Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Σε ποιους χώρους θα πρέπει να φοράμε υποχρεωτικά μάσκα

Βασικά, παντού! Κι αν προς το παρόν, ξέφυγε κάτι, θα μπει στο πρόγραμμα. Το ανθρώπινο είδος θα γίνει πλέον μασκοφόρο. Τη φάτσα της όμορφης, θα τη βλέπουμε πλέον σε ελάχιστους ιδιωτικούς χώρους, όπως τις μουσουλμάνες με ...
τα τσαντόρ, ενώ δεν αποκλείεται να υποχρεωθούμε να φοράμε μάσκα και μέσα στα σπίτια (έλα μην είσαι βλάκας, άμα θέλει το σύστημα, έχει τρόπο να "μπει" και στο σπίτι σου), τίποτε δεν είναι πλέον αδύνατο. Δεν υπάρχει πια, ούτε ιδιωτική ζωή, ούτε απόρρητο, ούτε άσυλο, ούτε τίποτε. Κάθε κύτταρό σου ανήκει στην κυβέρνηση (κάθε κυβέρνηση), η οποία είναι βραχίονας, μιας υπερεθνικής κυβέρνησης. Η απάντηση σε όλα αυτά ΔΕΝ είναι οι συνωμοσιολογίες. Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Όταν κάποιος μπορεί να ελέγχει και την αναπνοή σου, θα το κάνει. Δεν το έκανε, επειδή δεν μπορούσε. Ποιός δεν θέλει να έχει όλο και περισσότερη δύναμη, όλο και περισσότερα λεφτά, όλο και περισσότερο έλεγχο;



Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρεται στην υποχρεωτική χρήση μάσκας που επανέρχεται από αύριο, Τετάρτη, στις ζωές μας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπενθυμίζει σε ποιες επιχειρήσεις θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα και οι πελάτες και οι εργαζόμενοι, εξαιτίας της διασποράς του κοροναϊού.

Πού είναι πλέον υποχρεωτική η μάσκα
Αναλυτικά, ο κ. Χαρδαλιάς υπενθυμίζει:

«Από αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου, επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας για εργαζομένους και κοινό σε:

καταστήματα λιανικής
γραφεία/υπηρεσίες που έχουν επαφή με το κοινό, ΔΕΚΟ, τράπεζες, Δήμοι
ιατρεία, φαρμακεία και διαγνωστικά κέντρα
καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά.)
κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής
Φοράμε μάσκα για να αποτρέψουμε τη διασπορά του κοροναϊού και μένουμε ασφαλείς! #civilprotection #semperparati #covid19».

12 σχόλια:

  1. Με τον φόβο του θανάτου θα μας χειραγωγούν, θα μας επιβάλλουν ό,τι διεστραμμένο σχεδιάζουν
    οι επικυρίαρχοι και θα μας ελέγχουν σε όλα.
    Πιόνια και πρόβατα μας κατάντησαν ήδη, οι ίδιοι εμπνευστές του κομμουνισμού που είχαν επιβάλλει με τον αήθη κομμουνισμό, τώρα οι ίδιοι πάλι, οι επίγονοί τους με την παγκοσμιοποίηση που είναι σχεδόν το ίδιο σε ότι αφορά την ελευθερία του ανθρώπου, την αξιοπρέπειά του και την ιδιοκτησία του την οποία με φόρους και ΕΝΦΙΑ ήδη έχουν καταφέρει να την χάσουν, πληρώνοντας ενοίκιο στο ιδιο τους το σπίτι.
    Ολα δήθεν για το καλό μας... τώρα που πλησιάζει ο 15Αύγουστος... έτσι με τις απαγορεύσεις θα καταργήσουν σταδιακά όλα τα χριστιανικά ήθη και έθιμα, παραδόσεις κλπ.
    Διότι μεγαλώνοντας έτσι οι επόμενη γενιά, θα τους είναι κάτι το φυσιολογικό και θα το αποδεχτούν άνετα χωρίς διαμαρτυρίες, διότι δεν θα θυμούνται και δεν θα γνωρίζουν τίποτα από όλα αυτά που μέχρι τώρα ζούσαμε και γιορτάζαμε.
    Σίγουρα έρχονται και άλλα παράλογα και ξεφτιλιστικά μέτρα που έχουν σχεδιάσει με το ανώμαλο μυαλό τους, δήθεν για το καλο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάσκα: Ετυμολογία:
    maskara (: γελωτοποιός).
    Από το ρήμα παράγεται το όνομα ΜΑΣΧΑΡΕ مسخره (: γελοίος)...«κοροϊδεύω, ξεγελάω, αστειεύομαι».
    Πάντως είτε Ιταλική, είτε Αραβική είναι η λέξη που στην ελληνική έδωσε τις λέξεις:
    μάσκα, μασκέ, μάσκαρα, μασκαράς, μασκαρεύω, μασκάρεμα μασκαριλίκι, μασκότ κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που πήγαν οι τζερεμεδες που μας τα ηχαν πρήζει ότι είναι επικίνδυνη η χρήση μάσκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι σατανιασμένοι δεν έχουν χαρά και γαλήνη μέσα τους, και θέλουν όλον τον κόσμο σαν τα μούτρα τους, να μην είναι ελεύθερος, να μην θρησκεύει στην αληθινή Πίστη, να είναι φοβισμένος. Και έχουν πλοκάμια παγκοσμίως. Τα γράφει όλα η Αποκάλυψη. Όσα είναι να γίνουν, θα γίνουν τον ορισμένο χρόνο, όχι νωρίτερα. Και ο Παντοδύναμος Θεός θα πει την τελευταία λέξη. Αλλοίμονο σε όσους θα είναι στην λάθος πλευρά! Μπορεί να χαίρονται τώρα με ψεύτικη χαρά, αλλά τους περιμένουν αιωνίως κλαυθμός και βρυγμός των οδόντων (Ματθ. ιγ΄ 50).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την διαστροφή ποιοί την έχουν αυτοί που συστήνουν να προσέχουμε και να παίρνουμε μέτρα ή όσοι θεωρούν ότι είναι μια καλοκαιριάτικη γριπούλα και θα περάσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Μπερδεύεσαι. Δεν συστήνουν, επιβάλλουν. Οι απριλιανοί μάς έβαλαν στον γύψο για τον ουσιαστικά ανύπαρκτο κομμουνιστικό κίνδυνο, τούτοι εδώ μάς καταστρέφουν για τον ανάξιο λόγου κολοκυθοϊό, δεν το βλέπεις;

      2) Αυτοί που συστήνουν τά μέτρα είναι οι ίδιοι που παρήγγειλαν για μία γριπππούλα 16 εκατομμύρια ΑΧΡΗΣΤΑ εμβόλια, για τα σκουπίδια, το ξέχασες; Ακόμα τούς εμπιστεύεσαι στην εκτίμηση κινδύνου, την επιστημονική και ηθική ακεραιότητα (που ΔΕΝ έχουν ούτε κατ' ελάχιστον); Πόσες ευκαιρίες θά τους δώσεις πΧια; Για τους ίδιους (υπ)ανθρώπους μιλάμε!

      Διαγραφή
  7. Τελικά θα μας πείτε. Να φοράνε ή να μην φοράνε οι φαν της μάσκας;

    Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι δεν θα συστήσει στους πολίτες να φορούν μάσκα για την επιβράδυνση της διασποράς του νέου κορονοϊού, υποστηρίζοντας ότι τα επιστημονικά στοιχεία της αποτελεσματικότητάς της είναι ανάμικτα.
    Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε η αρμόδια υπουργός Ιατρικής Περίθαλψης Ταμάρα βαν Αρκ μετά μια επανεξέταση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της χώρας (RIVM).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν το πει το anthellenic hoaxes, οι μπουρκολάτρες δεν το πιστεύουν.

      Διαγραφή