Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ποιόν θέλουμε εμείς να κυβερνάει τις ΗΠΑ;

Ποιον να Διαλέξουμε στις ΗΠΑ;

Είτε μας αρέσει είτε όχι, ότι συμβαίνει στις ΗΠΑ έχει αντίκτυπο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η σύγκρουση συμφερόντων στις ΗΠΑ είναι ....
τεράστια.

Από την μία πλευρά έχουμε τον Trump ο οποίος είναι κυκλοθυμικός, ιδιόρρυθμος και απρόβλεπτος. Δυστυχώς για εμάς λατρεύει τον Ερντογκάν , έχουν ίδιο ψυχισμό και χαρακτήρα και ταιριάζουν τα χνώτα τους.

Από την άλλη έχουμε το αδίστακτο σύστημα των Σόρος – Ομπάμα – Κλίντον το οποίο θέλει πόλεμο με την Ρωσία. Η ίδια η Χίλαρι Κλίντον έχει δηλώσει δημόσια ότι θέλει στρατιωτική αναμέτρηση με τη Ρωσία που σημαίνει κάψιμο του πλανήτη, δε θα μείνουν ούτε κατσαρίδες.

Επίσης οι το ίδιο σύστημα που κυριαρχεί απόλυτα στους δημοκρατικούς “ανατίναξε” την Βόρεια Αφρική και την μέση ανατολή με τους Αραβικούς χειμώνες (άνοιξη τους αποκαλούν ακόμα κάποιοι).

Οι πιθανότητες να ξαναβγεί ο Trump στις εκλογές του 2020 αυξάνονται κατακόρυφα παρ όλη την κριτική των αμερικάνικων ΜΜΕ. Βασικοί λόγοι οι μειώσεις φόρων άνω του 1,5 τρις δολάρια καθώς και η εξαφάνιση της ανεργίας που έχει πέσει στο 3,6% !! δηλαδή σχεδόν ανύπαρκτη.

Φαντάζεστε να είχαμε εμείς 3,6% ανεργία?

Ανεργία η οποία εξανεμίστηκε σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως οι ισπανόφωνοι και οι αφροαμερικανοί οι οποίες είναι ήταν πάντα η βασική δεξαμενή των δημοκρατικών.

Υπόψιν ότι υπάρχει πιθανότητα ο Trump να κυριαρχήσει και στα 2 σώματα και στο κογκρέσο και την γερουσία και θα κάνει ότι θέλει μετά. Για αυτό και η τεράστια προσπάθεια καθαίρεσης πριν τις εκλογές του 2020.

Το ερώτημα παραμένει. Τι συμφέρει εμάς ως Ελλάδα?