Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Λογια σταράτα απο έναν παππου αναγνώστη σποραδικού και την ταμπλετα του

Πολλοί λένε ότι οι ηλικιωμένοι χούγια δεν αλλάζουν, μα θα συμπληρώσω εύκολα αποκτούν και άλλα.
Ετσι λοιπον, τώρα εις το γήρας απέκτησα ένα περισσό ακόμη. Δεν μπορώ να ....
κάνω χωρίς την ταμπλέτα της εγγονούλας. Μαζί με το χάπι της πίεσης πρωϊ -πρωϊ αντί για εφημερίδα διαβάζω την ταμπλέτα , το δε δειλινό μαζί με το δεύτερο χάπι πάλι ταμπλέτα, αντί της εσπερινής εφημερίδας.

Σημερα λοιπόν η είδηση της εσπέρας ήταν ότι ο κ. Τσιπρας μετά βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ταξιδεύουν ως απλοί θνητοί εις την οικονομική θέση μαζι με τον απλό κοσμάκη.

Ιδού η απόδειξη εις το βιντεο της ταμπλέτας, που ακολουθεί. Στριμωγμένοι μέσα στην λαϊκούρα.
Για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν το συμπάθησα το παλικάρι, κεντρώος κατα τις πολιτικές πεποιθήσεις. Αλλα είμαι ειλικρινής. Ενας ηγέτης κόμματος που δεν φοβάται να είναι κοντά στον λαό, δεν μπορεί, πρέπει να τον αγαπά τον λαό, άσχετα αν δεν τον εψήφισε.

Το δεύτερο που με έκανε σφοδρότατη εντύπωση είναι ότι ξέρει χαρτί και καλαμάρι όλους τους οπλαρχηγούς του Π. Μελά, αείμνηστου Μακεδονομάχου. Απορίας άξιον λοιπόν γιατί τον κατηγορούν ως ανιστόριτο. Κάτι, λέει η ταμπλέτα, του λέει ότι ξέρει τον Καραβίτη, που ήτανε πρωτοπαλίκαρο του Π. Μελά. Ακουσον να δείς τι ιστορικές γνώσεις είχε ο τέως πρωθυπουργός!

Βέβαια η φαρμακόγλωσσα η νυφη μου λέει οτι έχει κάβουρες στη τσεπη του, γιατί τους κόψαν τις επιδοτήσεις τους κ. βουλευτάς για την πρώτη θέση, και δικαιούνται δωρέαν μόνον την. οικονομική και πρέπει να βάλουν στην τσεπη το χέρι, αν θέλουν πρώτη θέση. Περαν αυτού, τόσο φαρμακόγλωσσα, επιμένει ότι ο κυριος Τσίπρας εξέλαβε τον Καραβίτη ως συντραγουδιστή του Ζαφείρη Μελά, γι' αυτό κάπου, λέει, πως τον ξέρει. Βέβαια, τσιγγούνη λέει και εμένα , που κρατώ την επικαρπία στο τελευταίο αμπελοχώραφο στα Μουδανιά.

Εγώ θα πώ πάντως σταράτα ένα μεγάλο εύγε στον κ. Τσίπρα που έχει το κουράγιο να συνταξιδεύει με τον απλό κοσμάκη και να κάπου ξέρει τον Καραβίτη, άσχετα αν θυμάται και τον συγχέει με τον Καραβίτη , παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Πάντως η φαρμακόγλωσσα σύζυγος του κανακάρη μου είπε και το ακόλουθο, πως αν σέρβιραν ακόμη γιαουρτάκια στις πτήσεις προς το εξωτερικό, ίσως να ταξίδευε πρώτη θέση. Ε τότε δεν άντεξα, με τέτοια ομορφιά δίπλα του, της είπα, ποιός θα είχε όρεξη για γιαουρτάκια, δεν τον ξέρεις καλά τον Ελληνα.