Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Novartis: Το FBI «έδωσε» το όνομα του Υπουργού με τη μίζα των 13.000.000 ευρώ

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Kontranews, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, αποκάλυψε .....
στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου όσα είχαν γίνει στη Βιέννη ανάμεσα στους πράκτορες του FBI και τους Έλληνες δικαστικούς.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι πως αποκάλυπτε και το όνομα του πολιτικού τον οποίο ανέφεραν οι πράκτορες του FBI και σύμφωνα με τους οποίους ανήκει ο λογαριασμός, όπου η Novartis κατέθετε χρήματα που σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ανέρχονται σε 13 εκατομμύρια ευρώ.

Το όνομα του πολιτικού ο αντεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής το αναφέρει και σε δεύτερη συμπληρωματική αναφορά που έκανε στην τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και συγκεκριμένα αναφέρει: «Σε σχέση με τη διαρροή της συζήτησης προς τα MME που έγινε κατά τη συνάντηση της Βιέννης. Οπως αναγράφω στην αρχική αναφορά μου είναι αληθές ότι πράγματι έγινε αναφορά για συγκεκριμένο πρόσωπο και ειδικότερα για τον στο βαθμό και με τον τρόπο που αναφέρω στην αρχική αναφορά μου. Συγκεκριμένα στην αρχική από 7-1-2019 αναφορά μου αφού πρώτα περιγράφω τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε δήθεν δικαστική συνδρομή αναγράφω κατά λέξη ότι έγινε πράγματι συζήτηση για συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο. Ειδικότερα οι εκπρόσωποι της Αμερικανικής πλευράς μας ανέφεραν ότι συγγενικό πρόσωπο αυτού του πολιτικού χρησιμοποιεί λογαριασμό στις ΗΠΑ ο οποίος λογαριασμός…»

https://kontranews.gr/POLITIKI/Syntaraktikes-apokalypseis-stin-kyriakatiki-Kontra-News-Xeroyn-ton-ypoyrgo-me-ti-miza-ton-13000000-EU