Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Κώστας, γιατρός στο Λονδίνο: Μείνετε σπίτι, μην ακούτε βλακείες!

Ο Κώστας, τακτικός αναγνώστης και σχολιαστής του makpress, είναι γιατρός στο Λονδίνο, δουλεύει μέσα "στην καρδιά του κτήνους", σε τμήμα που περιθάλπει ασθενείς με Covid-19. Λέει λοιπόν σε σχόλιό του:



Ειμαι εξοργισμένος με τους ηλίθιους. Αυτούς που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που βλέπουν.
Αυτούς που τους δείχνεις ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός και είτε λόγω φόβου- άρνησης, είτε για να τραβήξουν την προσοχή είτε - και αυτό συμβαίνει ακόμη και τώρα λόγω χρημάτων ( πχ κάποιος δε θελει να κλείσει το μαγαζάκι του) θα χρησιμοποιήσουν χιλιαδες νοητικές μ@λ@κιες για να "διαψέυσουν το προφανές.
Χτές βράδυ γυρνώντας από την κόλαση είδα κάποιον " σχολιαστή" να μιλάει για "τρομολάγνους"..
Άλλοι ηλίθιοι μιλάνε για θεωρίες συνωμοσίας, "ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΣΠΊΤΙΑΑΑΑ" έρχεται ο 666 και άλλες ιστορίες για ηλίθιους.

Αν ψάχνετε για κόλαση είναι γυρω σας. Και όλοι οι ηλίθιοι μπορούν και μιλάνε σήμερα γιατί ο κ. Τσίοδρας σε αντίθεση μετο χαμό που γίνεται εδώ είχε τα κότσια - και προς τιμήν του, ο ριψασπις Κούλης το δέχτηκε- να προτέινει lockdown πολύ νωρίς.
Σήμερα έχετε 65 διασωληνωμένους (=πολύ βαρειά) σε όλη τη χώρα. Έχουμε 27 στο νοσοκομείο μου, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση από την Medical director ( τη διευθυντρια της ιατρικής υπηρεσίας) αύριο θα έχουμε λιγότερους δεδομένου ότι "unfortunately some of them are dying...." 
Μιλάνε ακόμα οι ηλίθιοι για τρομολάγνους και οι ΗΛΙΘΙΟΙ τολμάνε να συγκρινουν την εποχική γρίπη ή άλλες καταστάσεις με αυτό που ζούμε όταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ πεθαίνουν εκατοντάδες σε όλες τις "προηγμένες" χώρες. Με 900 θανάτους η Ιταλία, 500 η Ισπανία, 180 εμείς εδώ ( και είμαστε σε πολύ πρώιμη φάση της νόσου) στο νησί του ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΜΠΟΡΙΣ , και σε μια πολύ πολύ πρώιμη φάση της νόσου 250 θανάτους στην Αμερικη του χίλιες φορές εγωιστή πανύβλακα και σουπερ ηλίθιου Τραμπ τα περισσότερα σε συγκεκριμένες πολιτείες. Προσδεθείτε και παρατηρήστε τι θα γίνει στις ΗΠΑ τις επόμενες μέρες.... Ας πάει αν μοιράσει δολάρια στους νεκρούς του να "επανεκινήσει την οικονμία.Και αν βγέι κανείς από τους γνωστούς ηλίθιους και πεί ότι "μεγάλες χώρες λίγα θύματα" δέιτε την αντιστοίχου με την Ελλάδα προηγμένη Ελβετία με 13000 κρούσματα και 40 νεκρού ςτο τελευταίο 24ωρο, τους υπερόπτες Ολλανδούς με 110 θανάτους το τελευτάιο 24ωρο ή τους Βέλγους με 70 νεκρούς χτές.

Και εδώ άσχετοι ηλίθιοι μιλάνε ότι μας "περιορίζουν"- δεσμεύουν τις προσωπικές μας ελευθερίες και πανάσχετα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ site μιλούσανε για το "μοντέλο Βρετανίας" και ανοσία αγέλης [ που είναι ομως μόνο για αγέλες ρε ζωα όχι για ανθρώπους που θα αποδεκατιστούν στο μεταξύ ώσπου να αναπτυχθέι η ανοσία!!!!!! ] η τώρα για τη Σουηδία( άλλη αγέλη)..... κάτσε να δείς τι θα γίνει τις επόμενες μέρες και εκεί αν δεν κάνουν lock down.
Σε όλους αυτούς τους επικίνδυνα ΗΛΙΘΙΟΥΣ δεν ζητήθηκε βέβαια να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στο νέο νοσοκομείο " εκστρατείας" του Λονδίνου (https://www.theguardian.com... για 4000 πιθανά θύματα του ιού). ώστε να βλέπουν το θάνατο live, αλλά έχουν την πολυτέλεια να ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ακόμα μεταξύ Netflix και κουζίνας.Ούτε τους ενημερώνουν για τα "temporary mortuary" - προσωρινά νεκροτομεία που θα στηθούν σε γειτονικές περιοχές. Και φυσικά δεν έχουν δέι πως έιναι η εκθετική αύξηση κρουσμάτων- θανάτων:
https://www.gov.uk/governme...
Κλειδωθείτε λοιπόν και κλείστε τα αυτιά σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Ειναι επικίνδυνοι.Συνήθως βέβαια είναι οι πρωτοι που την πατάνε όπως ο Μπόρις , ο βλάξ υπουργός υγείας Matt Hancock, ή ο αντίστοιχος Τσιόδρας o Chris Whitty, o βλάξ της αγέλης που από την πολύ θεωρία βλέπει τους ανθρώπους σαν νούμερα και αυτό βολεύει για να γίνεσαι αρεστός σε αυτούς που σε διόρισαν.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας στέιλω φωτο από εδώ για να δέιτε γιατί μιλάμε όπως από χειρουργέια που μετατρέπονται εν μια νυκτί σε Μονάδες Εντατικής ή για θαλάμους που στην αρχή της επίσκεψης ήταν " καθαροι" και ώσπου να τελείωσει η πρωινή επίσκεψη γίνονται " μολυσμένοι".

Σημαντικό 1.
Μάλλον η βαρυτητα της νόσου εξαρτάται από το ιικό φορτίο δηλαδή αν πάρεις πχ πολλά μικροσταγονίδια από κάποιον που έβηξε κοντά σου μάλλον αυξάνεται η πιθανότητα να αναπτύξεις βαρύτερη νόσο πχ https://www.thelancet.com/j... 
αλλά υπάρχουν και άλλες αναφορές. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και η απλή χειρουργική μάσκα αν και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ μάλλον βοηθα.

Σημαντικό 2.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Σημαντικό 3. Εμβόλιο σε μερικούς μήνες με λίγη τύχη και προσπάθεια

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Ακούτε τον κ Τσιόδρα, προσέχετε τον εαυτό σας για να προστατέψετε τους δικούς σας

Και η άποψη του Φάνη , που επίσης παρακολουθεί το τι γίνεται στη Βρετανία:

Σε διαβάζουμε με ενδιαφέρον.
Σωστά όσα λες, αλλά διαβάζω και τον αντίλογο (δεν είμαι γιατρός, δεν έχω άποψη) υπέρ της herd immunity. Λέει "φυσικά, ο αυστηρός περιορισμός θα έχει άμεσα οφέλη, όπως μόνο 1.000 νεκρούς μέχρι 30 Απριλίου (για τη Βρετανία μιλάει). Όμως τι θα γίνει το Μάιο. Τον Ιούνιο; Τον Ιούλιο; Τον Αύγουστο; Θα συνεχίσουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας; Μ΄αυτούς τους ρυθμούς δεν αποκτούμε ανοσία στην Κοινότητα. Άρα , κάπου τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, που αναγκαστικά θα αφήσουμε τον κόσμο να κυκλοφορήσει, θα σκάσει η βόμβα και θα έχουμε σε ένα μήνα πάνω από 1 εκατομμύριο νεκρούς. Ενώ, αν νοσήσει στο τρίμηνο Μάρτιος-Μάιος το 60% του πληθυσμού, θα έχουμε 10-20 χιλιάδες νεκρούς, αλλά θα αποκτήσουμε ανοσία. Για να αποφύγουμε το κόστος των 10.000 νεκρών τώρα, θέλετε να έχουμε 1.000.000 τον Οκτώβριο;"
Υ.Γ. Μήπως οι επώνυμοι που μολύνθηκαν στη Βρετανία, είναι εθελοντές;
https://www.thetimes.co.uk/article/coronavirus-vaccine-race-volunteers-to-be-infected-in-the-uk-ck0s72x8k

Αυτός είναι ο ενδιαφέρον διάλογος. Μείνετε σπίτι!

περισσότερα σχόλια εδώ: http://makpress.blogspot.com/2020/03/blog-post_330.html#disqus_thread