Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Τον Γ. Μπουτάρη θα τον ρωτήσει κανείς τη γνώμη του για τη μετατροπή της Αγιασοφιάς σε τζαμί;

Όταν διαμαρτυρόμασταν για τη υπερτουρκική στάση του κ.Μπουτάρη, ένα ολόκληρο μιντιακό σύστημα έπεφτε πάνω μας, να μας αποδομήσει με τα νεοταξίτικα κολπάκια ("είστε εθνικοπατριώτες" και λοιπές τρίχες). Το σύστημα εκθείαζε τον κ.Μπουτάρη, ως τον ...
ανατρεπτικό οραματιστή παγκόσμιας ακτινοβολίας υπεράνθρωπο (ένα σκαλί πάνω από το Θεό), που είχε δίκιο όταν έλεγε ότι "ο Ερντογάν είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες παγκοσμίως", ότι "με τους Τούρκους είμαστε αδέρφια", ότι "δεν με ενδιαφέρει αν ο Κεμάλ ήταν σφαγέας".

Οι πολίτες κατάπιναν αμάσητη την προπαγάνδα και εξέλεξαν τον κ.Μπουτάρη, δυό φορές Δήμαρχο και θα τον έβγαζαν και τρίτη και τέταρτη και πέμπτη, αν δεν αποχωρούσε ο ίδιος, επειδή έτσι τους καθοδηγούσαν τα ΜΜΕ και δεν ήθελαν να αισθάνονται ως "εθνίκια", αφού ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μιντιακό σύστημα, με ιδιαίτερη λύσσα, προσπαθούσε να στιγματίσει όσους δεν αποδέχονταν τη Θεότητα του Μπουτάρη, ως "ακροδεξιούς". Ήσουν κομμουνιστής, έλεγες "ο Μπουτάρης τα έκανε θάλασσα, η Θεσσαλονίκη βρωμάει" και 15,000 sites, blogs, κανάλια, εφημερίδες και σταθμοί, έπεφταν να σε βαφτίσουν "ακροδεξιό", για να σε φοβίσουν να μην κάνεις κριτική στον Θεό επί της γης. Οι πολίτες δεν άντεχαν το bullying των αθηναϊκών ΜΜΕ και παρίσταναν πως συμφωνούσαν στο ότι ο Γ. Μπουτάρης ήταν πάνω κι από Θεός, επειδή φοβόταν να πάνε κόντρα στο ρεύμα.

ΣΗΜΕΡΑ, 

το ίδιο ακριβώς σύστημα μας καλεί "να πολεμήσουμε τους βάρβαρους τους τουρκαλάδες", που έκαναν τζαμί την Αγιασοφιά! Άνθρωποι που ειρωνεύονταν τους χριστιανούς που έκαναν κριτική στον Μπουτάρη, έγιναν ξαφνικά ...τουρκοφάγοι !!!

Ρε δεν πάτε στο διάολο ! Ζωστείτε τ΄άρματα και πηγαίντε εσείς που γκρινιάζετε για τον Ερντογάν, να διώξετε τον Ιμάμη απ΄το τζαμί της Αγίας Σοφίας...

Ζήτω ο Ερντογάν! Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες παγκοσμίως!

Β.Π.

13 σχόλια:

  1. Σε 20 με 30 χρόνια όταν θα γίνεται τζαμί ο ναός του Αγίου Δημητρίου εδώ στη Θεσσαλονίκη, του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και άλλοι πολλοί ακόμη θα μοιάζει αστεία η σημερινή ψευδοδιαμαρτυρία
    Αν τολμάνε ας κλείσουν η ας μετατρέψουν σε χριστιανικούς ναούς όλα τα τζαμιά στην Ελλάδα! Όλα ακόμη και της Κομοτηνής και της Ξάνθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσοχή, μπορεί να σας βγάλουν τουρκόφιλους με αυτήν την ανάρτηση! Είναι τόσο ξεδιάντροποι, που μπορεί να το τολμήσουν.

    Εμένα άλλο με κόφτει. Τί έγινε, δεν κινδυνεύουμε από το... Ιράν; Πώς και δεν το θυμήθηκαν να το πουν ακόμα;

    Α, θυμήθηκα κι ένα σκουπίδι, που επειδή έγραψα εδώ (https://makpress.blogspot.com/2018/12/blog-post_182.html )πως πρέπει να κατεδαφιστούν όλα τα οθωμανικά μνημεία, συμπεριλαμβανομένων των τζαμιών στην Θεσσαλονίκη, διέστρεψε τα λεγόμενά μου ότι τάχα έγραψα πως θέλω να καταστραφούν χώροι λατρείας ανεκτής θρησκείας και απειλούσε με εισαγγελέα το κάθαρμα! Τώρα μπορεί και αυτό το κτήνος να παριστάνει το θιγμένο με την απόφαση του ερντογάν. Για τέτοιες διπρόσωπες έχιδνες μιλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το όνομα αυτού;
      Κάπου πάει το μυαλό μου, διότι και εμένα με είχαν απειλήσει,
      όταν έγραψα ότι έπρεπε να γκρεμιστούν.
      Κρίμα που δεν δείχνουν και τα σχόλια στο λίνκ που έδωσες.
      Αν μπορείς στείλε μου τα σχόλια αν τα έχεις.

      Διαγραφή
    2. Πόσο δίκιο έχεις Βασίλη...αλλά και εμείς που τα γράφαμε και κάποιοι μας απειλούσαν.
      Υ.Γ.
      Θέλουμε πίσω το disqus...τώρα.

      Διαγραφή
    3. Κάποια στιγμή ακόμα και εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι άλλο η απειλή και άλλο η εφαρμογή του Νόμου. Μέχρι στιγμής μόνον εσύ έχεις απειλήσει με γκιλοτίνες κρεμάλες και πυρές. Εσένα απλά σε έχουν ενημερώσει, κατ' έπανάληψιν μάλιστα, ότι διαπράττεις αδικήματα του ΚΠΚ.
      Ποιος σε απείλησε και πώς ακριβώς; Ονόματα και τι σου είπαν. Ό τι έχει ειπωθεί υπάρχει στον ιστό ακόμα και μετά την τυχόν διαγραφή του. Πες το και στον ''δάσκαλο''...

      Διαγραφή
  3. Δεν ξέρω ποιοί αξίζουν περισσότερο τον οίκτο ,ο Τουρκικός λαός για τα όσα υφίσταται από τον μεγαλομανή και παρανοϊκό Ερντογάν ή οι κάποιοι που θαυμάζουν τον Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι μεγάλος πατριώτης αφού... Αντίστοιχος του άγριου και ατίθασου αρσενικού που θέλει και αυτό να μας σώσει...

      Διαγραφή
  4. Ένας παπατζης είναι ο μογγολος που έχει απέναντι του γατάκια. Μεγάλη χαρά πήραν πάντως όλοι οι ισλαμιστες του πλανήτη μαζί με κάτι "πατριώτες" που λατρεύουν τους μουλαδες του ισλαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιος τον ρωτησει, μην εκπλαγει εαν εχει την απαντηση κατω απο την γλωσσα του....

    Δηλαδη, καπως ετσι θαρρω πως θα απαντησει:
    " Οι (τουρκοι) είναι φίλοι μας .... μας αγαπανε οι (τουρκοι) σαν φιλοι ηρθανε.... "
    Απο την ταινια - Η Χαραυγη της Νικης - με τον ηθοποιο Δ Σταρενιο.


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Αμφιπολίτης

    Ανέβασα φωτογραφία με τις απειλές που εκτόξευε το σαλεμένο ισλαμοτσολιαδάκι στο disqus, Μαίανδρε. Συνδέσου στον λογαριασμό σου σε οποιαδήποτε σελίδα σχολιασμού μέσω disqus, και θα τις δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή