Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Καλός μετανάστης μαχαίρωσε κακό αστυνομικό (εικόνες)

Μη σας παραξενεύει ο τίτλος, στο makpress είμαστε εναρμονισμένοι στην αριστερή παγκοσμιοποίηση: αφού ο μετανάστης είναι αλλοδαπός είναι καλός, αφού ο αστυνομικός είναι Έλληνας, είναι κακός. Μη μας πάνε και με κανένα "αντιρατσιστικό" για "διέγερση φυλετικού μίσους" αν γράψουμε την είδηση όπως τα περισσότερα ....φασιστικά ασφαλώς, ΜΜΕ, τα οποία -δεν ντρέπονται! - γράφουν :"μετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου".
Εμείς είμαστε προοδευτικοί! Αφού ο αστυνομικός είναι Έλληνας, είναι κακός, άρα....
καλά του έκανε ο καλοκάγαθος πρόσφυγας (και το "μετανάστες" θα ποινικοποιηθεί σε λίγο από την αριστερή κυβέρνηση Μητσοτάκη, για αυτό προλαβαίνουμε και τον βαφτίζουμε "πρόσφυγα").
Εντάξει το γλείψιμό μας στη νεοποχίτικη χούντα;  Τη γλιτώσαμε τη δίωξη για hate speech;
"Πρόσφυγα" τον είπαμε, "καλό" τον είπαμε, "κακό" τον είπαμε τον βρωμοέλληνα, όλα καλά αφεντικό έτσι; Θα την τσιμπήσουμε την κρατική διαφήμιση;

Αλλωστε και η (κακή φυσικά αφού είναι ελληνική) αστυνομία, είναι πλήρως εναρμοσμένη με το new speech: στην ανακοίνωσή της λέει απλώς "άγνωστος άνδρας". Δεν αναφέρεται σε μετανάστες και πρόσφυγες, μη δημιουργήσουμε και άσχημους συνειρμούς! Μόνο κάτι φασιστοσάιτ και φασιστοκάναλα αποκάλυψαν ότι πρόκειται για "μετανάστη".

Τέλος, το σημαντικότερο: ευτυχώς οι αρχές δεν μιλούν για μετανάστη, γιατί αλλιώς, θα έπρεπε να βάλουμε ανθρώπους μας από τα κόμματα της Νατοϊκής αριστεράς, να φορέσουν μαύρα κοντομάνικα μπλουζάκια, να κουρευτούν, να μεταμφιεστούν δηλαδή σε "ακροδεξιούς", να μαχαιρώσουν έναν τυχαίο μετανάστη (προβοκάτσια το λέγανε στη Σοβιετική Ένωση), ώστε να μην έχουν οι βρωμοέλληνες επιχειρήματα να κατηγορούν τους καλοκάγαθους μετανάστες. Να μη χάσουμε το παιχνίδι των εντυπώσεων! Αντιπερισπασμός αμέσως!

Β.Π.

Υ.Γ.  Ε.Δ.Ε. εναντίον του έλληνα αστυνομικού, δεν διατάχθηκε ακόμη; Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είναι γνωστό ότι είναι πολύ ευαίσθητο, όταν ταλαιπωρείται ένας μετανάστης από έλληνα αστυνομικό. Δεν φτάνει μόνο να απαλείφουμε ενοχλητικές λέξεις από τα δελτία τύπου! Να τιμωρούνται οι αστυνομικοί όταν ενοχλούν μετανάστη!



Η ΕΙΔΗΣΗ

Μετανάστης μαχαίρωσε 25χρονο αστυνομικό που του ζήτησε να σταματήσει για έλεγχο στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη, στη Ροδόπη.
Πέντε μαχαιριές
Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία στον αριστερό ώμο του και δύο στο πίσω μέρος τους κεφαλιού του.
Οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα xronos.gr, ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με επαγγελματικό μαχαίρι, πριονωτό με λαβή.

Δύο αστυνομικοί ζήτησαν από τον δράστη, που ήταν 20-25 ετών και εκινείτο πεζή, να σταματήσει για έλεγχο.

Τράπηκε σε φυγή
Αυτός, απώθησε τον νεαρό αστυνομικό και άρχισε να τρέχει. Οταν ο αστυνομικός τον πρόλαβε και τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός έβγαλε το μαχαίρι και άρχισε να του καταφέρει επανειλημμένα χτυπήματα

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή ενώ τον τραυματισμένο αστυνομικό μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» ο συνάδελφός του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Για το αιματηρό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην οποία αναφέρει:

«Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου άνδρα, ο οποίος σήμερα (17-11-2019) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης, όταν κρίθηκε ύποπτος από αστυνομικούς οι όποιοι επιχείρησαν να τον ελέγξουν, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό και στη συνέχεια διέφυγε. Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής».