχεία και αριθμούς οι τενεκέδες! Και την ημέρα των εκλογών, ΑΝ δεν αναβληθούν επ' αόριστον λόγω... κολοκυθοϊού, να κάτσουν σπίτι! Να μην πάνε να ψηφίσουν τα βώδια! Ας κάνουν και ένα καλό στην μίζερη ζωή τους οι νουΔΟΥΛΟΙ λεχρίτες - ανθέλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεεινό σκουπίδι, που ονειρεύεσαι ενσωμάτωση των βρωμύλων με τους Ελληνες,
    πουλημένε, να τους πάρεις σπίτι σου να κάνουν παρέα στην γυναίκα σου αφού θέλεις ενσωμάτωση
    και σχεδιάζεις να τους κρατήσεις για πάντα στην Ελλάδα χωρίς να μας ρωτήσεις.
    Ετοιμάζεστε με την αδερφή σου να χαρίσετε και το μισό Αιγαίο σαν δεν ντρέπεστε,
    λες και σας ανήκει, όπως νόμιζε ο άλλος για την Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή