Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Αυτό είναι το φοβερό κινέζικο φάρμακο για το οποίο μίλησε ο Τσιόδρας

Στα ενθαρρυντικά αποτελέσματα ενός νέου πειραματικού φαρμάκου κατά του ιού SARS-Cov-2 αναφέρθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση ο εκπρόσωπος του...
υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Πρόκειται για τον πολύ ισχυρό αναστολέα, τον λεγόμενο αναστολέα σύντηξης ek1c4, που φαίνεται να έχει την ικανότητα να εμποδίζει τη μόλυνση του ανθρώπου από τον κορωνοϊό, καθώς στοχεύει στη λεγόμενη πρωτεΐνη-ακίδα (λόγω του σχήματός της), την οποία χρησιμοποιεί ο ιός να γραπωθεί στην επιφάνεια του υγιούς κυττάρου, να το επιμολύνει και έτσι να ξεκινήσει η διαδικασία του πολλαπλασιασμού του κορωνοϊού στο ανθρώπινο σώμα.

Προφανώς η είδηση προκαλεί εκνευρισμό στη Δύση, η οποία θα απαντήσει με το "σύστημα πλημμύρα": πλημμυρίζουμε το διαδίκτυο με αντισινισμό, δήθεν αποκαλυπτικά βίντεο για το πόσο κακοί είναι οι Κινέζοι, γιατί  η παγκόσμια γνώμη, έχασε την εμπιστοσύνη της στην αμερικανική αυτοκρατορία. Βλέπουν ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός, απολύτως απροετοίμαστος παρά τα πομπώδη σχέδια, συνέδρια, ιδρύματα και οι άνθρωποι που υποφέρουν, βοήθεια βλέπουν μόνο από την Κίνα και τη Ρωσία. Δωρεάν μάλιστα.
Ετσι, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα μας τα όπλα για να κάνουμε τους υπηκόους μας να μισούν οτιδήποτε Κινέζικο.
Η προπαγάνδα δαιμονοποίησης της Κίνας, θα ξεπεράσει κι αυτή εναντίον του Τραμπ. Η λέξη dark, που λένε τα εγχειρίδια της CIA, θα πρέπει υποχρεωτικά να μπαίνει δίπλα από κάθε αναφορά σε οτιδήποτε Κινέζικο.
Μα να μην μπορούμε εμείς να βρούμε κανένα φάρμακο!
Μα να μας περάσουν οι Κινέζοι σε όλα!
Μίσος! Ψόφος! Σκοτεινή Κίνα!
Τι σκατά, θα χάσουμε τον έλεγχο στις μάζες της δύσης;
Οι Κινέζοι έκαναν τον ιο, για να καταστρέψουν την Αμερική και να έρθουν εδώ να μας πάρουν τις δουλειές μας!
Γρήγορα! Χώστε λεφτά στα ΜΜΕ να πάψουν να παινεύουν τα κινέζικα φάρμακα! Να κρύβουν κάθε θετική είδηση αν έρχεται από την Κίνα! Ενεργοποιήστε τους fact checkers να τα βγάλουν fake news!

Λοιπόν, όποιος πάρει κινέζικο φάρμακο για να γίνει καλά, είναι εθνικιστής*, ακροδεξιός, αντισημίτης, ομοφοβικός, ισλαμοφοβικός, ναζί, νεοναζί και γενικά όλα τα ετικετάκια που κολλάει η δύση στους δούλους της, για να τους έχει μαντρωμένους (διανοητικά και σωματικά).


Η μελέτη εδώ:
https://www.researchgate.net/publication/339889490_Inhibition_of_SARS-CoV-2

κι εδώ:
https://www.smalltechnews.com/archives/112158

*μα, αφεντικό οι κινέζοι είναι κομμουνιστές, τι "εθνικιστές" να τους λέμε;
-σκάσε βλάκα, το "κουμμουνιστές" δεν σε κατατάσσει στους ανεπιθύμητους στην αυτοκρατορία μας, το "εθνικιστές" δαιμονοποιεί και περιθωριοποιεί. Τόσα λεφτά ξοδέψαμε για να κάνουμε dark τη λέξη έθνος!