Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ με μια πληροφορία που ΔΕΝ γνωρίζει κανείς για τον κ. Τσιόδρα

Κάποιος σοφός, εαν δεν ήταν Κινέζος διορθώστε με γιατί από το ανοικτό σχολείο του διαδικτύου έτσι πληροφορήθηκα, είχε πεί πως όσο .....
γερνάει ο άνθρωπος όλο και περισσότερα θα μαθαίνει. Ετσι και εγώ, ηλικιωμένος κατά βιολογική ηλικία και νιός κατά συναισθηματική διάθεση, όταν με φθάσετε στά χρόνια τότε θα με καταλάβετε, με ετούτη εδώ την πλακέτα ή ταμπλέτα με το μισοφαγωμένο μήλο, όπως θε'τε ονομάστε την, κάθε μέρα όλο και μαθαίνω περισσότερα, μόνον που όσο Β12 και να παίρνω δεν μπορώ όλα να τα ενθυμούμαι.

Αυτό το παρακάτω όμως που διαπίστωσα, δεν το ξέχασα ακόμη. Οχι γιατί μόνον εβούρκωσα απο την όλη ανθρωπιά του μηνύματος, αλλά πριν διαφύγει διασχίζοντας το κρανίον (αυτήν την κουβέντα πως να την εξεχάσω όταν τέτοια εύμορφη την λάλησε) , το καταγράφω. Aυτός ο μελιστάλαχτος κ. καθηγητής, που τόσο ωραία μας διαβάζει κάθε μέρα από ενα πολύ καλά επιμελημένο γραμμένο κείμενο, διανθισμένο με τόση συμπόνια για εμάς τα γερόντια, πως τόσοι επεθάνανε στην Ιταλία και αύριο άλλοι τόσοι στην Ισπανία, τόσοι ήταν οι ηλικιωμένοι και κανένας μεσήλικος, είναι όντως άνθρωπος του θεού . Αυτή ειναι η διαπιστωσή μου.
Πως το διαπιστωσα; Τυχαίως, φερμάροντας, που λέτε εσείς οι νέοι, στο you tube οψές το σούρωπο, στην σελιδα της ESCMID, κατωτέρω, όπου άκουσα τον κ. καθηγητή να λέει τόσον, πάλι, μελιστάλεχτα στις 25/4/2017, ξέγνιαστα χρόνια τότε, αλλά και με περισσή ευφροσύνη πως

''μάλιστα, ήτανε πολύ-πολύ σπουδαίο που γίνονται ένα μέρος της (Ελληνικής) κοινωνίας μας και τους δεχτήκαμε στα σχολεία μας και τα παιδιά (τους) πρέπει να μορφωθούν και αυτό είναι εκείνο για το οποίο είναι εκεί, καταλαβαίνεις, για να γίνουν ένα μέρος της χώρας (Ελλαδος) και όπως καταλαβαίνεις (αυτή η) ετερογένεια είναι καταπληκτική και ο Ελληνικός κόσμος τους έχει υποδεχτεί με χαρά και καλοσύνη, είναι καταπληκτικό''.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=W1ncCicIpLE&feature=emb_logo


Είναι, επίσης, όντως καταπληκτικός ο κ. Τσιόδρας, άξιος άνθρωπος του φιλάνθρωπου θεού (το θητα ειναι γραμμένο με θητα μικρό και όχι κεφαλαίο).

Ενας παππούς,
που δεν φοβάται τους κορονοϊούς αλλα τους σορουιούς

Υστερόγραφον:
Μην ακουτε τι λενε οι Κινέζοι, όσο γερνάτε να μαθαίνετε.
Ακολουθήστε αυτό που έγραψε ο Πλάτων, όσο γερνάτε να διδάσκεσθε, αλλά μόνον από
χρηστούς ανθρώπους.
Εγώ πάντως χρηστός δεν είμαι. Ο κ. Τσιόδρας είναι;