Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Τι υποστηρίζει το μέλος της «MORIA CORONA AWARENESS TEAM» για την αναφορά σε «…Ελληνικό τμήμα της Λέσβου»

Η οργάνωση σε δημοσίευσή της με ημερομηνία 21.05 αναφέρεται στο... Ελληνικό Τμήμα της Λέσβου, αναφερόμενη στο....
τμήμα του νησιού πλην του ΚΥΤ Μόριας.

Μηνυτήρια αναφορά κατά της ΜΚΟ Moria Corona Awareness Team κατέθεσε στην Εισαγγελέα η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια, η οργάνωση σε δημοσίευσή της με ημερομηνία 21.05.2020 αναφέρεται στο... Ελληνικό  Τμήμα της Λέσβου, αναφερόμενη στο τμήμα του νησιού πλην του ΚΥΤ Μόριας, υπονοώντας πως το έδαφος της δομής δεν αποτελεί ελληνική επικράτεια.

«Επειδή η αμφισβήτηση της αδιαμφισβήτητης εθνικής  κυριαρχίας μας αποτελεί ποινικό αδίκημα, ενημερώνουμε ότι η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου καταθέτει σχετική μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία», αναφέρει η Περιφέρεια.

Διευκρινήσεις για την ανάρτηση με την αναφορά σε «…Ελληνικό τμήμα της Λέσβου, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, έδωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 το μέλος της εθελοντικής οργάνωσης «MORIA CORONA AWARENESS TEAM», Ντι Μοχάμεντ Αλί Ζαντάχ.

Η οργάνωση αποτελείται κατά δήλωσή του από μετανάστες και πρόσφυγες που μένουν μέσα στη δομή της Μόριας. Ο ίδιος τόνισε, ότι στόχος δεν ήταν να δημιουργήσουν θέμα, με τη συγκεκριμένη αναφορά, σε «…Ελληνικό τμήμα της Λέσβου», αλλά να καταδείξουν τις τεράστιες διαφορές ανάμεσα στο υπόλοιπο νησί και τη Μόρια, όπου οι συνθήκες είναι πολύ κακές, όπως οι ίδιοι λένε.

«Κανένας δεν θέλει να μείνει εδώ (στη Μόρια) ούτε για μία μέρα, είναι πολύ επικίνδυνο μέρος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Το άρθρο με την επίμαχη αναφορά, γράφτηκε από τον υπεύθυνο ΜΜΕ της οργάνωσης και θα δούμε όπως είπε, αν θα χρειαστεί να το αλλάξουμε ή να πούμε σε όλους τι εννοούσαμε. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσαμε τον «διαχωρισμό» του νησιού.

Σύμφωνα με το μέλος της οργάνωσης, που είναι και ο ίδιος μετανάστης, ο οποίος ζει στη Μόρια με την οικογένειά του και κατάγεται από το Αφγανιστάν, δεν έχουν χρηματοδότηση από καμία πηγή, αλλά έχουν βοήθεια σε αναγκαία υλικά από άλλη οργάνωση, την ελληνική Stand By Me. Σύμφωνα με τον ίδιο, η «MORIA CORONA AWARENESS TEAM» δραστηριοποιείται στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό.


12 σχόλια:

  1. Ο Έλληνας είχε ξεχάσει τελείως την πολεμική τέχνη.
    Και ο αγροίκος Τούρκος, όταν ξεσπάθωσε να κατακτήσει την κληρονομιά των Παλαιολόγων
    και των Κομνηνών, βρήκε μπροστά του ‘εναν τρέμοντα, αλλά ελπίζοντα σε μια από θαύμα
    σωτηρία φοβισμένο αντίπαλο.
    Στο πέρασμα του χρόνου τα πράγματα είχαν αλλάξει τόσο πολύ, που οι εγγονοί των αρχαίων εκείνων ανδρών, οι οποίοι κάποτε στις Πλαταιές και στη Σαλαμίνα διαπληκτίζονταν ποιοι θα πρωτοπολεμήσουν για την ελευθερία του ανθρώπινου γένους, τώρα είχαν καταντήσει να πιστεύουν ότι θα σπιλωθούν αν έπιαναν τα όπλα για να επιδιώξουν να υπερασπιστούν μ’ αυτά την πατρίδα ενάντια στους βαρβάρους…”

    Κάθε λέξη αυτής της παραγράφου μπορεί να προσδιορίσει την ολέθρια μετάλλαξη που οδήγησε στις σφαγές και τους εξανδραποδισμούς δεκάδων εκατομμυρίων γηγενών της Ανατολής από την μισάνθρωπη λαίλαπα. Ένα πέπλο λήθης και αυτοκαταστροφής έπεσε πάνω σε ελεύθερους ανθρώπους, μετατρέποντας τους σε «ποίμνιο» έτοιμο για σφαγή. Οι λατρευτικές συνήθειες έγιναν άκρατος μεσσιανισμός και η αυτοδύναμη, ορθολογική ύπαρξη έγινε «μετά θάνατον σωτηρία» καθιστώντας εύκολο το έργο των σφαγέων.

    Κοινώς, «σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω».

    “Η ιστορία της Αυτοκρατορίας της Τραπεζούντας… οδηγεί τον αναγνώστη στο χρόνο, μέχρι το παρηκμασμένο ανάκτορο του αρχαίου ελληνικού μεγαλείου… Ο χαρακτήρας τους είναι τραγικός, όπως και η όλη ιστορία της ελληνικής φυλής….”

    Ο Φαλμεράιερ αναφέρεται ειδικά στους Έλληνες του Πόντου ως αδιάλειπτη συνέχεια της Ελληνικής φυλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίεργο... Στο σχόλιο σου δεν βλέπω πουθενά Μώρια, ΜΚΟ κλπ.Πολύ περίεργο...

      Διαγραφή
    2. To «σφάξε με, αγά μου, ν' αγιάσω» είναι ό,τι πιο χυδαίο, παραπλανητικό, σατανικό συκοφαντικό σύνθημα έχει βγει, ως παρερμηνεία, διαστρέβλωση και δυσφήμηση της θυσίας των Νεομαρτύρων, που είναι ανώτεροι και από Ήρωες. Αυτοί εγκαρδίωσαν την σκλαβωμένη Ρωμηοσύνη, αυτοί έκαναν και τους Ήρωες. Ο Σαμουήλ που ανατινάχθηκε στο Κούγκι ήταν μαθητής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. ΟΛΟΙ οι Αγωνιστές είχαν τους υπέρ Πίστεως εκεί που τους άξιζε, πολύ πιο ψηλά, γιατί καταλάβαιναν ότι κάθε άλλο παρά ανόητοι ονειροπόλοι ήσαν. Αντιθέτως ήταν οι εμπνευστές του Ελευθερία ή θάνατος. Η θεόσδοτη Ελευθερία έχει αξία πρώτα - πρώτα όταν περισώζει την Πίστη στον αληθινό Θεό.

      Διαγραφή
    3. Πες τα ''δάσκαλε'', αλλά σιγά και την κάνεις να καταλάβει.

      Διαγραφή
    4. Μεγαλύτερος ανθέλληνας από τον Φαλμεράιερ δεν έχει υπάρξει και εσύ τον χρησιμοποιείς για να πεις τι; Αυτό που νομίζεις πως έλεγε;
      Get your facts straight!!!!!!!!!!

      "....Στα βιβλία του "Ιστορία της χερσονήσου της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους" και "περί της καταγωγής των σημερινών Ελλήνων" που γράφτηκαν στη δεκαετία του 1830, διατυπώνει την άποψη πως οι Έλληνες της νεότερης εποχής δεν κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες, αλλά προέρχονται από Σλάβους που εισέβαλαν στην Ελλάδα κατά την περίοδο του Μεσαίωνα και Αλβανούς που εξαπλώθηκαν κατά τον ύστερο Μεσαίωνα και τους νεότερους χρόνους . Όλοι αυτοί αναμίχθηκαν με ελληνόφωνους, αλλά μη Έλληνες το γένος, Βυζαντινούς πρόσφυγες, δημιουργώντας τον λαό των νέων Ελλήνων...."
      https://tinyurl.com/y7y5thkh

      Διαγραφή
  2. Τι μηνυτήρια αναφορά και μπαρμπούτσαλα. Άμεσο κλείσιμο Της ΜΚΟ MORIA CORONA AWARENESS TEAM και απέλαση στις πατρίδες τους όλων των εργαζομένων σε αυτήν. Όποιος δεν σέβεται την χώρα που τον φιλοξενεί τον πούλο αμέσως και χωρίς πολλά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι, και μερικών από μερικές άλλες έτσι για παραδειγματισμό.

      Διαγραφή
    2. Διαβάζω ότι έχει αρχίσει ο έλεγχος όλων των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα! Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα αυτών.
      Την θερμή μου καλησπέρα φίλε Prenom!!

      Διαγραφή
  3. ΑΝ είχαμε Εθνική Κυβέρνηση, ΚΑΜΜΙΑ ΜΚΟ δεν θα αλώνιζε. Αντιθέτως, με το αντίχριστο, δοσιλογικό καθεστώς του κούλη, το μόνο που βλέπουμε είναι ισλαμοποίηση και... κάτι αλβανοτσολιαδάκια - συκοφάντες του Κατσίφα να διαρρηγνύουν τα... καλτσόν τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπομονή ''δάσκαλε''... Έρχεται ο προφήτης Ηλίας της δικιάς σου (αφού δεν ντράπηκε να τον αποκαλέσει έτσι) και θα βάλει τάξη σε όλα.

      Διαγραφή
    2. Αν ειχε εθνική κυβέρνηση η Ελλάδα ο συριζοδιορισμενος θα ήταν σπίτι του σήμερα.

      Διαγραφή