Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Όλο και περισσότερο θυμίζει τον Καρατζαφέρη ο Τσιπραντρέας

Πριν από 10+ χρόνια, όταν ο Αλέξης ήταν ακόμη σχετικά άγνωστος, του  έκανα μια συνέντευξη και τότε του είπα "εσύ θα γίνεις πρωθυπουργός 100%". Οι παλιοί αναγνώστες, ξέρετε την ιστορία. Πριν από 5 χρόνια, πριν ακόμη γίνει πρωθυπουργός, έκανα αυτή την εικόνα με το Photoshop, η οποία έγινε .....
viral και θα τη βρείτε γράφοντας Τσιπραντρέας στο google.

Έβλεπα από τότε τον ηγέτη που ταιριάζει στον Έλληνα:

1-κατά βάθος αμόρφωτος, αλλά με στόμφο, ύφος και στυλ
2-αρχιπαπατζής
3-πανέξυπνος
4-όμορφος
5-υπερφιλόδοξος
6-καλοπερασάκιας

Ό,τι δηλαδή είναι κάθε πετυχημένος Έλληνας! Κανείς δεν αντιπροσωπεύει καλύτερα αυτό που θα ήθελε να είναι ο μέσος Έλληνας, από τον Αλέξη.

Μ΄αυτά τα προσόντα πάει κανείς μπροστά στην Ελλάδα. Παντού, σε όλους τους χώρους, κυριαρχούν οι άσχετοι με το αντικείμενο, που έχουν όμως πολλά από τα παραπάνω προσόντα, κυρίως όμως τα 1 και 2 

(ο άνθρωπος δεν δίσταζε να "πουλάει παπά" στους "αριστερούς"  και τους Παλαιστίνους ότι θα αναγνωρίσει την Παλαιστίνη αν γίνει πρωθυπουργός , ενώ ήξερε πολύ καλά, ότι ούτε στους χειρότερους εφιάλτες κάθε έλληνα πολιτικού δεν μπορεί κανείς να εξοργίσει τόσο τον διεθνή εβραϊσμό. Φανταστείτε πόσο παπατζής πρέπει να είναι κανείς για να εξαγγέλει αναγνώριση της Παλαιστίνης!).

Γιατί αυτή η εισαγωγή;

Γιατί κατά βάθος τον θαυμάζω!

Ο τύπος πήρε ένα αστείο κόμμα του 3% και το έκανε κυβέρνηση. Και σήμερα, εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το γεγονός ότι στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ, που όπως σε όλη την Ευρώπη, θα έπρεπε να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς ιδεολογικά ανήκει στο κέντρο και τη σοσιαλδημοκρατία, που είναι στο dna των Ευρωπαίων, βρίσκεται η Φώφη, που "δεν τραβάει". Συμπαθής, αλλά δεν το ΄χει η γυναίκα, τι να κάνουμε; Αν δεν ήταν κόρη του Γ. Γεννηματά, θα ήταν μια τηλεφωνήτρια στο κόμμα.

Κι έτσι, της πήρε όλα τα πελατάκια, γνωρίζοντας πολύ καλά, ότι όλοι οι Πασόκοι που πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν καμιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ιδεολογική θέση ή αξιοπρέπεια. Έχουν μόνο ΤΕΡΑΣΤΙΑ λαχτάρα να βολευτούν στο δημόσιο. Να πληρώνονται με δημόσιο χρήμα. Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιδίωξη ΟΛΩΝ (ναι ΌΛΩΝ, ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου) των Πασόκων που πήγαν  στο ΣΥΡΙΖΑ.

Γνωρίζοντας καλά την ψυχολογία του λιγούρη Πασόκου, που "δίνει πισινό" για να αποκτήσει μια θέση στο δημόσιο (από πρόεδρος Νοσοκομείου μέχρι κλητήρας, ό,τι να ΄ναι, αρκεί να μη δουλεύει) ή για να τη διατηρήσει, ο Αλέξης ο μάγκας, "πούλησε" στα λαμόγια αυτό το παραμύθι και μεγάλωσε το κόμμα του. Και πολύ καλά έκανε, αφού οι αναξιοπρεπέστατοι Πασόκοι, θα πήγαιναν οπουδήποτε τους έταζαν θέση πληρωμένη με κρατικό χρήμα ή συνέχιση του βολέματος ή μονιμοποίηση . Καμιά ιδεολογία δεν έχουν, να βολευτούν θέλουν ΟΛΟΙ και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.

Επειδή όμως, οι Πασόκοι που πήγαν ήδη, δεν φτάνουν να του ξαναδώσουν την εξουσία, ο μάγκας Αλέξης, που έγινε πλέον ίδιος σε όλα με τον Αντρέα, άφησε να διαρρεύσει (ο.κ. αδόκιμη η φράση), ότι θα προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τον ....Γ.Α.Παπανδρέου! Μην το γελάτε, δεν έχει κανένα πρόβλημα να το κάνει, αν αυτό τον βοηθήσει να ξαναγίνει πρωθυπουργός. Ρήγμα στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Παπανδρεϊκών και Γεννηματικών θέλει να προκαλέσει και να πάρει κι αλλους στο μαγαζί του. Και καλά κάνει, η πολιτική είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ανήθικη και απολύτως Ιησουίτικη.

Το καλύτερο όμως του Αλέξη, είναι ότι έκανε προσκλητήριο σε ΟΛΟΥΣ. Ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, εθνικιστές, κομμουνιστές, παλαβοί, φαιδροί,  σαλεμένοι, γυρολόγοι, όλοι χωράνε στο κόμμα, αρκεί να φέρουν ψήφους, που θα γεμίσουν το σακούλι και θα τους δώσουν την εξουσία και άρα τους διορισμούς και το ροκάνισμα του δημόσιου χρήματος.

Θυμίζει λοιπόν τον Καρατζαφέρη και ένα παρόμοιο προσκλητήριο (για όσους το ξέχασαν):



Βασίλης Προκοπίδης