Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Μπιτάκου Τσίπρας βίντεο

Στο ίδιο αεροπλάνο με τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε η Γεωργία Μπιτάκου η οποία για μεγάλο διάστημα εμφανιζόταν ως η υπεύθυνη επικοινωνίας εκείνων που....
διοργάνωναν τα συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.


Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του πρώην Χρυσαυγίτη βουλευτή (και νυν ανεξάρτητου ευρωβουλευτή) Γιάννη Λαγού και αργότερα βρέθηκε στο ίδιο αεροπλάνο με τον Αλέξη Τσίπρα, που έδειξε να είναι στριμωγμένος, μάλλον λόγω της οικονομικής θέσης στην οποία ταξίδευε, παρά για την επίθεση που δέχθηκε.

Η νομικός (όπως η ίδια δήλωσε στο βίντεο), επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και μετά ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook το βίντεο με όσα είπε στον πρώην πρωθυπουργό που την άκουγε ήρεμος και χαλαρός.

«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή», ακούγεται να λέει η «σημαιοφόρος» του αγώνα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών χαρακτηρίζοντας τον Αλ. Τσίπρα «προδότη».

Επικαλούμενη στο Σύνταγμα είπε στον πρώην πρωθυπουργό πως «το καταπάτησε».

«Ο Θεός ήθελε να γυρνάω στην Ελλάδα στην ίδια πτήση με το μεγαλύτερο προδοτη όλων των εποχών! Τον Τσιπρα! Τουλάχιστον του είπα πόσο προδοτης είναι και πως η θέση του είναι στη φυλακη!!!! Ανθρωπάκι φοβισμένο και άχρηστο!!!» έγραψε μετά στο Facebook για να δώσει έναν επιπλέον δραματικό τόνο στην επίθεση.

Η Γεωργία Μπιτάκου βρέθηκε στο ίδιο αεροπλάνο με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ πρόσφατα ήταν καλεσμένη του πρώην ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού.

«Μετά την εκδήλωση που για πρώτη φορά έγινε μέσα στο άντρο των θεσμών την Νέας Τάξης, στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία του ανεξαρτήτου Ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού, για την ακυρότητα της προδοτικης συμφωνιας των Πρεσπων, οδηγηθήκαμε στο γραφείο του Έλληνα εκπροσώπου και μόνο εκεί μέσα ένιωσα λίγο άνετα αγγίζοντας τη σημαία της Μακεδονίας.

Σε ότι αφορά τον Έλληνα Ευρωβουλευτή και την εξαιρετική ομάδα του μπήκαν με πολύ όρεξη και πάθος για σκληρή δουλειά και πάρα τους περιορισμούς που τους έχουν επιβάλλει ως προς την εκπροσώπηση μας, ήδη έχουν κάνει πολύ καίριες παρεμβάσεις και τους αξίζουν πολλά εύγε» έγραψε η ίδια στο facebook ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.

Γεωργία Μπιτάκου: Αυτή η γυναίκα φώναζε στον Τσίπρα «είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή»