Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Τι έγραψε ο Μιχαλολιάκος για την αποχώρηση Κασιδιάρη απ΄τη Χρυσή Αυγή

Στον αιώνα που διανύουμε η ανθρωπότητα καλείται να απαντήσει σε ένα και μοναδικό ερώτημα και να αντιμετωπίσει ένα και ....
μοναδικό διακύβευμα. Στην σύγχρονη πραγματικότητα, αλλά όπως έχει αποδείξει και η Ιστορία, ένας βασικός διαχωρισμός υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων: αυτοί που επέμειναν και παρέμειναν σταθεροί και αυτοί που λύγισαν και άλλαξαν.

Αυτοί που "φυλάττουν Θερμοπύλες" και αυτοί που παρασύρθηκαν από το ρεύμα. Αυτοί που μένουν βαθιά ριζωμένοι στις Αξίες, τα Ιδανικά και την Ιδέα ενάντια στο σύστημα και που... ενσωματώνονται. Το μείζον διακύβευμα και διαχωρισμός της εποχής μας είναι ένας: Σύστημα και αντισύστημα. Οι τελευταίοι Πιστοί και αυτοί που αρέσκονται στο τραγούδι των Σειρηνών. Αυτοί που ακολουθούν τον μοναχικό, σκληρό και κακοτράχαλο δρόμο και αυτοί που κάνουν ελιγμούς.

Αν υπάρχει λοιπόν ένας Έλλην πολιτικός άνδρας αυτού του αιώνα που φέρει με τιμή τον τίτλο του Αιώνια πιστού, αντισυστημικού και μαχητή εναντίον ΟΛΩΝ είναι ο ιδρυτής, ο Γενικός Γραμματέας και Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Ασυμβίβαστος και απροσκύνητος από τα πρώτα βήματα του μέχρι τώρα δεν συνθηκολόγησε και και δεν συμβιβάστηκε ΠΟΤΕ! Κρατώντας πάντα ψηλά την Σημαία του Αγώνα και του Εθνικισμού διώχθηκε βάναυσα για τις Ιδέες του και λοιδωρήθηκε όσο κανείς άλλος. Ο πολιτικός βίος του αντρός είναι διάσπαρτος από συκοφαντίες, παράνομες και άδικες φυλακίσεις και βρώμικο πόλεμο με κάθε μέσον. Ο λόγος είναι πολύ απλός και ξεκάθαρος που ένας άνθρωπος γίνεται διαχρονικά στόχος ενός ολόκληρου συστήματος: ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Ο δρόμος όχι για να συμπορευτείς, αλλά και απλώς να τον ακολουθήσεις είναι εξαιρετικά δύσκολος και δύσβατος και δεν μπορούν όλοι να τον διαβούν. Δεν έχουν όλοι την ικανότητα να υψώσουν την Σημαία του Αγώνα. Εξάλλου, στο τέλος του δρόμου δεν θα τους περιμένει κάποιο σεντούκι με αργύρια, αλλά μονάχα το δάφνινο στεφάνι του ήθους, του καθήκοντος και της Αξιοπρέπειας.

Δεν μπορούν όλοι να ακολουθήσουν μέχρι τέλους το ανηφορικό και μαχητικό μονοπάτι του Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου. Όσοι όμως το κάνουν και φτάσουν μέχρι την κορυφή, θα καταλάβουν ότι άξιζε ο κόπος και οι θυσίες γιατί είναι ένας Αγώνας για την Αξιοπρέπεια.

Ζήτω ο Αρχηγός!



τα παραπάνω δημοσιεύθηκαν μετά την αποχώρηση του Ηλία Κασιδιάρη από τη Χ.Α. και την ανακοίνωσή του, περί δημιουργίας νέου κόμματος, στην ιστοσελίδα της Χ.Α., ανυπόγραφα, αλλά προφανώς εκφράζουν απόλυτα τον Ν.Μιχαλολιάκο.
Πάντως, εν έτη 2020, να κλείνεις ένα κείμενο με το "Ζήτω ο Αρχηγός", είναι ντεμοντέ και μάλλον διώχνει και τους λιγοστούς ψηφοφόρους, που δεν είναι πρωσοπολάτρες. Είναι δυνατόν να επιβιώσει κόμμα ένα ανδρός; Πού πήγε η Ένωση Κεντρώων κι άλλα 30 κόμματα ενός ανδρός; Θυμάστε πόσοι έκαναν κόμμα τα τελευταία 40 χρόνια;
Κόμμα με έναν άνθρωπο δεν γίνεται. Κι ο Κασιδιάρης το ίδιο θα πάθει. Τα κόμματα επιβιώνουν όταν έχουν οργάνωση, πόρους, χρηματοδότες και κυρίως προσφέρουν την ευκαιρία σε ικανούς ανθρώπους να ανελιχθούν. Όταν ο αρχηγός είναι "μοναχοφάης" και "ισόβιος" το κόμμα φθείρεται.

16 σχόλια:

  1. Πως ξέρετε ότι και ο Κασιδιάρης θα ενεργήσει έτσι και θα πάθει το ίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ νομίζεις ότι όσοι λίγοι είδαν το βίντεο είναι και διατεθειμένοι να τον ψηφίσουν πλανάσαι πλάνην οικτράν. Πάντως τα όργανα άρχισαν (θυμάσαι τι έγραψα;), ο παλιός του αρχηγός τον αποκάλεσε ρουφιάνο.
      http://www.topontiki.gr/article/386589/mihaloliakos-se-kasidiari-eisai-royfianos

      Διαγραφή
    2. Πουθενά δεν διάβασα να τον αποκαλεί έτσι.
      Αυτά είναι συκοφαντίες και παρερμηνεία των δύο πιο αισχρών αναρχοκομμουνιστικών κιτρινοκωλοφυλλάδων τις οποίες πίστεψες επειδή σε παρηγόρησαν τα ανήθικα ψέματα που συνήθως γράφουν κατά της Χ.Α. και φυσικά κατά του Κασιδιάρη, αφού έχουν και αυτοί
      τους λόγους τους να τρέμουν την ίδρυση κόμματος από κάποιον που θαυμάζουν και εμπιστεύονται οι περισσότεροι Ελληνες.
      Αλλά γιατί σε ανησυχεί εσένα ο Κασιδιάρης, αφού ο Τζήμερος δεν είναι ανταγωνιστής του...

      Δες εδώ που λέει αυτά που γράφουν οι εθνικοί αριστεροί ρουφιάνοι της δημοσιοκαφρίλας.

      http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/apo-to-dhmosieuma-tou-psarra-gia-ton-n.g.-michaloliako

      Διαγραφή
    3. Υ.Γ.
      Αυτό το σκουπίδι ο Πσαρός μαζί με τον χτικιάρη του Ανταρcia είναι πληρωμένοι και πουλημένοι πράκτωραις αναρχοκουμμουνιστικά φίδια, χειρότεροι και από τον Βερλουχιώτη και άλλους εγκληματίες του εμφυλίου και αν ζούσαν τότε, θα είχαν κάνει πολύ χειρότερα
      και θα είχαμε περισσότερες Πηγάδες με σφαγμένα Ελληνόπουλα.
      Και αυτές τις κοπριές πιστεύουν όσοι τρέμουν τους εθνικιστές.

      Διαγραφή
    4. Η Τασούλα Χάρη βλέπω έχει πάθει ένα σοκ η καημένη. Τι βλέπω τα γατάκια τώρα τρέχουν πίσω από το νευρικό αγόρι; ξέρεις ότι όλοι οι πρώην φίλοι τους όπως η τακοντα είναι πιστοί στον αρχηγό τους; προδότες και αποστάτες τους θεωρούν αυτούς που τρέχουν πίσω από τον προστατευομενο του αρχηγού. Ποπ κορν και άραξε έχουν να μας προσφέρουν πολύ γέλια τα γατάκια ακόμα. Τασούλα χαλάρωσε λίγο ρε συ 😁😁😁😁😁

      Διαγραφή
    5. Δεν τα βλέπω; Και η άλλη επειδή δεν διάβασε πουθενά σημαίνει ότι και δεν συνέβη...

      Διαγραφή
    6. Ρε έχεις πλάκα λέμε... Δώσε γέλιο στον λαό!

      Διαγραφή
  2. Τα κόμματα, τα κόμματα, τα κόμματα και 'ματα πάλι'τα κόμματα, ο αρχηγός του κόμματος και πάλι ο αρχηγός και 'μετα πάλι' ο αρχηγός του κόμματος και ας είναι παλι ενας ακόμη ηλίθιος λωποδύτης.

    Τι απαιτείται για να καταλάβετε γουνανοί ότι η κομματοκρατία είναι μια εκτρωματική μετάλλαξη του φυλάρχου, τυράννου, βασιλέα, φεουδάρχη, δικτάκτορα με μια βασική διαφορά. Εκείνοι φρόντιζαν να αυξήσουν την περιουσία της επικράτειάς τους και όχι να αρπάξουν ότι μπορούν από αυτήν καθώς την ξεπουλούν.

    Οι νευρωτικοί της Χ. Α., παραμένοντες ή αποχωρούντες, με τις φαντασιώσεις και οράματα περί της ανγεννήσεως ενός (ιστορικά ανύπαρκτου, κατακερματισμένη ήταν η Ελληνική φυλή σε κράτη-πόλεις) Ελληνικού reich (καθε ραϊχ απαιτεί και τον "ζήτω ο ηγεμων" του φυσικά) είναι το πραγματικό πρόβλημα της χώρας; Δεν είναι ο πανύβλακας, ένας ακόμη υίός ηγεμόνος κόμματος, ηγεμών του νυν εξουσιάζοντος, ενός ακόμη απολυταρχικού, κόμματος που συνεχίζει την επιχείρηση αφανισμού της χώρας, καραγκιόζης που πάει να αρπάξει την ομπρελλα του πεζοναύτη-συνοδού βγαίνοντας απο τον Λευκό Οικο;

    Τουλάχιστον, οι νυν και τέως της Χ.Α., μες στην νευρωτική τους θόλωση, ονομάζουν τα προβήματα της χώρας με το όνομά τους σταράτα και ευθέως, αν και τους έχουν ήδη φυλακίσει και τους απειλούν με μια δίκη "μπερντε" θεάτρου.

    Αγαλιάστε, λοιπόν, αναφωνόντας ο μιστερ μπιν απέθανε, ζήτω το κακέκτυπό του.

    https://www.youtube.com/watch?v=vaaG-8esZS8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμετανόητος, αδιόρθωτος, που ηθελημένα αποσιωπά ότι επαινούνται οι πιστοί στα ιδανικά, όχι οι εμμένοντες στα αμαρτήματα και τα σφάλματα.

    Άλλο είναι το αστείο: τα κεντρογενή, δημοκρατικά βλακόμουτρα με το IQ ραδικιού που αναφέρονται σε «προδοσία» και «αποστασία*» δεν έχουν σκεφτεί καν ότι

    α) μπορεί να αποστατήσει ο εκάστοτε αρχηγός από τις αρχές που άλλοτε διεκήρυσσε, οπότε προδοσία είναι η λόγω προσωποληψίας ή άλλων εξαρτήσεων παραμονή σε ένα κόμμα όχι η αποσκίρτηση από αυτό.

    β) η «αρχή του αρχηγού» είναι κακό, έτσι δεν έλεγαν τα αθεμιδόσκυλα της παράγκας του γκαβότρελλου αντώνη τομαρά;

    γ) οι προδότες της Πατρίδος δεν είναι δυνατόν να επικαλούνται «κομματικό πατριωτισμό». Αλλά μήπως έτσι δεν εσκέπτοντο ανέκαθεν; Το κώμα πάνω από την Πατρίδα!

    * Τους έχει μείνει από τον κwλόγερο της δημοκρατίας γεώργιο παπανδρέου (excreta erga ejus sepulchrum!) το ξύλινο λεξιλόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανάθεμα τον Αντώνη που δεν σε έκλεισε στο Σινουρι....

      Διαγραφή
    2. Τι σινουρι να κλείσουν το συριζοπουλο; αυτός είναι για κλείδωμα και πέταμα το κλειδί μακριά ο άρρωστος. Ας είναι καλά ο σύριζα που τον διόρισε στο δημόσιο σαν διευθυντή σε σχολείο με παιδάκια. Τα λυπάμαι τα κακόμοιρα με τον τρελό αυτόν.

      Διαγραφή
  4. Ας είναι καλά ο συριζας που τον διόρισε στο δημόσιο. Αλλιώς σίγουρα θα ήταν τρόφιμος στο σινουρι. Είδες τι κάνει η αριστερά; ότι μπαζο υπήρχε στην Ελλάδα στο δημόσιο του έβαζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή