Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι ξεκίνησε ο κορωνοϊός από τα εργαστήρια

ΦΡΙΚΗ ! ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ .....
ΚΙΝΑΣ!
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Μια μοναδική αποκάλυψη για το πώς ξεκίνησε ο COV19 παρουσίασε η εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» με τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.

Όπως αποκάλυψε μέσα από video της κρατικής τηλεόρασης RAI 3, που προβλήθηκε το 2015 στην ΡΑΙ 3, ιος δημιουργήθηκε σε εργαστήρια της Κίνας , αρχικά με την συνεργασία των ΗΠΑ. Όταν όμως διαπιστώθηκε ο τρόπος μετάδοσης του ιου, αλλά και οι βλάβες που προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό , Αρχικα το 2014 οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποστασιοποιήθηκαν και έκοψαν τη χρηματοδότηση… Ο θανατηφόρος ιος έμεινε στα εργαστήρια της Κίνας, χώρα η οποία έχει και το αντίδοτο. Όπως είναι αναμενόμενο οι περισσότερες από τις χώρες που αποτελούν το λεγόμενο «ισχυρό μπλοκ» της παγκόσμιας κοινότητας, γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο video από την RAI 3 χρονολογείται από το 16 112015 ,δηλαδή τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν συμβούν όλα όσα βιώνουμε τώρα!

Ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος και η εκπομπή «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα» αποκαλύπτουν όλα όσα θέλετε να μάθετε για την πανδημία του COVID-19:

«Το 2015 οι αμερικανοί και οι κινέζοι είχαν ξεκινήσει από κοινού ένα πείραμα. Οι Αμερικανοί είχαν κάνει πίσω λέγοντας ότι ο ιος τον οποίον παρασκεύασαν είναι πολύ επικίνδυνος. Οι κινέζοι όμως συνεχίζουν τα πειράματά τους. Δημιούργησαν το νέο οργανισμό, εμβολιάζοντάς τον με τεχνητή πρωτεϊνη του κορωναϊού , ο οποίος βρίσκεται στις νυχτερίδες και συγκεκριμένα στον ιο SARS , δηλαδή τον ιο της οξείας πνευμονίας , η οποία δεν ήταν θανατηφόρα για τα ποντίκια. Υπήρχε η υποψία ότι η πρωτεϊνη αυτή θα έκανε το υβρίδιο ικανό να προσβάλει τον άνθρωπο . ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ. Το στοιχείο SHCO14 επιτρέπει στον κορωναϊό να προσκολληθεί στα κύτταρα του αναπνευστικού, κάνοντάς το να νοσήσει.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο νέος ιος μπορεί να μεταδοθεί απευθείας στους ανθρώπους, από νυχτερίδες, χωρίς ενδιάμεση μετάδοση από άλλα είδη όπως για παράδειγμα τα ποντίκια. Αυτή η διάσταση στο πείραμα προκάλεσε μεγάλες διαφωνίες. Ενα χρόνο πριν , δηλαδή το 2014 η Αμερικανική Κυβέρνηση διέκοψε τη χρηματοδότηση σε έρευνες για πολύ μεταδοτικούς ιους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις έρευνες των κινέζων στον SARS.
Συνεχίζοντας οι κινέζοι μπόλιασαν πρωτεϊνη νυχτερίδας στον ιο SARS και τον έκαναν μεταδοτικό στους ανθρώπους»
Το video της RAI 3 που ανέβασε στο λογαριασμό του και ο Ματέο Σαλβίνι παρουσιάστηκε κατά αποκλειστικότητα από τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο και την εκπομπή του «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» και αποτελεί ένα μοναδικό ντοκουμέντο για την πανδημία που διανύει ο πλανήτης .
https://www.dropbox.com/s/4b2w5ru752bhudm/SXOLIAZONTAS%20010420%20BINTEO%20KINA%20CORONAVIRUS.mp4?dl=0

https://www.youtube.com/watch?v=Hj9encf4Z2I&feature=youtu.be

Σχόλιο makpress: Ο τίτλος θα προσελκύσει πολλούς "αρμόδιους". Οι οποίοι θα μπουν με την εξής διάθεση: "α, τι λέει εδώ το makpress, για να το αποδομήσουμε ως fake news αν λέει χοντράδες, ενώ αν τα λέει πολύ πειστικά, να τους συλλάβουμε με την κατηγορία διασποράς ψευδών ειδήσεων".
Ακριβώς έτσι σκέφτεστε , έτσι δεν είναι;
Μόλις όμως διαβάσατε ότι το ρεπορτάζ παρουσιάζει κακούς τους Κινέζους, ηρεμήσατε. Αν ήταν ανάποδα οι λέξεις Αμερικάνοι / Κινέζοι, θα μας είχατε μπαγλαρώσει κιόλας. Αλλά αφού τα παραμύθια πλήττουν την Κίνα, δεν πειράζει, "έχετε δικαίωμα στην άποψη".
Λέγεται "αντισινισμός" και κρύβει τη φοβία του αμερικανοσιωνιστικού καπιταλισμού, απέναντι στον επελαύνοντα Κινέζικο καπιταλισμό.
Αυτά τα ωμά και δυσάρεστα, που όμως ΟΛΟΙ ξέρετε ότι είναι αλήθεια.
Οι Κινέζοι έχουν παρόμοιες εκπομπές, που λένε ότι ο ιος δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ, οι Κινέζοι επιστήμονες , ενώ στην αρχή συνεργάζονταν για να βρουν φάρμακα με τους Αμερικανούς συναδέλφους τους, τελικά κατάλαβαν ότι οι Αμερικανοί δεν θέλουν να βρουν θεραπεία για τους ιούς, αλλά να κατασκευάσουν ένα ισχυρό βιολογικό όπλο.
Τίποτε από τις δύο συνωμοσιολογίες δεν ισχύει. Ούτε των Κινέζων, ούτε των δυτικών.
Η μάχη των δύο καπιταλισμών πάντως, θα εξελίσσεται όλο και πιο άγρια στο πεδίο της προπαγάνδας.