Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ που θα προκαλέσει ΤΡΟΜΕΡΗ αίσθηση !

Ο κύριος που μιλάει είναι ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου, που πήρε πάρα πολύ σκληρά μέτρα. Τα ανακοίνωσε ο κύριος Ιωάννου προχθές με αυστηρό ύφος ...όταν ήξερε ότι οι κάμερες γράφουν (εδώ ).
Το βίντεο που κάνει αίσθηση όμως είναι αυτό. Ο Υπουργός δεν έχει ακούσει ότι είναι στην αέρα και συζητά φιλικά με τους δημοσιογράφους, που προφανώς τον ρωτάνε αν πρέπει να φοβούνται πραγματικά (αφήστε τι λέμε στον κόσμο). Λέει λοιπόν ο υπουργός φιλικά στους δημοσιογράφους  "στο τέλος της ημέρας, μια απλή γρίπη είναι, δεν είναι τίποτε ...απλώς  εκάναμεν το (το κάναμε) ..(τόοοσο)..." 
Η αποκάλυψη λοιπόν είναι ότι οι διάφοροι επίσημοι, που παίρνουν το σοβαρό ύφος και απευθύνονται στο λαό, με μελοδραματικούς τόνους, όταν δεν γράφουν οι κάμερες, χαριεντίζονται με τους δημοσιογράφους στο στυλ "έλα ρε μ...άκες, μη μασάτε, τα λέμε παραπανίσια για να μασήσει ο λαουτζίκος"
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το βίντεο φαίνεται να είναι από τις 5/3 οπότε υπάρχει το ελαφρυντικό της άγνοιας. Μετά, του έδωσαν να καταλάβει ότι πρέπει να είναι αυστηρός.