Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Κορονοϊός: Μάσκα σε όλους τους κλειστούς χώρους εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

Ο φόβος του κορονοϊού παραμένει στη χώρα μας, υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων και οι λοιμωξιολόγοι θέλουν να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τα κρούσματα σήμερα διπλασιάστηκαν και το καμπανάκι ηχεί δυνατά. Η ραγδαία αύξηση των...
κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας έχει ανησυχήσει τους λοιμωξιολόγους που πραγματοποίησαν σύσκεψη προτείνοντας την επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας για όλους τους κλειστούς χώρους.

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Το εντελώς αντίθετο από ό,τι συνιστούν αυτά τα σατανιασμένα hayvan doktorları είναι το μόνον βέβαιον και ασφαλές. Βέβαια, δεν είναι και απόλυτο, γιατί γυρίζουν πιο γρήγορα και από ανεμοδούρες αυτοί οι τύποι. Πρώτα ήθελαν μόνον εγκλεισμό χωρίς μάσκες, τώρα θυμήθηκαν τις μάσκες, για να φαίνεται καλλίτερα η φίμωση/υποδούλωση.

      Αίφνης, όποιος βγάλει άκρη από τις απαντήσεις του τσιόδρα (Dört kişi onu taşısın!) νά μας το πει κι εμάς.

      Διαγραφή
    2. Απλά μας θέλουν και μασκαρεμένους εκτός από το να μας ελέγχουν πλέον
      και να μας χειραγωγούν σε όλα.
      Προσπαθούν να αποτελειώσουν την οικονομία μας, για να αρπάξουν το μισό Αιγαίο,
      λόγω πτώχευσης.

      Διαγραφή
  2. Όσοι προτείνουν την χρήση μάσκας είναι αυτοί που βάζουν δάχτυλο στον εαυτό τους (βαθιά!) κάθε μέρα, για έλεγχο καρκίνου του προστάτη, και κάνουν κωλονσκόπηση κάθε μήνα, μή τυχόν και έχουν καρκίνο του παχέος και του λεπτού εντέρου. Πάσχουν δε από ανίατο κάλο στον εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί που τα σκέφτονται αυτά καλό θα ήταν να δουλέψουν 8 ώρες με την μάσκα σε ένα μαγαζί γεμάτο κόσμο, αν καταφέρουν και αντέξουν 1 ώρα τότε θα δεχτώ να την φοράω και εγώ στην δουλειά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή