Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Μακεδονικό ... τίποτα δεν έλυσε η συμφωνία των Πρεσπών ... μάλλον τα έμπλεξε περισσότερο με την απόπειρα επιβολής από πάνω

Σκοπιανός: Είμαστε Βούλγαροι και η Μακεδονία ειναι Ελληνική
“We’ve been fed communist lies. How long do you want to live with this lie? How long do you want to live with this lie, with this scam? We are not the Macedons. We are not the Macedonians. We are the Bulgarians,” he urged. “Think about it brothers and sisters. I beg you, please. Think about it logically.”

“The whole world knows it. Please wake up. You are the laughing stock of the Balkans with no identity. You are still following the dead leader that brainwashed you. Tito is dead. That ideology has died. We are Bulgarians! Once you side with your brothers, the Bulgarians, you will reclaim a heritage that is so rich, so old,”
https://www.youtube.com/channel/UCrR45-PQv6TCwUCSPJ1ud2g

3 σχόλια:

  1. Το λέγαμε εξ αρχής. Το δυστύχημα είναι ότι ακόμη και οι έντιμοι, φιλαλήθεις φυσικοί απόγονοι των πλαστογράφων όπως ο αξιέπαινος δημιουργός του βίντεο ομολογούν την αλήθεια, ενώ οι παρ' ημίν προδότες του δημοκρατικού - εαμοβουλγαρικού τόξου (π.χ. ципрас, котзиас, гоце дѣлчевъ / никос мертзос, маркос мполарис κ.ά.) εξακολουθούν να διαωνίζουν την πλαστογραφία, μαζί με την προδοσία τους οι άθλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ πάμε για δεύτερα Ιμια στον Εβρο, τον οποίο γκρίζαρε η τουρκία και οι Δένδιας και Μητσοτάκης δεν θέλουνν να χαλάσουν την ζαχαρένια τους για λίγα μέτρα γης.
      Αν πάει κάποιος και πάρει ένα κομμάτι γης από τα οικόπεδά τους θα το επιτρέψουν;
      Στα δικαστήρια θα τον σύρουν.

      Διάβασα και ένα ωραίο που ανταποκρίνεται στην τακτική τους και την δειλία τους.

      Δημητρης Παπαρηγόπουλος
      Nέος τρόπος αντιμετώπισης των Τούρκων από τον υπερεγκέφαλο Δένδια:
      όπως και ο Καραγκιόζης, όταν τον δέρνει ο Βεληγκέκας λέει "θα με δέρνει, θα με δέρνει, θα κουραστεί, θα ιδρώσει, θα πλευριτωθεί, θα πάθει πνευμονία και θα πεθάνει" , η υπουργάρα των εξωτερικών φαίνεται ότι συνέλαβε νέο πανέξυπνο σχέδιο εξαφάνισης του τουρκικού κινδύνου: θα λέω μ... ίες, οι Τούρκοι θα τις ακούνε και θα γελάνε, θα γελάνε, θα σκάνε από τα γέλια, θα πάθουν ανακοπή και θα πεθάνουν!

      Διαγραφή
  2. 1+1 = 2, διότι για y=x-1 ειναι 4-3 +dy/dx + 4x11-30 +6-20 +2 = 2

    Επίσης ο ήλιος βγαινει κάθε πρωί απο την ανατολή, όπως και να 'χει, μια και ανατολή λέγεται το σημείο του ορίζοντα που εμφανίζεται ο ήλιος κάθε χαραυγή, αλλά ότι κάνει νιαου νιαου δεν ειναι γάτα, μπορεί να ειναι παπαγάλος, αλλά αν πεις τα τσιπροκουλια ελεεινά καθάρματα, δεν χρειάζονται πολλά, είσαι ναζιστοεθνικιταλιμπανεζοαντιαντιφααντινεοταξικός συνωμοσιολογος κατα του νεόυ ιού και του αγαστού κ. Τσιοδρα, πού οπως ομολογεί απλά διαβάζει ότι του λένε με βάση τις οδηγίες της ΠΟΥ. http://www.topontiki.gr/article/181128/papagalos-polyglossos-trelane-gates-me-niaoyrisma-toy-video

    ΑπάντησηΔιαγραφή