Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Σκότωσαν τον οδηγού αστικού, επειδή τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα

Γαλλία: Προφυλακίστηκαν οι επιβάτες λεωφορείου που άφησαν κλινικά νεκρό τον οδηγό επειδή τους ζήτησε να βάλουν μάσκες
Οργισμένοι οι κάτοικοι με τον Υπουργό Μεταφορών, που μίλησε για "αστάθεια" αντί για "δολοφονία".
Να μην αναφερθεί η εθνικότητα των δραστών, ζήτησε η κυβέρνηση
Οι δύο ύποπτοι κατονομάζονται ως Moussa και Mohamed


Σοκαρισμένη παραμένει η Γαλλία από την επίθεση δύο επιβατών σε οδηγό λεωφορείου, αφήνοντάς τον κλινικά νεκρό. Την Τετάρτη οι δράστες προφυλακίστηκαν, κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στη νοτιοδυτική Γαλλία την Κυριακή (05.07.2020), όταν δύο άνδρες, 22 και 23 ετών αντίστοιχα, επιτέθηκαν στον οδηγό λεωφορείου Φιλίπ Μονγκιγιό. σε συνοικία της Μπαγιόν.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και σε άλλους δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 30 ετών. Στον έναν κατηγορία για “υπόθαλψη εγκληματία για να διαφύγει της σύλληψης και παρεμπόδιση της έρευνας και μη παροχή βοήθειας σε άνθρωπο που βρίσκεται σε κίνδυνο” και στον άλλο για “μη παροχή βοήθειας σε άνθρωπο που βρίσκεται σε κίνδυνο”.

Αφού παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστή, οι τέσσερις άνδρες τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση, βάσει αιτήματος της εισαγγελίας, η οποία διενεργεί προκαταρκτική εξέταση.



Ο 59χρονος οδηγός δέχθηκε μια επίθεση “ακραίας βιαιότητας” όταν ζήτησε να ελέγξει το εισιτήριο του ενός από τους κατηγορούμενους και αξίωσε από άλλους τρεις να φορέσουν μάσκα προστασίας από τον νέο κορονοϊό, διευκρίνισε ο εισαγγελέας της συνοικίας Μπαγιόν, Μαρκ Μαριέ.

“Εκτοξεύτηκαν ύβρεις και στη συνέχεια έγινε φασαρία. Ο οδηγός σπρώχθηκε έξω από το λεωφορείο. Εκεί δύο από τα άτομα αυτά τον κλώτσησαν και τον γρονθοκόπησαν άγρια στο άνω μέρος του σώματός του και κυρίως στο κεφάλι”, αφηγήθηκε χθες ο δικαστής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

4 σχόλια:

  1. Όλη η ουσία βρίσκεται στην πρόταση «Να μην αναφερθεί η εθνικότητα των δραστών, ζήτησε η κυβέρνηση». Η γαμμψωμυτούδουλη, δημοκρατική γαλλία έχει παράδοση ανελευθερίας, λογοκρισίας/φιμώσεως και ρατσιστικών - κατά των αυτοχθόνων - διωγμών, από τα παραμύθια για το ολοΑΠΑΥΤΩΜΑ μέχρι την ποινικοποίηση της... «ισλαμοφοβίας». Τις ευχές μου στους Γάλλους να ζήσουν και να ευφρανθούν από ψόφο του κοντόν από κλωτσιές στο κεφάλι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταχεία ανάρρωση στον Γάλλο οδηγό, που έπεσε θύμα ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ. Ευτυχώς τα λαθροϊσλαμοπιθήκια δεν τον σκότωσαν. ΔΕΝ υπάρχει «εγκεφαλικά νεκρός» ούτε «κλινικά νεκρός», ολοζώντανος είναι ο άνθρωπος. ΜΗ διανοηθούν τα καθάρματα, οι υλιστές γιατροί από τα lidl και τον δολοφονήσουν, για να πάρουν τα όργανά του ως ανταλλακτικά οι κοπρίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επενδυτες κι αυτοι;;

    Ε, βρε παιδι μου ποσο "επενδυση" πεφτει σε αυτην την Ευρωπη......

    Εναν Γερμανο Βουλευτη τον πεταξαν ΕΞΩ απο το Γερμανικο κοινοβουλιο διοτι απο το βημα της βουλης κατηγορησε τα αριστερα κι φιλελευθερα πολιτικα κομματα πως πλημμυριζουν τις Ευρωπαικες χωρες με "επενδυτες"......

    Μα γιατι ειναι τοσο αδικος , δεν ντρεπεται να λεει τετοια ψεματα, εναντιον αυτων τον εναρετων κι ηθικων διεθνιστων;;; Ντροπη του !!!


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια Ελληνιδα 14 χρονων, καποια ΖΩΑ αθιγγανοι, κατακρεουργησαν κι κατεστρεψαν το προσωπο του παιδιου με σιδηρολοστους !!!

    Αλλη μια Μυρτω, δωρο απο τους αγαπητους - για καθε αλληλεγγυο/ουμανιστη/διεθνιστη - "ευπαθεις".

    Ο πολυπολιτισμος σας αγαπητοι μου αλληελγγυοι κι ουμανιστες εχει θυματα, κι τα θυματα ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή