Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Αν οι Τούρκοι μετέτρεπαν μια Συναγωγή σε Τζαμί...

Αν η Τουρκία (η Τουρκία μετατρέπει την Αγιασοφιά σε τζαμί, όχι ο Ερντογάν, όπως αρέσκονται τα ελληνικά ΜΜΕ να λένε. Το ξανάκαναν οι Τούρκοι. Οι Τούρκοι το κάνουν όχι ένας Πρόεδρος), μετέτρεπε μια εβραϊκή Συναγωγή, η οποία έχει το ένα χιλιοστό της λάμψης της Αγιασοφιάς, τι θα έκανε ο Πάπας; Ο Τραμπ; Η ....
Μέρκελ; Ο Μακρόν; Το BBC; Το CNN; Η Le monde; H El Pais; H Moody's; H Rothschild; To NATO; Η Eurovision; Ο Justin Bieber; H Meryl Streep; H Lady Gaga; H Madonna; Η Kim Kardashian; Η Arriana Huffington;


Ε, αυτός είναι ο λόγος, που ο Ερντογάν (η Τουρκία γενικώς) κάνει ό,τι θέλει. Και θα κάνει όλο και περισσότερο. Και θα κάνει και τις γεωτρήσεις που θέλει και ό,τι άλλο θέλει. Και κανείς φυσικά δεν θα μας υπερασπιστεί. Θα το βάλουν στα πόδια, όπως έκανε το Ισραηλινό πλοίο, όταν του ΄πε ο Τούρκος "πάρε δρόμο από ΄δω, γιατί θα πέσει φάπα". Ακόμη τρέχει ο Ισραηλινός...



«Στους 20 αιώνες ύπαρξης του Χριστιανισμού, η Αγία Σοφία είναι για περισσότερο από 1000 χρόνια ο πιο εμβληματικός και μεγαλειώδης Χριστιανικός ναός. Σήμερα μετατρέπεται ξανά σε τζαμί! Και οι παγκόσμιες αντιδράσεις, χλιαρές! Η Ευρώπη κοιμάται. Η Δύση αυτοκτονεί. Όποιοι δεν υπερασπίζονται την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους, αφανίζονται..»!!

5 σχόλια:

  1. Ακούγοντας σήμερα κάποιον αναλυτή, έτσι όπως τα έλεγε, σχεδόν έχουν χαθεί όλα,
    τα έχουν δώσει ήδη όλα όσα ζητάνε οι τούρκοι και το Καστελόριζο είναι ανύπαρκτο.
    Οι Τσιπροκοτζιάδες τα έχουν υπογράψει, αυτός θα τα υλοποιήσει, είναι ήδη δεδομένα,
    απλά θα μας το φέρουν σιγά- σιγά.
    Τόση αδράνεια, αδιαφορία και φόβο, μας θυμίζει μέρες λίγο πριν την Αλωση.
    Δεν θα του χαλάσουμε το χατίρι και το όνειρο για αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας,
    αφού ο ραγιάς ξύπνησε μέσα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε, πώς κάνεις έτσι... Έρχεται καβάλα στο άσπρο του άλογο το άγριο και ατίθασο αρσενικό και θα τα βάλει όλα στην θέση τους. Άλλωστε ο ραγιάς ξύπνησε ευτυχώς μόνον μέσα σας και όχι σε όλους τους Έλληνες.

      Διαγραφή
  2. "Ε, αυτός είναι ο λόγος, που ο Ερντογάν (η Τουρκία γενικώς) κάνει ό,τι θέλει. Και θα κάνει όλο και περισσότερο. Και θα κάνει και τις γεωτρήσεις που θέλει και ό,τι άλλο θέλει. Και κανείς φυσικά δεν θα μας υπερασπιστεί. "

    Φοβερα ευστοψη η παρατηρηση !!




    Εδω η αγαπημενη μου πολιτικος, στην Ευρωπη, η Λατινα κι επιτιμη Ελληνιδα, Georgia Meloni προεδρος του Εθνικιστικου πολιτικου φορεα fratelli d'italia, εγραψε οσα ΚΑΝΕΙΣ εντος Ελληνικηες(;;;)βουλης κι μαξιμου.

    "«Αδέλφια της Ιταλίας», Τζόρτζια Μελόνι, τόνισε μέσω Facebook:

    «Ο Ερντογάν ολοκληρώνει την διαδικασία μετατροπής της κοσμικής Τουρκίας σε ισλαμικό σουλτανάτο μετατρέποντας (και πάλι) σε τζαμί το μουσείο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Με την πράξη αυτή, που ο Ερντογάν θεωρεί ότι είναι μια επίδειξη δύναμης της ισλαμιστικής του ακρότητας, ο επίδοξος σουλτάνος, παραδέχεται απλώς ότι, εν έτει 2020, είναι ανάξιος να οικοδομήσει κάτι το οποίο να είναι σε θέση έστω και να προσεγγίσει το μεγαλείο της βασιλικής της Αγίας Σοφίας, η οποία οικοδομήθηκε πριν από περίπου 1.500 χρόνια από την χριστιανική Κωνσταντινούπολη».
    "



    viva la italia
    Ave ai miei fratelli italiani


    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρώτησαν την γνωστή σε όλους μας χαζή ξανθιά«* τί σημαίνει EastMed pipeline καί τί απήντησε η αθεόφοβη; Πiπες στην ανατολική Μεσόγειο!»

    * Φωτό: https://makpress.blogspot.com/2015/03/blog-post_91.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εαν δεν ειναι ανεκδοτο, επιβαλλεται να γινει !

      Εαν ειναι αληθινο συμβαν, η ξανθια πρεπει να αλλαξει εποαγγελμα.


      eksothen

      Διαγραφή