Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ! ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

Όχι, εμείς δεν βάζουμε clickbait τίτλους!
Είναι όντως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !
Δείτε και θα συμφωνήσετε:


Διαβάσαμε τυχαία την παρακάτω ανάρτηση του μέλους του Ε.Ε.Θ. και υπ.δημοτικού συμβούλου Άκη Πούλακα:


Επιτέλους στην πόλη μας γίνεται το αυτονόητο! Να πληρώνουν όσοι ρυπαίνουν με παράνομες αφισοκολλήσεις, ή γκράφιτι σε μέρη που δεν πρέπει. Εχθές εντοπίστηκαν δυο άτομα τα οποία ρύπαιναν τον περιβάλλοντα χώρο του Λευκού Πύργου, ο οποίος είχε καθαριστεί προ λίγων ημερών. Ακινητοποιήθηκαν, τους βεβαιώθηκε πρόστιμο και θα επιβαρυνθούν το κόστος αποκατάστασης της ζημιάς.
Πολλά μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ. και τη δημοτική μας αστυνομία!

8 σχόλια:

  1. Eίναι πράγματι απίστευτο! Μακάρι να επεκταθεί σε ΟΛΟΥΣ όμως, όχι μόνο στους αφελείς επιπολαίους, αλλά και στην αναρχοβλαμμένη παρακρατική τσογλαναρία των σκουπιδοκέφαλων, που δεν βανδαλίζουν απλώς αλλά και βεβηλώνουν συνάμα τα ιερά και τα όσια της Φυλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάποιοι θα πάψουν να παραπονούνται για την παρουσία εποχούμενων Αστυνομικών στην παραλία, τότε θα αλλάξουν πολλά πράγματα. όσο για τα λουλούδια του άρθρου, μου ήρθε στο μυαλό μια σκηνή από την εξαιρετική ταινία ''Colors'' με τον Ρόμπερτ Ντιβάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισόβια αν προκειται για οπαδικό ή κομματικό γκράφιτυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να ξανακούσουμε είδηση για επιβολή προστίμου, γιατί τα βλαμμένα δεν θα σταματήσουν να βανδαλίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι! Όπου όμως βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές να παίρνουμε και κανένα τηλέφωνο την Αστυνομία, άσε που είναι δωρεάν η κλήση.
      Την θερμή μου καλησπέρα!

      Διαγραφή
    2. Θα ήταν καλύτερα να έβαζαν τους γονείς από τα βλαμμένα να καθαρίσουν με δικά τους έξοδα τις βρωμιες και να πληρώσουν και το πρόστιμο. Το ξύλο που θα έτρωγαν από τους γονείς τους θα ήταν αρκετό για να μην το ξανακάνουν.

      Διαγραφή
    3. δεν καταλαβα..οι γονεις θα δειρουν? η θα φανε οι ιδιοι το ξυλο της χρονιας?

      Διαγραφή