Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Ποιά σχολεία ανοίγουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου - Θα φοράνε μάσκες τα παιδιά;


Κατόπιν ομόφωνης θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ανακοινώνεται ότι θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020:

-Οι εκπαιδευτικές δομές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία), 
-οι εκπαιδευτικές μονάδες ειδικής αγωγής όλων των βαθμίδων, καθώς και
-οι παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί. 

Θα φοράνε μάσκες τα παιδιά;

Θα το μάθουμε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στη σημερινή  ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα, στις 13:00 στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, θα συμμετάσχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος για περαιτέρω εξειδίκευση των λεπτομερειών σχετικά με την επαναλειτουργία των ανωτέρω δομών.

6 σχόλια:

  1. Επί τέλους!

    Υ/Γ: Μάσκες να βάλουν στην κυβέρνηση - τσίρκο του κούλη! Οι βρομιάρηδες, λιγδιάρηδες τσιοδραίοι και όλο το αφορεσμένο σκυλολόι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο χωριό της Ημαθίας τα παιδιά ΔΕΝ θα φορέσουν μάσκες με προτροπή του λαλημένου διευθυντή τους. Ο Θεός να τα προστατέψει και από αυτόν και από τον ιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οσο τα προστατεύει εδώ και 40 χρόνια από τους ακροαριστερούς άθεους μισέλληνες εκπαιδευτικούς.

      Διαγραφή
    2. Να υποθέσω ότι μιλάς υποτιμητικά για τον Θεό;

      Διαγραφή
    3. Τι στοίχημα βάζεις ότι και μάσκα θα βάλει και θα απαιτήσει να φοράνε μάσκες τα παιδιά; μόνο παριστάνει τον επαναστάτη εκεί έξω 😺 είναι,κιχ δεν βγάζει γιατί με την 💺 στο δημόσιο δεν παίζει κανένας Έλληνας.

      Διαγραφή