Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Αισχρή καταγγελία !

Κάθισε ο άλλος κι έγραψε 100 σελίδες καταγγελία, επειδή ένας γιατρός στην Αθήνα, αμφισβήτησε την επικινδυνότητα του κορωνοϊού. Ο κορωνοϊός είναι επικίνδυνος, αλλά ...
άνθρωποι σαν την καταγγέλουσα είναι πολύ πολύ πολύ πιο θανάσιμα επικίνδυνοι.
Άνθρωποι που ζητούν να ποινικοποιηθεί η γνώμη (!), είναι ...μεσαίωνας. Αιώνες πέρασαν, τόνοι αίματος χύθηκαν για να μπορούν οι άνθρωποι να εκφράζονται ελεύθερα. Όχι μόνο για να συμφωνούν, αλλά για να διαφωνούν, ακόμη κι αν διαφωνώντας κάνουν τεράστιο λάθος ή λένε βλακείες.
Τα νομικίστικα επιχειρήματα για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία ("διασπορά ψευδών ειδήσεων" κι άλλα τερτίπια) είναι γελοία, μπροστά στην ελευθερία της έκφρασης, που είναι το υπέρτατο αγαθό.

Ελπίζουμε να βρεθεί γενναίος δικαστής να πετάξει στα σκουπίδια την αισχρή, απάνθρωπη, αντι-ανθρώπινη αυτή καταγγελία > https://justiceforgreece.wordpress.com/2020/05/21

Τελικά είχε δίκιο ο Μπρεχτ, για τον φασισμό:  «Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό»

4 σχόλια:

  1. Παλαβοί υπάρχουν και από τις δυο πλευρές τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει σημασία ποιά είναι η καταγγέλουσα και πώς λειτουργούν αυτοί οι γραφικοί, που επιφορτίζουν τη δικαιοσύνη με σκουπιδομηνύσεις.
    Η ίδια κατηγορεί τον Βόβολη, ως "συνωμοσιολόγο".
    Η ίδια, πριν από 3 χρόνια, έγραφε ένα παραλήρημα συνομωσιολογίας
    Και ξαφνικά ανακαλύψαν όλοι ότι η Ελλάδα είναι ζάπλουτη …

    http://economist.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%be%ce%b1%cf%86%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%88%ce%b1%ce%bd-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαλεμή ή Σαλεμένη; Ο κάθε παπάρας γράφει ένα ραβασάκι στον Εισαγγελέα και στο τέλος λέει:
    "Σας καλώ να ελέγξετε όλα όσα ανέφερα σε αυτό το κείμενο σε συνάρτηση και με όλα τα επισυναπτόμενα και σε περίπτωση που προκύπτουν οι απαραίτητες ενδείξεις τέλεσης αυτεπάγγελτα διωκόμενων ποινικών αδικημάτων, έτσι όπως εγώ νομίζω , να τις ερευνήσετε και να φροντίσετε για την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπατειών." Νομίζει πως στοιχειοθετούνται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα [ποία;] και καλεί τον εισαγγελέα να ασχοληθεί με αυτή τη μαλακία επί 2μηνο, για να τη βάλει στο Αρχείο. Ελπίζω να τη θέσει στο αρχείο ως ασυνάρτητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ανελευθερία και την όποια ταλαιπωρία και διώξεις αθώων, ένοχοι είναι όχι μόνον οι βλαμμένοι όπως η λεγάμενη, αλλά και οι επιβαλόντες την αισχρή καταστολή, οι «αντιρατσιστές» νομοθέτες γενικώς και οι του σατανιασμένου δοσιλογικού καθεστώτος του κούλη ειδικώς.

    Ευχές για κακό ψόφο σε όλους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή